ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ

Ονειρεύεται ακόμη και… Τσάμπιονς Λιγκ η ΑΕΛ!

* ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ * ΦΩΤΙΑ... ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙΑ «ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ» Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΟΥΜΕΡ ΜΕΤΙΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΗ

Δημοσίευση: 28 Απρ 2009 2:31 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:50
 Μια... ευρωπαϊκή ημέρα ξημέρωσε χθες στην πρωτεύουσα του θεσσαλικού κάμπου, όπου στα πρόσωπα των Λαρισαίων ήταν εμφανής η μεγάλη χαρά, για την επίσημη αγαπημένη της πόλης, την ΑΕΛ, η οποία κερδίζοντας προχθές στη Λιβαδειά τον Λεβαδειακό με 1-0, εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ.Υπερήφανος ο κόσμος της Λάρισας περίμενε με αγωνία την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και οι ποδοσφαιριστές έκαναν το όνειρο πραγματικότητα, δίνοντας τα έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς όχι μόνο στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, αλλά και σε κάθε γωνιά του κόσμου όπου ζουν Λαρισαίοι και στην καρδιά τους είναι «βυσσινί».
Η παρουσία των τεσσάρων χιλιάδων και πλέον Λαρισαίων φιλάθλων δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και από τα αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης, που πλέκουν το εγκώμιο των φίλων της «βασίλισσας» η οποία φόρεσε το ευρωπαϊκό της στέμμα και κάνει δικαιολογημένα όνειρα, για να πετύχει περισσότερα πράγματα.
Σε κάθε περίπτωση η ομάδα πανάξια εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα πλέι οφ και ο ενθουσιασμός που επικρατεί είναι δικαιολογημένος, δεδομένου ότι μια δύσκολη χρονιά κλείνει ουσιαστικά με τον καλύτερο τρόπο.
ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΜΕΡ-ΒΛΕΠΕΙ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Με μια κεφαλιά «φωτοβολίδα», λοιπόν, του Τουμέρ Μετίν στο 12’ η ΑΕΛ πήρε αυτό που ήθελε, δηλαδή τους τρεις βαθμούς που την έστειλαν στους επτά ουρανούς... της Ευρώπης, βασικά και των πλέι οφ, όπου της δίνεται το δικαίωμα να διεκδικήσει ακόμη και το θαύμα της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ και να κουνήσει... σεντόνι.
Κάτι που θεωρείται πολύ δύσκολο αλλά και όχι ακατόρθωτο να γίνει, αφού πλέον δεν υπάρχει άγχος στους παίκτες που θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν ένα ακόμη πιο μεγάλο στοίχημα.
Άλλωστε πανευτυχής ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Πηλαδάκης, μετά το τέλος της αναμέτρησης κατέβηκε στα αποδυτήρια για να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες και τον Μαρίνο Ουζουνίδη και στις δηλώσεις του έδωσε το μήνυμα της επόμενης ημέρας, ξεκαθαρίζοντας πως η ΑΕΛ θα διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα. Θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Στα πλέι οφ θα παίξουμε έξι τελικούς»...
Η ΑΕΛ μπορεί να ξεκινά τα πλέι οφ από την τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας, χωρίς βαθμό, αλλά με μόλις τρεις βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, δύο από τον Παναθηναϊκό που είναι δεύτερος και μόλις έναν από την ΑΕΚ, που βρίσκεται στην τρίτη θέση.
Γνωρίζοντας τη δυναμικότητα των αντιπάλων της, δεν θεωρείται απίθανο να... τρελάνει όλη την Ευρώπη, αρκεί να το πιστέψουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, γιατί ο κόσμος μέχρι τις 31 Μαΐου που θα διαρκέσουν τα πλέι οφ, είναι δεδομένο ότι θα ζει και θα αναπνέει για την ΑΕΛ.
ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ
Μεγάλο μερίδιο στη φετινή πετυχημένη χρονιά έχει και ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος από την αρχή της σεζόν με τη σοβαρότητα που τον διακρίνει και την εξαιρετική δουλειά που έκανε με τους συνεργάτες του, έδειξε ότι μπορεί να οδηγήσει σε νέες επιτυχίες την ΑΕΛ και τα επόμενα χρόνια.
Πάντα ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του σε θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα και προσπαθούσε να αντλήσει από τους παίκτες ό,τι περισσότερο μπορούσε, πιστεύοντας στις δυνατότητές τους.
Στο τέλος της προχθεσινής αναμέτρησης τόσο ο πρόεδρος Κώστας Πηλαδάκης όσο και ο αντιπρόεδρος Κώστας Κωνστάντος έτρεξαν και αγκάλιασαν τον προπονητή της «βασίλισσας», αναγνωρίζοντας την αναμφισβήτητα τεράστια προφορά του.
Και βέβαια πολλές φορές ακούστηκε από τους φιλάθλους της ΑΕΛ το όνομα του τεχνικού της ομάδας, που σχεδιάζει από χθες τα πλάνα για τα πλέι οφ και την Ευρώπη.
ΔΩΡΟ ΡΕΠΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Όπως ήταν επόμενο, ο προπονητής της ΑΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, έδωσε χθες ρεπό ως δώρο στους ποδοσφαιριστές για να ξεκουραστούν και να φορτώσουν τις μπαταρίες ενόψει των αγώνων των πλέι οφ που θα ακολουθήσουν. Οι παίκτες θα επιστρέψουν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις, ενώ και την Παρασκευή, ανήμερα της Πρωτομαγιάς, θα έχουν και πάλι ρεπό. Σημειώνεται ότι εξέτισαν τις ποινές τους και επανέρχονται για τα παιχνίδια των πλέι οφ οι Νταμπίζας, Βέμπερ, Πάρα και Ιγγλέσιας, ενώ ο Γιώργος Φωτάκης που αποβλήθηκε στη Λιβαδειά θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο πρώτο ματς για τα πλέι οφ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass