ΤΟΝΙΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΙΚΟΣ ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ

«Υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε το καλύτερο»

«ΣΕ ΕΞΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ»

Δημοσίευση: 28 Απρ 2009 2:32 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:50
 Αν και δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Λιβαδειάς ο αρχηγός της ΑΕΛ, Νίκος Νταμπίζας εξέφρασε την άποψή του για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας και τόνισε παράλληλα πως οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό στα πλέι οφ που δεν είναι άλλο από την είσοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιο συγκεκριμένα:Για τη χρονιά ως τώρα: «Σαφώς υπάρχει ικανοποίηση αλλά σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Έχουμε ακόμα έξι παιχνίδια. Είναι υποχρέωση μας, όχι υποχρέωση… καθήκον μας να κυνηγήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Υπάρχει μια ικανοποίηση για τον τρόπο που επιτεύχθηκε ο στόχος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μένουμε εδώ πέρα. Υπάρχει συνέχεια μπροστά που η ομάδα μπορεί να βγει πάρα πολύ κερδισμένη».
Για το μυστικό της επιτυχίας:
«Η αξιοπιστία ήταν το μυστικό μας. Σε 20 παιχνίδια έχουμε μια ήττα. Η ομάδα έχει παρουσιάσει μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα. Μπορεί να μην είμαστε εντυπωσιακοί σε κάποια παιχνίδια, αλλά ακόμα και στα άσχημα μας παιχνίδια είμαστε αξιόπιστοι. Είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού τα άσχημα παιχνίδια που έχουμε κάνει φέτος. Είμαι πάρα πολύ περήφανος για τη φετινή εικόνα της ομάδας, γιατί υπήρχαν ανακατατάξεις, διαφοροποιήσεις, αλλά η φιλοσοφία και λειτουργία της ομάδας παρέμεινε η ίδια ανεξαρτήτως προσώπων και πέρα των αλλαγών. Αυτό είναι το σημαντικό ότι υπάρχει μια νοοτροπία και μια φιλοσοφία στην ομάδα που σε συνδυασμό με την κατασκευή του νέου γηπέδου είναι πάρα πολύ θετικά τα μηνύματα. Αλλά επειδή στην Ελλάδα όταν φτάνουμε κάπου και υπάρχει ένα θετικό κλίμα, συνήθως, εκεί τα χαλάμε πρέπει να κρατήσουμε μικρό καλάθι και να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια της επιτυχίας που έχουμε από εδώ και πέρα».
Για το ποιο μπορεί να είναι το «κερασάκι στην τούρτα» στα πλέι-οφ:
«Αυτό το σκεπτικό που, τουλάχιστον, έχω εγώ και θέλω να πιστεύω ότι εκφράζει και την ομάδα είναι ότι σε ένα συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά πράγματα. Σε έξι ματς πήρε η Ελλάδα το Πανευρωπαϊκό, σε έξι ματς πήραμε το Κύπελλο… προσπαθούμε πάντα να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο από αυτό που έχουμε πετύχει ήδη. Η ομάδα έχει καταφέρει κάτι πάρα πολύ σημαντικό, αλλά δεν είναι το τέλος του δρόμου… έχει ακόμα μπροστά».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass