ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ

Διεκδικούν το τρόπαιο στη… Λάρισα!

ΕΚΚΛΗΣΗ Β. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 28 Απρ 2009 2:33 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:50
 Με τη συμμετοχή του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού Συλλόγου ξεκινά αύριο στη Λάρισα η ημιτελική και τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος βόλεϊ κορασίδων. Η ημιτελική φάση, στην οποία προκρίθηκαν οι Ηρακλής Κηφισιάς, Απόλλων Αγ. Δημητρίου, Άργος, ΣΦΠ Χανίων, Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, Πειραματικό, Siemens και Ηρακλής, θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο της Νεάπολης σε δύο ομίλους.Αναλυτικά, ο Φιλαθλητικός εξασφάλισε την συμμετοχή του στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος επιτυγχάνοντας το απόλυτο με τρεις νίκες στα τρία παιχνίδια με Ερμή Δράμας (3-0), Πειραματικό (3-0) και Ηρακλή Ιωαννίνων (3-1), που διεξήχθησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο γήπεδο Ι. Λεμονίδης στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον Α΄ ομίλου της προκριματικής φάσης του πρωταθλήματος.
«Μετά την κακή αρχή παρά τη νίκη μας στον πρώτο αγώνα βελτιωθήκαμε στη συνέχεια και στα δύο επόμενα παιχνίδια ήμασταν πολύ καλοί, αφού τα κορίτσια συνειδητοποίησαν τους υψηλούς στόχους της ομάδας και με την πρόκρισή τους στην οκτάδα απέδειξαν ότι αυτή η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο για την επιτυχία…» δήλωσε ο προπονητής Βασίλης Παπαδημητρίου εμφανώς ικανοποιημένος από την πρόκριση στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.
Στην αποστολή στη Θεσσαλονίκη συμμετείχαν οι αθλήτριες Πλίτση Βιβή, Μπαζιάνα Ελένη, Γιάτσου Ηλιάνα, Παλάτου Σταυρούλα,  Νίκου Φιλίτσα, Αναγνωστοπούλου Δήμητρα (λ), Καραγιώργου Βανέσσα, Κατσανάκη Κατερίνα, Βλάχου Αλεξάνδρα, Σκριάπα Άννα, Βενέτη Κλειώ, Αργυροπούλου Μαρίνα
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Οι κορασίδες του Φιλαθλητικού θα κληθούν να διεκδικήσουν το τρόπαιο εντός έδρας στο κλειστό γήπεδο της Νεάπολης σε ένα όμιλο «φωτιά» αντιμετωπίζοντας κατά σειρά τον ΣΦΠ Χανίων, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και τον Ηρακλή Κηφισιάς.
Ενόψει της έναρξης των αγώνων η ομάδα του Φιλαθλητικού ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία, που περιλαμβάνει εκτός του αγωνιστικού σκέλους και ειδικό πρόγραμμα στον τομέα της ψυχολογίας.
«Η διεξαγωγή των αγώνων στη Λάρισα αποτελεί ένα λεπτό σημείο για τη συνέχεια γιατί είναι ευκαιρία για την ομάδα να κάνει καλές εμφανίσεις και να επιτύχει τους στόχους της στο σπίτι της…» σημειώνει ο κ. Παπαδημητρίου, που απευθύνει έκκληση στους Λαρισαίους να γεμίσουν τις εξέδρες του κλειστού της Νεάπολης και να στηρίξουν την προσπάθεια για την πρόκριση καταρχήν στην τελική τετράδα.
Άλλωστε για το Λαρισαίο προπονητή, η ανάληψη της διοργάνωσης αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για τον αθλητισμό στη Λάρισα και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ   
Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων όπως ανακοινώθηκε από την Ε.Ο.Π.Ε. έχει ως εξής:
Α ΟΜΙΛΟΣ
Τετάρτη (20/04):
18.00 Ηρακλής Κηφ. – Ηρακλής,
20.00 ΣΦΠ Χανίων – Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός.
Πέμπτη (30/04):
18.00 Ηρακλής - Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός,
20.00 Ηρακλής Κηφ. – ΣΦΠ Χανίων.
Παρασκευή (01/05):
11.00 ΣΦΠ Χανίων – Ηρακλής, 1
5.00 Φιλαθλ. Λαρισαϊκός – Ηρακλής Κηφ.
Β ΟΜΙΛΟΣ
Τετάρτη (20/04):
14.00 Πειραματικό – Απόλλων Αγ. Δημητρίου  
16.00 Άργος – Siemens.
Πέμπτη (30/04):
14.00 Πειραματικό – Άργος,
16.00 Απόλλων Αγ. Δημητρίου – Siemens.
Παρασκευή (01/05):
13.00 Άργος – Απόλλων Αγ. Δημητρίου,
17.00 Siemens – Πειραματικό.
ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
Σάββατο (02/05): 15.00 Α1 – Β2, 17.00 Β1 – Α2
Κυριακή (03/05): 11.00 Η1 – Η2, 13.00 Ν1 - Ν2
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass