ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Πρεμιέρα με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

ΕΥΝΟΪΚΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 29 Απρ 2009 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:50
 Η πορεία της ΑΕΛ στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα σύμφωνα με τη χθεσινή κλήρωση θα ξεκινήσει από το ΟΑΚΑ όπου την Κυριακή 10 Μαΐου οι «βυσσινί» θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ. Η 2η αγωνιστική τη διοργάνωσης (Τετάρτη 13 Μαΐου) θα βρει τη λαρισινή ομάδα στο Αλκαζάρ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 17/5). Ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια με Παναθηναϊκό (Τετάρτη 20/5) και ΑΕΚ (Κυριακή 24/5), ενώ ο επίλογος των πλέι οφ για τους «βυσσινί» θα παιχτεί στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (Κυριακή 31 Μαΐου).
Αναλυτικά το πρόγραμμα των πλέι οφ έχει ως εξής:
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΪΟΥ
ΑΕΚ-ΑΕΛ
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΪΟΥ
ΑΕΛ-ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΪΟΥ
Παναθηναϊκός-ΑΕΛ
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΪΟΥ
ΑΕΛ-Παναθηναϊκός
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΜΑΪΟΥ
ΑΕΛ-ΑΕΚ
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΪΟΥ
ΠΑΟΚ-ΑΕΛ
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
*Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις ομάδες μπαίνουν στα πλέι οφ με την ακόλουθη βαθμολογία:
2.ΠΑΟΚ 3
3.Παναθηναϊκός 2
4.ΑΕΚ 1
5.ΑΕΛ 0
ΜΕ «ΘΕΤΙΚΟ ΜΑΤΙ» ΕΙΔΕ ΤΗΝ
ΚΛΗΡΩΣΗ Ο Μ. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ
Ευνοϊκή χαρακτήρισε από την πλευρά του την κλήρωση των πλέι οφ ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός της ΑΕΛ, έκρινε θετικό το ότι η ομάδα του θα αντιμετωπίσει στο πρώτο παιχνίδι την ΑΕΚ καθώς όπως υποστήριξε ο «δικέφαλος» έχει να δώσει τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας το αποτέλεσμα του οποίου θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία των παικτών του. Παράλληλα το γεγονός ότι τα δύο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα παίξουν μεταξύ τους σημαίνει ότι ένας εκ των δύο θα χάσει πολύτιμο έδαφος.
Η ΑΕΛ θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και πίεση όπως επισήμανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης κι αυτό είναι ένα ακόμα θετικό στοιχείο έναντι των υπολοίπων αντιπάλων.
Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά ο τεχνικός των «βυσσινί» τόνισε ότι γίνονται κάποιες συζητήσεις και αναμένονται εξελίξεις. Για τον Λεονάρντο είπε ότι είναι ένας παίκτης που του αρέσει ωστόσο το θέμα εξαρτάται από τη διοίκηση.
Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι πέραν του Λεονάρντο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο «στόχαστρο» των «βυσσινί» βρίσκεται ένας ακόμη παίκτης του Λεβαδειακού, ο Μαυροβούνιος τερματοφύλακας Μπλάζιτς.
ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, και ΑΕΚ θα βρεθούν εκ νέου στο δρόμο της ΑΕΛ αυτή τη φορά στη μάχη των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Ας θυμηθούμε ποια ήταν τα αποτελέσματα της λαρισινής ομάδας με τους προσεχείς αντιπάλους της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος:
6η Αγωνιστική: ΑΕΚ-ΑΕΛ 1-1
10η Αγωνιστική: ΑΕΛ-Παναθηναϊκός 1-1
11η Αγωνιστική: ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 1-0
21η Αγωνιστική: ΑΕΛ-ΑΕΚ 1-1
25η Αγωνιστική: Παναθηναϊκός-ΑΕΛ 3-0
26Η Αγωνιστική: ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 0-0
 
Σε απολογία η ΑΕΛ για τους φιλάθλους της
Τέσσερις ΠΑΕ θα παρουσιαστούν στις 7 Μαΐου (12:00) ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκα, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο αθλητικός δικαστής της διοργανώτριας κάλεσε σε απολογία, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους, τις ΠΑΕ Άρης (και για υβριστικά συνθήματα των οπαδών της στον αγώνα με τον Πανθρακικό), Αστέρας Τρίπολης, Λάρισα και ΠΑΟΚ. Στο μεταξύ, η πρωτοβάθμια επιτροπή απέρριψε την καταγγελία του τέως προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Ανδρέα Ανατολιωτάκη, κατά της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass