ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΑΠΟ 8-13 ΜΑΪΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 650 ΑΘΛΗΤΩΝ

Πανελλαδικό πρωτάθλημα τένις Junior σε Λάρισα- Νίκαια

*ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2009 3:22 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:51
Μεγάλη αθλητική διοργάνωση τένις θα διεξαχθεί στην πόλη μας από 8-13 Μαΐου. Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης και οι σύλλογοι της περιοχής μας Α.Σ.Α. Λάρισας, Ο.Α. Νίκαιας & Λαρισαϊκός Ο.Α. διοργανώνουν, για 3η συνεχή χρονιά, το 4ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα τένις Junior όλων των κατηγοριών. Οι αγώνες θα γίνουν στα γήπεδα της Νεάπολης-Β΄πυρήνας Ε.Α.Κ. (κατηγορίες Αγόρια-Κορίτσια έως 12 & έως 16 ετών) και της Νίκαιας (κατηγορίες Αγόρια-Κορίτσια έως 14 & έως 18 ετών). Η Ομοσπονδία, λαμβάνοντας υπ΄όψιν την ανάπτυξη του τένις στο Νομό μας, τις επιτυχημένες διοργανώσεις του 2007 & 2008 και τη διοργάνωση των αγώνων τένις των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 στην πόλη μας, εμπιστεύτηκε και πάλι τους Λαρισινούς συλλόγους για μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις τένις Junior της Ελλάδας. Όπως είναι γνωστό το τένις μαζί με την ιππασία αποτελούν τα μόνα αθλήματα των Μεσογειακών Αγώνων που θα γίνουν εξ’ ολοκλήρου στη Λάρισα και οι σύλλογοι της περιοχής μας γίνονται οι καλύτεροι πρεσβευτές της προώθησης της αντισφαίρισης περιμένοντας βέβαια και από τους αρμόδιους φορείς ανάλογη στήριξη για την διάδοση του αθλήματος. Ο Νομός Λάρισας, παράλληλα με τις μεγάλες επιτυχίες στα άλλα αθλήματα, αναδεικνύεται πρωταγωνιστής και στο τένις.
Για 6 ημέρες η καρδιά του τένις θα χτυπήσει στη Λάρισα. Νεαροί αθλητές από όλη την Ελλάδα με τους προπονητές και τους συνοδούς τους θα κατακλύσουν την πόλη μας. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 650 και εκτιμάται ότι πάνω από 2000 άτομα θα επισκεφτούν το Νομό μας. Το οικονομικό όφελος για τους επαγγελματίες εκτιμάται πάνω από 300.000 €.
 Στο πλαίσιο της προβολής της διοργάνωσης θα δοθεί από τους εκπρόσωπους της Ομοσπονδίας των διοργανωτών συλλόγων και των συνδιοργανωτών Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 7 Μαΐου στο ξενοδοχείο “DIVANI” .
Συνδιοργανωτής και βασικός χορηγός του τουρνουά είναι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας που επιχορηγεί τη διοργάνωση με 4.000 ευρώ. Τη διοργάνωση στηρίζουν οι Δήμοι Λάρισας & Νίκαιας και το Ε.Α.Κ.Λάρισας.
 Υποστηρικτές των αγώνων είναι η γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ, τα αναψυκτικά ΚΛΙΑΦΑ, η χαλβαδοποιία ΑΦΩΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, το Κέντρο Ελέγχου Ποιότητας ΕΚΕΠ, η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ και τα ξενοδοχεία της πόλης μας.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο δημοσιογραφικός Οργανισμός «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», οι εφημερίδες «ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ» και «THE MATCH» , το τηλεοπτικό κανάλι «ΘΕΣΣΑΛΙΑ» και το τενιστικό site TENNISNEWS.GR .Την επιμέλεια προβολής του τουρνουά έχει αναλάβει η διαφημιστική εταιρία «Consult Advertising». Καθημερινή ενημέρωση για τους αγώνες (προκήρυξη, προγράμματα , αποτελέσματα, ειδήσεις, φωτογραφίες κλπ.) όσοι επιθυμούν μπορούν να έχουν από το site του Ο.Α. Νίκαιας που είναι και το επίσημο του Πρωταθλήματος (www.nikeatenisclub.gr).
*Για την οργανωτική επιτροπή ο πρόεδρος του Ο.Α.Νίκαιας Δημήτριος Καφφές-τηλ. 6936-624750
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass