ΕΝΩ ΑΥΡΙΟ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον Τσέρνατ

* ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΛΑΖΙΤΣ, ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ, ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗ

Δημοσίευση: 01 Μαϊ 2009 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:51
Το ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον 29χρονο Ρουμάνο διεθνή ποδοσφαιριστή Φλορίν Τσέρνατ όπως αναφέρουν πληροφορίες αναθερμαίνεται, καθώς ο εν λόγω παίκτης θα μείνει ελεύθερος από την Δυναμό Κιέβου και ανοίγει ο δρόμος της αποκτησής του, από τους «βυσσινί».
Ενδιαφέρον από τη λαρισινή ομάδα υπήρξε και το καλοκαίρι, αλλά οι υπερβολικές απαιτήσεις του προέδρου της Δυναμό, σταμάτησαν κάθε προσπάθεια για να έρθει ο παίκτης στον Θεσσαλικό κάμπο.
Τώρα όπως φαίνεται είναι το έδαφος πιο πρόσφορο και η ΠΑΕ ΑΕΛ θα επιδιώξει να φέρει τον Ρουμάνο διεθνή στη Λάρισα.
Από κει και πέρα, τρεις παίκτες του Λεβαδειακού οι Μπλάζιτς, Λεονάρντο και Τριποτσέρης, είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο και εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει το ποιος τελικά θα αποκτηθεί.
* Κατά τα άλλα, από χθες το πρωί οι παίκτες ξεκουράζονται καθώς τους δόθηκε άδεια μέχρι αύριο το απόγευμα, όπου και θα επανέλθουν πάλι στις προπονήσεις.
Πάντως η αυριανή προπόνηση ενδέχεται να γίνει χωρίς την παρουσία του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος θα παραμείνει στην Αθήνα όπου μετέβη χθες, για να παρακολουθήσει ίσως και τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό Πειραιώς, καθώς η «Ένωση» θα είναι αντίπαλος των «βυσσινί» στο Ο.Α.Κ.Α., στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ.
ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΛ
Με έγγραφό του προς την ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ συγχαίρει όλους τους εμπλεκόμενους με την ομάδα, που φέτος η χρονιά στέφθηκε με επιτυχία. Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:
Αγαπητέ κ. Πρόεδρε, κύριοι του Δ.Σ., τεχνικό team, ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964,
σας συγχαίρουμε ολόψυχα για τη μεγάλη επιτυχία σας τη φετινή σεζόν του πρωταθλήματος Ελλάδας και την έξοδό σας στην Ευρώπη, που μας κάνει υπερήφανους και προσθέτει ακόμη μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία της αγαπημένης μας ομάδας. Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσετε την προσπάθειά σας για να γράψετε και νέες σελίδες επιτυχιών στους αγώνες που αποδείξατε ότι γνωρίζετε πολύ καλά να αντιμετωπίζετε και σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη για τη συνέχεια.
* Ο σύλλογος παλαιμάχων παικτών της ΑΕΛ εκφράζει τις ευχαριστίες του για τη διάθεση και συμπαράσταση που δείχνει το ΕΑΚΛ και ο πρόεδρος κ. Στουκογεώργος και την παραχώρηση του γηπέδου, τον Δήμαρχο Λαρισαίων, καθώς επίσης και την ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 για την υλική και ηθική υποστήριξή της προς τις οικογένειες των τιμωμένων ποδοσφαιριστών (Λυγούρα, Ευθυμιόπουλου και Παπάζογλου)στον αγώνα της Μ.Παρασκευής.
Eπίσης οι παλαίμαχοι ευχαριστούν το Οινοποιείο Τυρνάβου, τα GOODY'S και το τυπογραφείο Κοντοκώστα, για τις ευγενικές τους χορηγίες την ημέρα του αγώνα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass