ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ - ΒΟΛΕΪ

Αθλητική... άνοιξη στο ΕΑΚ Λάρισας

* ΝΙΚΗΤΕΣ Η ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, ΤΟ ΑΡΜΕΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ 6ο ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 01 Μαϊ 2009 2:39 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:51
Αυτό και αν ήταν πρωινό για τον σχολικό αθλητισμό. Μια πραγματική πολύωρη γιορτή στήθηκε χθες στα γήπεδα του ΕΑΚ Λάρισας καθώς εκατοντάδες παιδιά, γονείς, καθηγητές αλλά και απλοί φίλαθλοι παρακολούθησαν τους τρεις τελικούς Γυμνασίων. Ο ένας ήταν ο ποδοσφαιρικός ανάμεσα στη Γιάννουλη και το 6ο Λάρισας και νικητές αναδείχθηκαν οι μαθητές του πρώτου ενώ οι άλλοι δύο ήταν βόλεϊ. Στα αγόρια το Αρμένιο κέρδισε το αντίστοιχο της Τσαριτσάνης ενώ λίγο αργότερα στα κορίτσια το 6ο Γυμνάσιο Λάρισας κέρδισε το 4ο Γυμνάσιο Λάρισας και κατέκτησε το τρόπαιο.
Σημασία σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις φυσικά και δεν έχει το ποιός ήταν ο τελικός νικητής (καθώς ότι κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό αποδεικνύει πως είναι καλές ομάδες όλες), αλλά το γεγονός πως οι μαθητές όλων των Γυμνασίων έδειξαν πως χάρηκαν με τη συμμετοχή των συμμαθητών τους και αυτό φάνηκε από το ότι η κερκίδα τόσο στο Αλκαζάρ όσο και στο Κλειστό ήταν επιπέδου... Α΄ Εθνικής. Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι πως δεν υπήρχαν «παραφωνίες» σε κανένα σημείο και γι΄αυτό αξίζουν συγχαρητήρια και στους διοργανωτές αλλά περισσότερο αξίζουν στους γονείς και τους καθηγητές αυτών των μαθητών.
Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
Χωρίς νικητή τελείωσε η κανονική διάρκεια του ποδοσφαιρικού τελικού στο γήπεδο Αλκαζάρ. Τόσο οι παίκτες της Γιάννουλης όσο και αυτοί του 6ου Λυκείου Λάρισας δεν βρήκαν στόχο σε καμία από τις ευκαιρίες που είχαν στο ματς. Έτσι οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι όπου οι παίκτες της πρώτης ομάδας αποδείχτηκαν πολύ πιο ψύχραιμοι και νίκησαν με 3-0.
ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ
Η διαδικασία των πέναλτι είχε ως εξής:
Ο Παπαγιάννης έκανε το 1-0 για τη Γιάννουλη. Ο Κοσμάς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μάλτζαρη. Ο Χαραμής έγραψε το 2-0. Ο Κ. Καρβούνης ήταν άστοχος για το 6ο Λύκειο και ο Αγριόδημος έκανε το 3-0. Στη συνέχεια ο Μάλτζαρης έπιασε ένα ακόμη πέναλτι του Πατσιούδη αυτή τη φορά και χάρισε το κύπελλο στην ομάδα του.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ (Αρσένης): Μάλτζαρης, Παπαγεωργίου, Θάνος, Μπαρούτας, Κοψαχείλης, Ανυφαντής, Χατζηγρηγορίου, Γκαλγκανόπουλος, Χαραμής, Αγριόδημος, Παπαγιάννης ενώ αναπληρωματικοί ήταν οι εξής: Στάμου, Δαμιανίδης, Τάκας, Κωστούλης και Στρατήκης.
6ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Παπαδογούλας): Αγραφιώτης, Καρβούνης Α., Πατσιούδης, Μαρούδης, Κοσμάς, Πανέτσος, Γεραγίδης, Αρτζουμανίδης, Αλατάς, Παππάς ενώ αναπληρωματικοί ήταν οι εξής: Κωστόπουλος, Μπάρδας, Καρβούνης Κ., Κατσίκας, Καλφούτζος.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κυρίτσης με βοηθούς τους κ. Καραθάνο – Χατζηλιόντα.
ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ
Μετά από ένα συναρπαστικό ματς τα αγόρια της ομάδας του Αρμενίου πήραν την πρώτη θέση και το κύπελλο κερδίζοντας στο τάι μπρέικ την αντίστοιχη ομάδα της Τσαριτσάνης. Στο πρώτο σετ με καλές άμυνες στο τέλος το Αρμένιο πήρε το προβάδισμα. Στη συνέχεια οι αντοχές της Τσαριτσάνης ήταν μεγαλύτερες και το ματς ήρθε στα ίσα. Στο τάι μπρέικ το Αρμένιο ήταν πιο συγκεντρωμένο στο παιχνίδι και έφτασε στη νίκη.
ΤΑ ΣΕΤ: 21-25, 27-25, 10-15
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ (Γαβριήλ Β.): Διαμαντής Ν., Κατής, Κοντός, Μπαρδανίκας, Διαμαντής Ι., Ζήσαρος Κ., Ζήσαρος Ρ., Μεσίρας, Μιχούλης, Μπουμπουνάρας, Φλώρος, Πουτόκας.
ΑΡΜΕΝΙΟ (Τσαντίλης): Χριστοδούλου, Παπαδημητρίου, Τράικος, Γούσης, Νταλούσιος, Μπαλάς, Παπαστεργίου, Κολοβός, Κάρρος, Παπαδημητρίου, Ηλιόπουλος, Μίτσι.
Διαιτητές ήταν ο κ. Βάνης Αθ. και η κ. Καρώ Κ.
Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
Στο τάι μπρέικ το 6ο Γυμνασίο Λάρισας λύγισε την αντίσταση του 4ου Γυμνασίου της πόλης. Στο πρώτο σετ το 4ο με καλές επιλογές στα τελευταία λεπτά πήρε το προβάδισμα όμως στη συνέχεια με εντυπωσιακή εμφάνιση το 6ο έκανε το 1-1. Στο τρίτο σετ όλα κρίθηκαν στις τελευταίες φάσεις και με έχοντας κοντά τους και τον παράγοντα τύχη τα κορίτσια του 6ου Γυμνασίου αναδείχτηκε νικήτριες μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς.
ΤΑ ΣΕΤ: 22-25, 25-14, 17-15
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
6ο ΛΑΡΙΣΑΣ (Παπαδογούλας): Ντάφου – Βαϊουλη, Τζιγκούρα, Βάρδα, Εξαρχοπούλου, Μαστρονικολού, Τρίκα, Λαζαρίδου, Μπούμπαρη, Τίκα, Ζαμπάκα, Ζαμπάκα, Καλαμάτα, Νασίκα, Μηνά, Μπέη.
4ο ΛΑΡΙΣΑΣ (Σαμαρά): Βούντα Α., Βούντα Ε., Γρηγορίου Μ., Γρηγορίου Φ., Μπαλδώκα, Ντόσα, Παπαδοπούλου, Παπαργύρη, Τζουβίλη, Χαιμάδη, Σουλτούκη, Παπανικολάου, Γεράκη.
Διαιτητές του αγώνα ήταν ο κ. Βάνης Αθ. και η κ. Καρώ Κ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass