ΕΝΩ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

Εν αναμονή μεταγραφικών εξελίξεων στην Α.Ε.Λ.

* ΜΠΑΝΤΙΜΠΑΝΓΚΑ ΜΕΣΩ ΜΠΕΝΖΑ ΣΤΟΥΣ ΒΥΣΣΙΝΙ;

Δημοσίευση: 02 Μαϊ 2009 23:31 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:51
Εν αναμονή μεταγραφικών εξελίξεων βρίσκονται στην Α.Ε.Λ., που σιγά - σιγά μπαίνει σε ρυθμούς πλέι οφ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.
Κι ενώ το όνομα που ακούστηκε τελευταία ήταν αυτό του Ρουμάνου Τσέρνατ, από την Ολλανδία διέρρευσε ότι οι «βυσσινί» έχουν στο στόχαστρό τους, τον Αλεξάντρ Μπαντιμπάνγκα!
Ο 20χρονος Κονγκολέζος δεξιός μπακ αγωνίζεται στη Ναϊμέγκεν, διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, καθώς έχει πάρει βελγική υπηκοότητα και αυτός που θέλει να τον φέρει στη θεσσαλική πρωτεύουσα είναι ο μάνατζερ του Μπο Μπενζά!
Αυτός δηλαδή που έφερε τον Βέλγο παίκτη στην Α.Ε.Λ. - τελείωσε άδοξα την καριέρα του λόγω προβλήματος στη μέση - φέρεται να έχει δίαυλο επικοινωνίας με τους «βυσσινί» οι οποίοι κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις για την ενίσχυσή τους εν όψει της νέας σεζόν.
Δεδομένη μέχρι τώρα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Σίμιτς, ενώ και ο Τριποτσέρης - πάντα κατά πληροφορίες - βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Α.Ε.Λ.
* Κατά τα άλλα, μετά την ξεκούραση λόγω της Πρωτομαγιάς, οι παίκτες επανήλθαν χθες στις 5 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις των Δένδρων και προπονήθηκαν κανονικά κάτω από τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη, που δεν έμεινε τελικά στην πρωτεύουσα για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, τον οποίο παρακολούθησε τηλεοπτικά.
Απουσίαζαν από την προπόνηση ο Κυριακίδης λόγω προβλήματος με τη μέση του και ο Γιαννακόπουλος εξαιτίας ενοχλήσεων που έχει με τα δόντια του.
Ξεπέρασε το πρόβλημα με την ίωση και προπονήθηκε κανονικά ο Τούρκος Τουμέρ Μετίν, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε λόγω της τενοντίτιδας ο Γκουέλα. Επίσης, μόνος του γυμνάστηκε ο Ζουράφσκι, κυρίως για λόγους ξεκούρασης.
Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 11 το πρωί.
* Εν τω μεταξύ, αναχώρησε χθες για την πατρίδα του ο 19χρονος Κάιο Φερέιρα που δοκιμαζόταν στην ομάδα Νέων της Α.Ε.Λ. και άφησε καλές εντυπώσεις.
* Στη χθεσινή προπόνηση παρευρέθηκε και ο Ιβοριανός ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης Σέρζ Αριστίν Ντιέ, ο οποίος είναι μέλος Φιλανθρωπικού ιδρύματος της χώρας του και ευχαρίστησε τους παίκτες της Α.Ε.Λ. για την αγορά ημερολογίων που έκαναν εκείνοι, συνεισφέροντας στον ιερό αυτό σκοπό.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass