ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 16.00 Ο ΜΕΓΑΛΟΣ «ΤΕΛΙΚΟΣ» ΤΟΥ ΝΟΛ

Το Περιστέρι φέρνει… άνοδο στη Λάρισα

ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ Α2 ΠΟΛΟ

Δημοσίευση: 02 Μαϊ 2009 23:32 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:51
Τα περιστέρια κάποτε μετέφεραν μηνύματα. Ωστόσο ένα άλλο Περιστέρι αυτός της ομάδας πόλο σήμερα πρέπει να φέρει… μήνυμα ανόδου στο ΝΟΛ. Για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο Α2 η ομάδα του ΝΟΛ – Μύλοι Καπλανίδη υποδέχεται το Περιστέρι στο κλειστό κολυμβητήριο του ΕΑΚΛ στις 16.00 σε έναν αγώνα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια της για άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της Ελλάδας. Ο ΝΟΛ βρίσκεται προς το παρόν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και αυτό που ζητάει είναι να μπει στη δυάδα που δίνει εισιτήρια ανόδου.
Μοναδικός στόχος του ΝΟΛ σήμερα δεν είναι άλλος από τη νίκη η οποία αν έρθει και με την κατάλληλη διαφορά γκολ τότε θα είναι ιδανική. Ο ΝΟΛ είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο από το Περιστέρι με δύο τέρματα. Έτσι αν νικήσει με παραπάνω τότε θα έχει το αβαντάζ σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας που ουσιαστικά μεταφράζεται σε έξτρα βαθμό.
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΖΑΚΗ
Το αισιόδοξο σημάδι για το σημερινό ματς είναι το γεγονός πως ο προπονητής του ΝΟΛ, Νίκος Βλαζάκης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Όλη την εβδομάδα έκανε εντατικές προπονήσεις (ακόμη και η Πρωτομαγιά τους βρήκε στο κολυμβητήριο) και για το κρίσιμο παιχνίδι θα στηριχθεί στους παρακάτω πολίστες: Νούσιο, Κουρουπάκη, Μερκουριάδη Π., Ντόσα, Παύλου, Λάππα, Κανδιόγλου, Μάγνη, Λύκαρη, Μερκουριάδη Α., Κουλουκτσή, Κωστούλα, Μπεζιλιώτη, Κατή και τους νεαρούς Σοφό, Κωσταντινίδη.
ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Μεγάλη είναι η αισιοδοξία που υπάρχει από τους παίκτες της Λαρισινής ομάδας και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις που έκαναν για το σημερινό ματς.
Αρχικά μίλησε ο Αντώνης Παύλου που στάθηκε στην παρουσία του κόσμου στο κολυμβητήριο. Ο παίκτης είπε τα παρακάτω: «Η νίκη είναι το κλειδί για την άνοδο και θα προσπαθήσουμε να την κατακτήσουμε, θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου που μας στήριξε μέχρι τώρα και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το χρέος μας και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».
Στη συνέχεια δηλώσεις έκανε ο Παναγιώτης Κουρουπάκης που τόνισε πως ο ΝΟΛ είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Σεβόμαστε οποιαδήποτε αντίπαλό μας αλλά σήμερα είμαστε η καλύτερη ομάδα και θέλουμε να το αποδείξουμε. Είμαστε απολύτως έτοιμοι για το παιχνίδι και με τον κόσμο στο πλευρό μας θα πάρουμε τους δύο βαθμούς που θα μας δώσουν τις όποιες πιθανότητες ανόδου που μας αναλογούν».
Για το σημερινό ματς όμως μίλησε και ο νεαρός Δημήτρης Ντόσας που υπογράμμισε τα εξής: «Η Λάρισα αγκάλιασε αυτό το άθλημα από την πρώτη εμφάνισή του και νομίζω ότι δείχνει να θέλει να το στηρίξει , γι’ αυτό λοιπόν εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε σήμερα τους βαθμούς της νίκης, θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και είμαι σίγουρος ότι η πόλη μου θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας και θα έρθει να απολαύσει αυτό το παιχνίδι».
ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια οι Λαρισαίοι φίλοι του αθλητισμού αν και… στεριανοί αρχίζουν να αγκαλιάζουν θερμά το άθλημα του πόλο. Σήμερα λοιπόν καλούνται για μια ακόμη φορά να γεμίσουν την κερκίδα και να ωθήσουν το ΝΟΛ στη νίκη και την άνοδο. Η είσοδος για όλους τους φιλάθλους να σημειωθεί πως είναι δωρεάν.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σύρου        13.30 ΝΟ Σύρου-Ιωνικός Νικ. (Δαμιανάκης, Καρκαντελίδης)  
Αλίμου       14.30 Καλαμάκι-Κέρκυρα (Παϊρακταρίδης, Μικεδάκης)  
Λάρισας      16.00 Λάρισα-Περιστέρι (Αργυρός, Σταυρόπουλος)  
Ηρακλείου    16.00 ΟΦΗ-Ηλυσιακός (Βασιλείου, Πολυχρονόπουλος)  
Ιλίσιο       18.00 Ποσειδών Ιλ.-Γλυφάδα (Αδαμάσογλου, Κατσαρός)  
Βόλου        19.00 ΟΥΚ Βόλου-Νηρέας Χαλ. (Αργυρός, Χάσικος)  
  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 14 αγώνες)  
1. Περιστέρι    24  
2. Ποσειδών Ιλ.          21  
3. Λάρισα       20  
4. Γλυφάδα    19  
5. Καλαμάκι   18  
6. ΟΦΗ           16  
7. ΟΥΚ Βόλου            13  
8. ΝΟ Σύρου 12  
9. Ηλυσιακός             11  
10. Κέρκυρα 10  
11. Ιωνικός     3  
12. Νηρέας Χαλ.         0  
* Ο Ιωνικός έχει έναν μηδενισμό και -1 βαθμό.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass