ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ «17α ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ»

Πλήθος μεταλλίων από το Ν.Ο.Λ.

Δημοσίευση: 02 Μαϊ 2009 23:33 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:51
Πριν από μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκαν τα 17α ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ στο Κολυμβητήριο της Λάρισας παρουσία πλήθους αθλητών από όλη την Ελλάδα (συμμετείχαν 28 Σύλλογοι και 470 κολυμβητές - τριες).
Στο κατάμεστο κολυμβητήριο οι αγώνες παρουσίασαν τεράστιο ενδιαφέρον όπου σημειώθηκαν αξιόλογοι χρόνοι με μερικούς από αυτούς να είναι κορυφαίοι πανελληνίως.
Την έναρξη των αγώνων που συνδιοργάνωσαν ο ΑΟΔΛ, ο ΝΟΛ, ο ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ – ΤΙΤΑΝΕΣ, ο ΝΗΡΕΑΣ και το Ε.Α.Κ.Λ., κήρυξε ο πρόεδρος του ΑΟΔΛ κ. Γ. Οικονόμου παρουσία του προέδρου του Ε.Α.Κ.Λ. κ. Γ. Στουκογεώργου.
Ο Ν.Ο.Λ. για άλλη μια φορά κατάφερε και πλασαρίστηκε στις κορυφαίες θέσεις της γενικής κατάταξης.
Οι κολυμβητές - τριες που κατέκτησαν μετάλλια είναι οι:
Δρόσος Αλέξανδρος χρυσό στα 200μ. πρόσθιο, Τσάτσας Αστέριος χρυσό στα 200 μ. μ. ατομική, Τερζή Δήμητρα ασημένιο στα 50. ελεύθερο και χάλκινο στα 100 μ. ελεύθερο, Σίστου Αλεξάνδρα ασημένιο στα 50 μ. πεταλούδα, Καραβέλη Θωμαή χάλκινο στα 100 μ. πρόσθιο, Ομάδα σκυταλοδρομίας αγόρια 10 ετών στα 50 μ. ελεύθερο χάλκινο μετάλλιο με τους Ρεμπάπη Νίκο, Ψαριανό Απόστολο, Γούσιο Γιώργο, Αληπρασίτη Γιώργο.
Συμμετείχαν επίσης βελτιώνοντας τους χρόνους οι παρακάτω αθλητές:
Αλεξανδρής Ν., Γεωργίου Μ., Γιαννακοπούλου Α., Ιωακείμ Β., Ιωαννίδου Ε., Καλέμας Θ., Κόκκινου Η., Κυριτσόπουλος Θ., Λιάπη Α., Λυμτσιούλη Ι., Μάγκας Ν., Μηλιώνη Ζ., Μυγδάνη Χ., Μπακογιάννη Β., Οικονόμου Μ., Πατούνας Η., Πάτρας Χ., Σκάρλος Κ., Τερζή Φ., Τσαρούχας Χ., Φυτιλή Χ., Χαρούλη.
Το Δ.Σ. συγχαίρει τους κολυμβητές-τριες για την παρουσία τους, τους προπονητές, καθώς και τους γονείς για την παρουσία και τη βοήθειά τους.
Η ομάδα προετοιμάζεται για την επόμενη διοργάνωση τα «ΛΑΣΣΑΝΕΙΑ» που θα γίνει στις 9-10/5/2009 στην Κοζάνη. Το Δ.Σ. αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και τους χορηγούς της προαγωνιστικής «ΛΑΡΙΣΑΪΚΗ ΣΑΜΑΡΑ» και «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑ» για την προσφορά τους στην ομάδα.Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά στα γραφεία του ΝΟΛ Φ. Πάννα και Αναξαγόρα (απέναντι από το κολυμβητήριο). Τηλ. Επικοινωνίας 2410-535.049.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass