Η Α.Ε.Λ. Γ.Σ. ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

Με «νοικοκυροσύνη» και στην Α2 Εθνική

* ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ Ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ;

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2009 3:47 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:53
Η Α.Ε.Λ. Γ.Σ. μπορεί να υποβιβάστηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία, αλλά κέρδισε την οικονομική της εξυγίανση σε πολύ μεγάλο βαθμό, αφού πλέον τα χρέη της έχουν μειωθεί σε πολύ χαμηλό βαθμό, με αποτέλεσμα πλέον να μιλάμε ότι η λαρισινή ομάδα είναι υπόδειγμα «νοικοκυροσύνης» και στο ίδιο οικονομικό μοτίβο θα συνεχίσει η ομάδα και στην Α2 Εθνική, μια και δεν θέλει να επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος.
Δεν πρόκειται η ομάδα και στην Α2 Εθνική κατηγορία να κινηθεί με υψηλό μπάτζετ, αλλά θα έχει μία οικονομική σύνεση σε όλες τις κινήσεις της.
Στο μεταξύ, αρκετοί παίκτες από την περσινή περίοδο θέλουν να παραμείνουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο εκτός του Θοδωρή Ζάρρα που δεσμεύτηκε με συμβόλαιο. Από κει και πέρα, οι υπόλοιποι παίκτες που θα γίνουν συζητήσεις με τη λαρισινή ομάδα για να παραμείνουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι οι: Παναγιώτης Καραβανάς, Φάνης Παπακώστας, Φώτης Λαμπρόπουλος, Γιάννης Λάππας.
Για το θέμα του προπονητή, προτεραιότητα δείχνει να έχει ο Θρασύβουλος Λιάγκας που οι διοικητικοί είναι ευχαριστημένοι από τον τρόπο που καθοδήγησε την ομάδα όταν έφυγε λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Α1 ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και θα ανανεώσουν τη συνεργασία μαζί του, όπως και με τον Βλάντο Μαιτρέγκο.
Μάλιστα, οι δύο αυτοί συνεχίζουν να κάνουν προπονήσεις στους παίκτες της ομάδας για να παρουσιαστούν έτοιμοι τη νέα αγωνιστική περίοδο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass