ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Ψάχνει δεξί μπακ, σέντερ μπακ και φορ

* ΜΕΡΑ ΜΕΤΙΝ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2009 3:47 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:53
Έντονη είναι η μεταγραφική δραστηριότητα της ΑΕΛ αυτή την περίοδο με στόχο η ομάδα να είναι έτοιμη όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για τη νέα περίοδο μιας και όπως όλα δείχνουν οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις θα ξεκινήσουν νωρίς κυρίως στην Ευρώπη.
Η ΑΕΛ ήδη έχει αποκτήσει τον Σίμιτς και το νεαρό Κολοβέτσιο από την ΑΕ Τυρνάβου ενώ από κει και πέρα οι κινήσεις που κάνει δείχνουν ότι θέλει ένα δεξί μπακ(άρεσε στον Ουζουνίδη ένας Γεωργιανός που είδε στον αγώνα των εθνικών ομάδων Κύπρου-Γεωργίας), ένα σέντερ μπακ(ο Τριποτσέρης που έπαιζε στο Λεβαδειακό είπε ότι έχει πρόταση από ΑΕΛ, Πανιώνιο και σκέφτεται σε ποια ομάδα θα παίξει...) και ένα σέντερ φορ με δεδομένο ότι ο Ζουράφσκι είναι αμφίβολο αν θα παραμείνει(υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ουκρανό Κοσίριν).
Χθες βγήκε μια φήμη ότι η ΑΕΛ ενδιαφέρεται για τον Ελευθερόπουλο (λέτε να υπάρχει δυστοκία στις διαπραγματεύσεις με τον Κοτσόλη;) αλλά από την ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύστηκε μια και εκτίμηση όλων είναι ότι ο Κοτσόλης με την εκπληκτική χρονιά που έκανε δικαιούται να παραμείνει στην ομάδα.  
Πάντως η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΛ έχει μπει νωρίς στο μεταγραφικό παζάρι και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε και νέα μεταγραφή πέρα από αυτή του Σίμιτς.
ΜΕΡΑ ΜΕΤΙΝ
Μέρα Μετίν ήταν η χθεσινή καθώς λίγο πριν τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση η απονομή του βραβείου MVP της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της σούπερ λίγκα τον Τουμέρ Μετίν, σκόρερ του χρυσού γκολ με το οποίο η ΑΕΛ πέρασε νικηφόρα από τη Λιβαδειά "σφραγίζοντας" την 5η θέση και την είσοδό της στα πλέι οφ.
Το βραβείο του παρέδωσε στον Τούρκο παίκτη ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΛ, Γιώργος Αγορογιάννης.
 Ο παίκτης της ΑΕΛ δήλωσε μετά τη βράβευσή του τα εξής: «Ευχαριστώ τους φιλάθλους που με ψήφισαν. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα αυτό το βραβείο. Τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε αγώνα. Στο συγκεκριμένο ματς ήμουν εγώ αυτός που έλαβε τη διάκριση, αύριο μπορεί να είναι κάποιο άλλο παιδί".
Ο Μετίν αναφέρθηκε και στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ που δίνει η ΑΕΛ την Κυριακή με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και είπε τα ακόλουθα: «Το πρώτο ματς με την ΑΕΚ ίσως είναι και το πιο σημαντικό. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Αν τα καταφέρουμε θα έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα. Από εκεί και πέρα όλα θα είναι πιθανά. Από τη στιγμή που έχουμε εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή έξοδο, το άγχος είναι μικρότερο για εμάς. Πρέπει πάνω απ’ όλα να απολαύσουμε αυτή μας τη συμμετοχή, γιατί σύμφωνα με την εικόνα που δείξαμε σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της σεζόν, αξίζαμε τη θέση στα πλέι οφ. Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε τη νίκη σε κάθε ματς και ό,τι περισσότερο κερδίσουμε θα είναι καλό".
Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγορογιάννης τόνισε ότι η παρουσία ενός ποδοσφαιριστή της κλάσης του Μετίν κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, προσθέτοντας πως η διάκριση του MVP αντανακλά και στη συνολική πολύ καλή παρουσία της ομάδας.
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ προπονήθηκαν κανονικά χωρίς να πάρει μέρος ο Ηλίας Κυριακίδης που χάνει όλα τα πλέι οφ ενώ στη διάθεση του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη που δίνει σήμερα συνέντευξη τύπου (1.15 μ.μ. στην αίθουσα τύπου του ΕΑΚ) δεν θα είναι ο τιμωρημένος Γιώργος Φωτάκης.
Το ευχάριστο είναι ότι προπονήθηκαν κανονικά ο Γκουέλα και ο Γιαννακόπουλος που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που τους ταλαιπωρούσαν.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass