ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΡΙΣΙΝΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

«Αγκαλιά» με την Α1 ο ΝΟ Λάρισας

ΒΛΑΖΑΚΗΣ: «ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ Η ΑΝΟΔΟΣ»

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2009 3:48 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:53
Ιστορικές στιγμές πιθανότατα θα ζήσει φέτος ο Λαρισινός αθλητισμός καθώς ετοιμάζεται να πανηγυρίσει για πρώτη φορά την άνοδο μιας ομάδας πόλο στην Α1 εθνική κατηγορία και αυτή είναι ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας που μετά τη χθεσινή του νίκη επί του Ιωνικού με 10-1 σε συνδυασμό με τις αποτυχίες του Περιστερίου και του Ποσειδώνα Ιλισσίων βρίσκεται «αγκαλιά» με την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.
Η χθεσινή μέρα ήταν ιδανική για το ΝΟΛ και μάλιστα είναι χαρακτηριστική η δήλωση του τεχνικού της ομάδας Νίκου Βλαζάκη που είπε: «Τα φεγγάρια σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν μαζί μας».
Όσο για τις πιθανότητες ανόδου ο προπονητής του ΝΟΛ είπε: «Είναι πλέον στα χέρια μας καθώς έχουμε εύκολο πρόγραμμα και με έξι νίκες στα έξι παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα το καταφέρουμε ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι άλλες δύο ομάδες που διεκδικούν την άνοδο(σ.σ. ανεβαίνουν δύο) αγωνίζονται μεταξύ τους. Χρειαζόμαστε τώρα μεγαλύτερη βοήθεια από τους φορείς και ο κόσμος να γεμίσει το κολυμβητήριο. Θα είναι σημαντικό για μας και για την πόλη αν το καταφέρουμε».
Στο χθεσινό παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική καθώς ο αντίπαλος ήταν αρκετά αποδυναμωμένος (όπως και αυτός που θα αντιμετωπίσει ο ΝΟΛ την Κυριακή και αναφερόμαστε στο Νηρέα Χαλανδρίου) έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν και νέα παιδιά όπως ο Σοφός, ο Τρικάλης και ο Κωνσταντινίδης που πήραν σημαντικές εμπειρίες.
Πάντως παρά το εύκολο πρόγραμμα που έχει ο ΝΟΛ ο Νίκος Βλαζάκης θέλει να κρατήσει σε ετοιμότητα την ομάδα και γι’ αυτό το Σάββατο προγραμμάτισε δύο φιλικά παιχνίδια με Λαμία και Καρδίτσα.
Τα επτάλεπτα: 0-4,0-3,0-2.1-2. 
Ο ΝΟΛ αγωνίστηκε με τους: Νούσιο, Κουρουπάκη1, Μερκουριάδη Αγγ.1, Ντόσα 1, Παύλου 2, Λάππα 1, Κανδιόγλου, Μάγνη 1, Μερκουριάδη Πάυλο, Σοφό 1, Τρικάλη 1, Κωνσταντινίδη1 , Κουλουξή1.  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass