ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ:

Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάρουμε κάτι καλό στο ΟΑΚΑ

* Εάν εμφανισθούμε με την ίδια διάθεση και σοβαρότητα που είχαμε έως τώρα * Δεν υπάρχει προς το παρόν θέμα Ελευθερόπουλου-Εξετάζουμε πολλές περιπτώσεις παικτών που προτείνονται

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2009 3:50 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:54
Συγκρατημένα αισιόδοξος για το μεθαυριανό παιχνίδι της ΑΕΛ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, εμφανίσθηκε στη χθεσινή καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των «βυσσινί», Μαρίνος Ουζουνίδης.
Χαρακτήρισε σημαντική τόσο την κυριακάτικη αναμέτρηση όσο και αυτή που θα ακολουθήσει την Τετάρτη(13 Μαΐου ) με τον ΠΑΟΚ στο Αλκαζάρ, δυο ματς τα αποτελέσματα των οποίων θα δείξουν, μέχρι πού μπορεί να φτάσει η ομάδα.
Επισήμανε ότι η μεταγραφολογία που αναπτύσσεται δεν κάνει σίγουρα καλό στους παίκτες, ενώ ανέφερε ότι δεν υπάρχει θέμα Ελευθερόπουλου και εξετάζονται προσεκτικά περιπτώσεις παικτών, που προτείνονται.
Αναλυτικά ο κ.Ουζουνίδης, επισήμανε τα εξής: «Ξεκινάει μια σειρά αγώνων, κατά κάποιον τρόπο ένα μίνι πρωτάθλημα και όπως πάντα είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσεις καλά.
Για μένα είναι πολύ σημαντικό τόσο το παιχνίδι της Κυριακής όσο και της επόμενης Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ, δυο ματς τα οποία θεωρώ ότι θα μας δείξουνε εάν μπορούμε να στοχεύουμε σε κάτι.
Όπως έχω πει επανειλημμένα, αναγνωρίζω τις δυσκολίες που θα υπάρχουν μια και οι αντίπαλοί μας, είναι πολύ καλές ομάδες.
Όμως και η δική μας η ομάδα είναι πολύ καλή και ικανή να πετύχει κάτι καλό.
Σε τέτοια ματς ποτέ δεν ξέρεις πώς θα έρθουν τα πράγματα. Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι κυρίως στο παιχνίδι της Κυριακής να εμφανισθούμε με την ίδια σοβαρότητα και αγωνιστική διάθεση, που έχουμε δείξει μέχρι τώρα και αν γίνει αυτό, είμαι αισιόδοξος ότι θα πάρουμε κάτι καλό.
Δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος για το τι θα δεις, γιατί είναι το τέλος της σεζόν, υπήρχε μια αρκετά μεγάλη διακοπή, δηλαδή είχαμε δυο εβδομάδες διακοπή παίξαμε ένα παιχνίδι, ξανά δυο εβδομάδες διακοπή και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το πώς θα βρεθούνε οι ποδοσφαιριστές της δικιάς μας ομάδος, όσο και των αντιπάλων.
Η ΑΕΚ σίγουρα μετά την απώλεια του κυπέλλου θα επικεντρωθεί στα πλέι οφ, θα προσπαθήσει να πάρει κάτι καλό, από την πλευρά της.
Γενικά νομίζω ότι θα γίνει ένα παιχνίδι και ας ελπίσουμε ότι εμείς θα πάρουμε κάτι καλό.
Τα δυο πρώτα παιχνίδια επαναλαμβάνω είναι πολύ σημαντικά, μιας και ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό που έχουνε περισσότερους βαθμούς παίζουνε μεταξύ τους και δεν ξέρουμε ποια ομάδα θα έχει απώλειες.
Εξίσου σημαντικό είναι και το δικό μας παιχνίδι με την ΑΕΚ, γιατί όποια ομάδα κατορθώσει να πάρει τους τρείς βαθμούς, θεωρώ ότι θα αυξηθούν πολύ οι πιθανότητές της, να πλασαριστεί σε μια καλή θέση στα πλέι οφ».
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Όσον αφορά στα προβλήματα, όπως ανέφερε ο κ.Ουζουνίδης, σίγουρα θα λείπει ο Κυριακίδης ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο ισχίο του και είναι πιθανό να χάσει μεγάλο διάστημα των παιχνιδιών και ο τιμωρημένος Φωτάκης.
Όμως επισήμανε ότι έχει εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες, που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας. Κάποια μικροπροβλήματα που είχαν Γιαννακόπουλος και Γκουέλα τα έχουν ξεπεράσει και μπήκαν κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Στη συνέχεια κι έπειτα από σχετικές ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε και τα ακόλουθα:
Για την ψυχολογία των αντιπάλων: «Είχα πει πως αν χάσει η ΑΕΚ το κύπελλο θα έχει πεσμένη ψυχολογία, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε ο τελικός, ναι μεν είναι απογοητευμένη για το αποτέλεσμα, αλλά όχι για την εμφάνιση. Από τη στιγμή μάλιστα που ως φιναλίστ δεν έχει και τα προνόμια του κυπελλούχου για τη φάση στην οποία θα μπει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, θα ‘ναι και πιο σοβαρή και συγκεντρωμένη. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε καλά και σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται στις προπονήσεις πως βρισκόμαστε στον τελευταίο μήνα της σεζόν. Οι παίκτες μας ξέρουν πως είναι μεγάλη ευκαιρία να δείξουν ως ομάδα, αλλά και ως άτομα, αυτό που πραγματικά μπορούν να καταφέρουν».
Για τη μεταγραφολογία: «Είναι φυσιολογικό αυτή την περίοδο να ακούγονται, να γράφονται και να γίνονται πολλά. Σίγουρα δεν είναι καλό για ποδοσφαιριστές να διαβάζουν ότι φεύγουν από μια ομάδα, άσχετα αν αληθεύει ή όχι. Το ίδιο αν βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για ένα συμβόλαιο. Αυτά ισχύουν όμως για όλες τις ομάδες κι όχι μόνο για τη δική μας. Καλώς ή κακώς, βρισκόμαστε χρονικά στην περίοδο που και οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές φροντίζουν να αναζητήσουν τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες για το μέλλον. Δεν πιστεύω πάντως ότι οι παίκτες μου δείχνουν οποιαδήποτε ανασφάλεια. Θέλω να πιστεύω ότι λειτουργεί δραστικά μέσα τους η σημασία των αγώνων που έρχονται και γιατί όχι, αυτό που σας είπα πριν... Το κίνητρο για διάκριση και καλύτερο συμβόλαιο, είτε με την ομάδα μας, είτε με οποιαδήποτε άλλη».
Περί απουσιών: «Ρωτάτε για τις απουσίες της ΑΕΚ, αλλά θα πω κάτι άλλο. Είπαν για απουσίες του Ολυμπιακού ή μετά του Λεβαδειακού στα μεταξύ μας παιχνίδια. Από εμάς δεν λείπανε δηλαδή τρεις και τέσσερις βασικοί παίκτες σ’ αυτά και σ’ άλλα πολλά ματς; Αγωνίζονται όσοι αγωνίζονται και στο τέλος μένει το αποτέλεσμα. Όχι η σύνθεση του καθενός. Δεν στέκομαι λοιπόν ποτέ σε απουσίες δικές μας κι ομοίως δεν μιλάω γι’ αυτές του αντιπάλου».
Για τη θέση του τερματοφύλακα: «Ο Κοτσόλης είναι η πρώτη μου επιλογή, αλλά καμία συμφωνία δεν είναι εύκολη. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες της περίπτωσής του ή των διαπραγματεύσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη. Και όχι, δεν υπάρχει θέμα Ελευθερόπουλου, τουλάχιστον προς το παρόν. Το λέω αυτό όπως πάντα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου προκύψει στο μέλλον».
Περί ρόστερ: «Πρώτα μας ενδιαφέρουν οι παίκτες που ήδη έχουμε και λήγουν τα συμβόλαιά τους, ώστε να μάθουμε αν θα συνεχίσουν ή όχι μαζί μας και ανάλογα να πράξουμε. Ανά πάσα στιγμή όμως και κάθε μεταγραφική ευκαιρία που θα παρουσιαστεί, ασφαλώς και θα εξεταστεί. Κι είναι αλήθεια πως έχουμε πάρα πολλές προτάσεις για απόκτηση ποδοσφαιριστών, τις οποίες βλέπουμε και κινούμαστε ανάλογα με τα συμφέροντα της ομάδας. Ωστόσο, αν ξεκινήσουμε νωρίς στη νέα σεζόν, δεν είναι εύκολο να έχουμε και συμπληρωμένο ρόστερ. Όλες οι ομάδες μέχρι τελευταία μέρα του Αυγούστου ψάχνουν το καλύτερο. Θα χρειαστούμε όμως για τα πρώτα ματς έναν ικανό αριθμό έμπειρων παικτών και προχωρώντας θα πράξουμε ανάλογα. Αναφορικά με τους δανεικούς, έχω παρακολουθήσει την πορεία τους, έχω άποψη και θα δω τι θα αποφασίσω. Τέλος, σ’ ό,τι αφορά στους αγώνες των play off, δεν σκοπεύω να μπω σε διαδικασία δοκιμών σχημάτων ή παικτών, αφού το καλοκαίρι μπορεί να γίνουν αρκετές αλλαγές».
Περί συνεργατών: «Δεν καταλαβαίνω γιατί το θέμα με τους συνεργάτες μου πήρε τόση έκταση. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλά είμαστε όλοι μαζί σε συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας και τον μεθεπόμενο χρόνο, μετά από την πρόταση του προέδρου. Δεν τίθεται κανένα θέμα για τη νέα σεζόν».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass