ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

«Γκάζια» Λελούδα κατά Λιάγκα

ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΣ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2009 3:52 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:54
Μια περίεργη τροπή πήρε η χθεσινή ημέρα στις τάξεις της ΑΕΛ ΓΣ. Λίγο μετά τη λήξη της προπόνησης των «βυσσινί» ο διοικητικός Μανώλης Λελούδας, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες πήρε τηλέφωνο τον προπονητή της ομάδας, Θρασύβουλο Λιάγκα και του ζητούσε εξηγήσεις γιατί προπονήθηκαν δύο παίκτες που δεν ανήκουν στην ομάδα. Αυτοί είναι ο Βασίλης Αγγελακόπουλος και ο Γιάννης Παπαχρήστου που κατά το ξεκίνημα της φετινής σεζόν υπήρξε μια έντονη αντιπαράθεση με τον διοικητικό της ΑΕΛ και μάλιστα υπήρξαν και σκληρές ανακοινώσεις εκατέρωθεν.
Αυτός προφανώς ήταν και ο λόγος που δεν ήθελε ο κ. Λελούδας την παρουσία των δύο παικτών στο κλειστό της Νεάπολης εν ώρα προπονήσεως της ομάδας. Άλλωστε η παρουσία παικτών άλλων ομάδων σε προπονήσεις που γίνονται σε «νεκρά» χρονικά διαστήματα είναι κάτι το συνηθισμένο στους αθλητικούς κύκλους.
Άγνωστο φυσικά παραμένει το αν θα υπάρξει συνέχεια στο θέμα και αν θα επηρεάσει τις σχέσεις του προπονητή με τη διοίκηση. Ο Θρασύβουλος Λιάγκας το τελευταίο διάστημα εκτελεί χρέη πρώτου προπονητή από τη στιγμή που αποτέλεσε παρελθόν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στα τελευταία αυτά ματς ήταν πολύ καλή και αυτό αποτελεί μια ισχυρότατη αιτία παραμονής ενός ανθρώπου που έχει προσφέρει από την περίοδο που η ομάδα ήταν ακόμη ΑΕΛ ΓΣ.
Όσον αφορά στους παίκτες ο μεν Λαρισαίος Αγγελακόπουλος πέρυσι έπαιξε στην Καβάλα και το πιο πιθανό είναι να συνεχίσει εκεί την καριέρα του για ακόμη ένα χρόνο ενώ ο δε Παπαχρήστου αγωνίστηκε στα Τρίκαλα και όπως όλα δείχνουν θα ανανεώσει.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass