ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Έρχεται ο Αλεξάντερ Κοσίριν

* Ο ΚΟΤΣΟΒΟΣ «ΤΣΕΚΑΡΕ» ΕΞΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΕΝΩ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ! * Ο ΙΛΙΤΣ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2009 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:54
Ο Αλεξάντερ Κοσίριν που εδώ και ένα μήνα η «Ε» είχε γράψει ότι αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Α.Ε.Λ. για την αντικατάσταση του Ματσέι Ζουράφσκι ή ακόμα και να αποτελέσει μία πρόσθετη λύση, δείχνει πλέον να βρίσκεται μια «ανάσα» από τους «βυσσινί».
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες ο Κοσίριν θα βρίσκεται την άλλη Δευτέρα στη Λάρισα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ενταχθεί στη συνέχεια στο δυναμικό του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Ο διεθνής Ουκρανός Αλεξάντερ Κοσίριν αγωνίζεται στην Τσερνομόρες της Οδησσού και πρόκειται για παίκτη ηλικίας 32 χρονών (γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου 1977) έχει ύψος 1.85 και μέχρι τώρα στο ουκρανικό πρωτάθλημα εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του.
Ο Κασούριν που το site: transfermarket ανεβάζει την αξία του σε ποσό άνω των 2.500.000 ευρώ γεννήθηκε στη Ζαπορίτζια και στην τοπική Τορπέντο ξεκίνησε την καριέρα του για να φορέσει την περίοδο 1997-2000 τη φανέλα της Ντιναμό Κιέβου.
Στη συνέχεια πήγε στη Μακαμπί Τελ Αβίβ και μετά στην ΤΣΣΚΑ Κιέβου (17 αγώνες 2 τέρματα), την Άρσεναλ Κιέβου (15 αγώνες , 2 γκολ) για να κάνει μετά μια εντυπωσιακή καριέρα. Συγκεκριμένα φόρεσε τη φανέλα της Τσερνομόρες Οδησσού, όπου σε τρία χρόνια σε 86 παιχνίδια πέτυχε 44 τέρματα και κατόπιν κατέληξε αντί του ποσού των 712.000 ευρώ στη Μέταλουργκ Ντόνετσκ, όπου αγωνίσθηκε άλλα τρία χρόνια πετυχαίνοντας 28 τέρματα σε 61 αγώνες.
Κατόπιν επέστρεψε στην Τσερνομόρες όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα και με την οποία έχει διετές συμβόλαιο. Ο Κασούριν είναι διεθνής επτά φορές με την εθνική ανδρών της Ουκρανίας και έξι φορές με την εθνική της Ουκρανίας κάτω των 21 ετών.
Ένα ποσό της μεταγραφής θα πάει στην Τσερνομόρες ενώ συνολικά η μετακίνησή του θα κοστίσει περίπου 1.000.000 ευρώ.
Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεχίζονται και οι συζητήσεις παραμονής με τον Πολωνό Ματσέι Ζουράφσκι που θα ολοκληρωθούν τέλη Μαΐου.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
Στο μεταξύ ο σκάουτερ της Α.Ε.Λ., έγραψε σχετικά η «Ε», πήγε στην Τσεχία και είδε έξι παίκτες (σε τρία παιχνίδια που παρακολούθησε) αλλά το κόστος των συγκεκριμένων είναι υψηλό αυτή τη στιγμή αν και κάποιος δεν αποκλείεται να αποκτηθεί αν δώσει τη συγκατάθεσή του ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης.
Όμως «δίχτυα» η Α.Ε.Λ. έριξε και στο Ισραήλ καθώς ο Κοτσοβός έκανε την περασμένη βδομάδα ταξίδι και στη συγκεκριμένη χώρα αλλά χωρίς να γνωρίζουμε ποιόν παίκτη είδε και αν πρόκειται για ταλαντούχο ή έμπειρο ποδοσφαιριστή.
ΜΕ ΙΛΙΤΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η προετοιμασία της Α.Ε.Λ. για το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ στα πλέι οφ που θα γίνει αύριο στο ΟΑΚΑ και με νίκη η λαρισινή ομάδα μπορεί να ελπίζει ακόμα και σε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμα και με ισοπαλία θα ελπίζει να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση, που θα σημάνει ότι στην ευρωπαϊκή έξοδό της οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας θα αρχίσουν πιο αργά από τις 15 Ιουλίου, κάτι που ισχύει σε περίπτωση που οι «βυσσινί» παραμείνουν στην τέταρτη θέση μεταξύ των ομάδων που μετέχουν στα πλέι οφ.
Ο τεχνικός ΜαρίνοςΟυζουνίδης για το αυριανό παιχνίδι θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Φωτάκη και του τραυματία Κυριακίδη, ενώ στη χθεσινή προπόνηση έδειξε ότι προτίθεται να ξεκινήσει με τον Ίλιτς στην αρχική ενδεκάδα. Το σχήμα που δοκίμασε είχε κάτω από τα δοκάρια τον Στέφανο Κοτσόλη, στην άμυνα τους: Βέμπερ (δεξιά), Νταμπίζα, Κώτσιο, Βενετίδη (αριστερά), στη μεσαία γραμμή ως αμυντικά χαφ τον Σαρμιέμντο και τον Ιγγλέσιας, ενώ πιο μπροστά θα υπάρχει η τριπλέτα των Μετίν, Ίλιτς και Γιαννακόπουλου. Στην επίθεση προωθημένος θα είναι ο Ματσέι Ζουράφσκι.
Η προετοιμασία της Α.Ε.Λ. θα ολοκληρωθεί σήμερα με προπόνηση στις 12 το μεσημέρι και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα (θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass