ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΟΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 3-2

Ευρωπαϊκή εμφάνιση για ένα ημίχρονο

* ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2009 3:45 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:55
Σπουδαία εμφάνιση έκανε η ΑΕΛ στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει αν και προηγήθηκε δύο φορές (0-1 με τον Πάρα και 1-2 με τον Ίλιτς) αλλά όχι μόνο ισοφαρίστηκε (Παυλής και Μαντούκα) αλλά έχασε και 3-2 από ένα τέρμα που πέτυχε με πέναλτι ο Μπλάνκο στο 79’ ενώ κινδύνευσε στο τέλος η ήττα της να πάρει μεγαλύτερη έκταση και να χάσει και τις εντυπώσεις που κέρδισε με την εμφάνισή της στο πρώτο μέρος που απέδειξε ότι δίκαια παίζει στα πλέι οφ και την Ευρώπη.
Η ΑΕΛ αγωνίστηκε χωρίς κανένα φόβο, μπήκε μέσα στο παιχνίδι για να κερδίσει και ήξερε ότι μία τέτοια νίκη θα σήκωνε θύελλα ενθουσιασμού αφού οι προσδοκίες θα έφθαναν μέχρι και συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, δικαιώθηκε ο Ουζουνίδης για την επιλογή του αλλά πλήρωσε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες των παικτών του και όχι μόνο αυτό καθώς η ΑΕΚ με δύο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε δύο γκολ μια και η άμυνα βρέθηκε σε πολύ άσχημη μέρα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι «βυσσινί» δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό αλλά κατάφεραν να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα και σ’ ένα παιχνίδι που βάδιζε για την ισοπαλία ήρθε ένα δίκαιο πέναλτι (χέρι του Νταμπίζα) και η ΑΕΚ κέρδισε με 3-2 ελπίζει για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η λαρισινή ομάδα αν δεν κερδίσει την Τετάρτη τον ΠΑΟΚ τότε πολύ δύσκολα θα τερματίσει έστω και στην τρίτη θέση των πλέι οφ (και τέταρτη της κανονικής περιόδου).
Στα θετικά για την ΑΕΛ στο χθεσινό παιχνίδι ήταν η πολύ καλή εμφάνιση του Ίλιτς αλλά και του Πάρα (έπαιξαν για τα συμβόλαιά τους...) ενώ σίγουρα προβλημάτισε η απόδοση της αμυντικής γραμμής αλλά και τα νεύρα στο τέλος που ίσως ήταν απόρροια του χαμένου παιχνιδιού ειδικά μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση που ίσως ήταν η καλύτερη που έκανε η ΑΕΛ τη φετινή περίοδο (από πλευράς ευκαιριών) σε εκτός έδρας παιχνίδι
Τώρα πλέον για να παραμείνει με στόχο στα πλέι οφ θα πρέπει να έχει στόχο μόνο τη νίκη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά σίγουρα με «πληγωμένο» ηθικό κυρίως ψυχολογικό από τον τρόπο που χάθηκε το χθεσινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ...
 Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης διαπίστωσε στο ξενοδοχείο ότι ο Πολωνός Ματσέι Ζουράφσκι δεν μπορεί να αγωνισθεί με αποτέλεσμα να διαφοροποιήσει τα σχέδιά του και στην επίθεση να αγωνιστεί ο Πάρα. Η τακτική του γνωστή το 4-2-3-1 (την εφάρμοσε με επιτυχία στον πολύ καλό δεύτερο γύρο της κανονικής περιόδου για τη λαρισινή ομάδα) δηλαδή κάτω από τα δοκάρια έπαιξε ο Κοτσόλης (συνεχίζει να μην χάνει παιχνίδι και στα πλέι οφ), στην άμυνα οι: Βέμπερ (δεξιά), Νταμπίζας, Κώτσιος (στο κέντρο), Βενετίδης (αριστερά), στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν δύο αμυντικά χαφ και αυτοί είναι ο Σαρμιέντο και ο Ιγγλέσιας, ενώ πιο μπροστά ήταν οι: Μετίν (αριστερά), Ίλιτς (στο κέντρο), Γιαννακόπουλος (δεξιά) και στην κορυφή της επίθεσης ο Πάρα.
Ο τεχνικός της ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγιεβιτς παρέταξε την ομάδα με 4-4-2 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Σάχα, στην άμυνα οι: Ενσιαμπαμφούμου (δεξιά), Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος (στο κέντρο), Ζεράλντο (αριστερά), στη μεσαία γραμμή οι: Καφφές, Ενσαλίβα (αμυντικά χαφ), Μαντούκα (αριστερά), Σκόκο (δεξιά) και στην επίθεση ο Μπλάνκο και Παυλής.
Η ΑΕΛ το πρώτο δίλεπτο μπορεί να «ζέστανε» τους φιλάθλους της με ένα γκολ που πέτυχε από θέση οφσάιντ ο Μπλάνκο αλλά από κει και πέρα η ΑΕΛ ήταν αυτή που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο χάρη στην υπεροπλία της στο χώρο της μεσαίας γραμμή και αν η πρώτη (Πάρα) και η δεύτερη (Σαρμιέντο) δεν βρήκαν στόχο η τρίτη ήταν «φαρμακερή» καθώς η υπέροχη πάσα του Ίλιτς έφερε σε θέση βολής τον Πάρα που πέτυχε εκπληκτικό γκολ μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης.
Αλλά η αθηναϊκή ομάδα αντέδρασε γρήγορα και μόλις στο 14’ ο Παυλής εκμεταλλεύτηκε μία αδράνεια της άμυνας των «βυσσινί» και με κεφαλιά ισοφάρισε.
Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη όμως παρά την ισοφάριση συνέχισαν να παίζουν μονότερμα την ΑΕΚ και στη μεσαία γραμμή όλα δούλευαν «ρολόι» και δεν άργησε να έρθει το 1-2 με τον Ίλιτς και αφού προηγουμένως σουτ του Σαρμιέντο βρήκε το δοκάρι (24’).
Και η «βυσσινί» ομάδα παρότι έχει βάλει δύο γκολ σε μικρό χρονικό διάστημα δεν σταματάει και συνεχίζει να πιέζει με τον Μετίν να συμπληρώνει στα κέφια τον Ίλιτς.
Η ΑΕΚ όμως στη δεύτερη ουσιαστικά ευκαιρία που κάνει ισοφαρίζει στο 40 με σουτ του Μαντούκα έξω από τη μεγάλη περιοχή.
Παρά τη δεύτερη «ψυχρολουσία» η ΑΕΛ βγήκε πάλι στην επίθεση θαρρείς και έπαιζε εντός έδρας και στο 45+1 ο Μετίν δεν μπορεί να νικήσει τον Σάχα στη μονομαχία τους.
Με την ίδια τακτική ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο οι δύο τεχνικοί αλλά με μία αλλαγή η ΑΕΚ καθώς στη δεξιά πλευρά της άμυνας τη θέση του Ενσιαμπαμφούμου πήρε ο Γεωργέας.
Και αν το πρώτο ημίχρονο σε κάθε λεπτό υπήρχαν συγκινήσεις δεν συνέβη το ίδιο και στο δεύτερο που έπρεπε να περάσει ένα τέταρτο για να δούμε κάτι καλό που ήταν μία εκτέλεση φάουλ του Μετίν και μία επικίνδυνη σέντρα του Γεωργέα που εξουδετέρωσε ο Κοτσόλης.
Ο αγώνας κυλούσε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και στο 79’ η ΑΕΚ κερδίζει πέναλτι σε χέρι του Νταμπίζα που μετατρέπει σε γκολ ο Μπλάνκο και λίγο αργότερα ο Κοτσόλης νικάει τον Εντίνιο σε τετ-α-τετ δίνοντας ελπίδες ισοφάρισης στην ΑΕΛ που βγήκε στην επίθεση αλλά την καλύτερη ευκαιρία την έχασε στις καθυστερήσεις ο Σκόκο που μόνος προ του τερματοφύλακα της ΑΕΛ δεν μπόρεσε να πετύχει το 4-2.
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Κουκουλάκη βρήκε τους παίκτες της ΑΕΚ να πανηγυρίζουν τη νίκη και τους παίκτες της ΑΕΛ αρκετά νευρικούς και στενοχωρημένους καθώς μπορούσαν να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας αφού δύο φορές βρέθηκαν μπροστά στο σκορ αλλά δεν το κράτησαν και δέχθηκαν τρία τέρματα.
ΦΑΣΕΙΣ... ΓΚΟΛ
4’: Έξυπνη πάσα του Σαρμιέντο στον Πάρα αλλά προλαβαίνει ο Σάχα βγαίνει από την εστία του και μπλοκάρει την μπάλα.
5’: Μακρινό σουτ του Σαρμιέντο στέλνει την μπάλα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σάχα.
9’: Ο Σαρμιέντο τροφοδοτεί τον Ίλιτς που με μια αριστουργηματική μπαλιά τροφοδοτεί τον Πάρα που με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή κάνει το 0-1.
14’: Ο Παυλής πιάνει δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, αποκρούει ο Κοτσόλης, η μπάλα πηγαίνει δεξιά όπου παραλήπτης γίνεται ο Μπλάνκο κάνει σέντρα από δεξιά και ο Παυλής με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον καθηλωμένο στο έδαφος Νταμπίζα και κάνει το 1-1.
18’: Λάθος του Κώτσιου και κάτοχος της μπάλας γίνεται ο Μπλάνκο που από το χώρο της μεσαίας γραμμής με την μπάλα στα πόδια φθάνει μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ που κάνει είναι ασθενές και μπλοκάρει ο Κοτσόλης που ήταν σε καλή θέση.
20’: Εκτέλεση φάουλ από τον Μετίν στέλνει την μπάλα άουτ.
24’: Ο Ίλιτς κάνει ατομική προσπάθεια από τα αριστερά αλλά το σουτ που κάνει αποκρούει ο Σάχα, στη συνέχεια ο Βενετίδης κάνει σέντρα από την ίδια πλευρά αποκρούει ένας αμυνόμενος των γηπεδούχων η μπάλα φθάνει στον Σαρμιέντο που έξω από τη μεγάλη περιοχή σουτάρει η μπάλα βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι του Σάχα και στην επιστροφή της ο Ίλιτς κάνει το 1-2 με ωραίο σουτ.
30’: Σουτ του Μετίν από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνει την μπάλα μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σάχα.
33’: Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Μετίν μπλοκάρει εύκολα ο Σάχα.
40’: Σουτ του Μαντούκα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και κάνει το 2-2 σημαδεύοντας τη δεξιά γωνία του Κοτσόλη.
45’: Ο Γιαννακόπουλος «κλέβει» την μπάλα από τους παίκτες της ΑΕΚ στη μεσαία γραμμή και την κατάλληλη στιγμή τροφοδοτεί τον Μετίν που μέσα από τη μεγάλη περιοχή σουτάρει μόνος προ του Σάχα αλλά αποκρούει ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ με τα πόδια.
47’: Σουτ του Σκόκο από το ύψος της μεγάλης περιοχής καταλήγει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κοτσόλη.
57’: Από καλή θέση ο Μετίν εκτελεί φάουλ που όμως είναι άσχημα χτυπημένο και η μπάλα καταλήγει απελπιστικά άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
58’: Μακρινό σουτ του Πάρα καταλήγει άουτ.
62’: Σέντρα του Γεωργέα από δεξιά αλλά προ του Παυλή προλαβαίνει και αποκρούει ο Κοτσόλης με τα πόδια.
69’: Εκτέλεση φάουλ από αριστερά για την ΑΕΚ με τον Σκόκο, ο Εντίνιο δεν μπορεί να πιάσει κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.
72’: Σουτ του Σαρμιέντο έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα βρίσκει το κεφάλι του Καφφέ και καταλήγει κόρνερ.
79’: Ο Μαντούκα κάνει σέντρα από δεξιά και ο Νταμπίζας αποκρούει με το χέρι προ του Μπλάνκο στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Κουκουλάκης ορθά καταλογίζει πέναλτι. Το εκτελεί ο Μπλάνκο και κάνει το 3-2.
83’: Ο Μπλάνκο κλέβει την μπάλα από τον Κώτσιο, τροφοδοτεί τον Σκόκο και αυτός τον Εντίνιο που βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κοτσόλη αλλά αποκρούει ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ με τα πόδια.
90’+2’: Ο Καφφές κάνει μια υπέροχη πάσα στον Σκόκο που βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κοτσόλη αλλά σουτάρει μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοτσόλη.
 
Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Καλύτερος παίκτης για την ΑΕΛ ήταν ο Σάσα Ίλιτς που ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν εκπληκτικός με τις κάθετες πάσες που πέρασε και «σφράγισε» την πολύ καλή του απόδοση με ένα τέρμα.
Ο Κοτσόλης δεν ευθύνεται σε κανένα τέρμα. Έκανε μεν δύο μικρά λάθη, αλλά πραγματοποίησε και μία μεγάλη απόκρουση σε τετ-α-τετ με τον Εντίνιο, που έδωσε ελπίδες ισοφάρισης στη λαρισινή ομάδα, ο Βέμπερ ταλαιπωρήθηκε από τον Σκόκο που είναι παίκτης κλάσης, ο Νταμπίζας στη φάση του πρώτου τέρματος της ΑΕΚ έχασε τον Παυλή ενώ έκανε και το χέρι στη φάση του πέναλτι (γενικά δεν βρέθηκε σε καλή μέρα), ο Κώτσιος και αυτός έκανε λάθη ενώ ο Βενετίδης μόνο στη φάση του πρώτου τέρματος της ΑΕΚ εκτέθηκε.
Ο Σαρμιέντο έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος ενώ ο Ιγγλέσιας είχε καλές και άσχημες στιγμές, ο Μετίν έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο (κρίμα που δεν πέτυχε τέρμα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου) αλλά κουράστηκε στο δεύτερο ημίχρονο ενώ ο Γιαννακόπουλος είχε καλή απόδοση κατά διαστήματα.
Ο Πάρα ήταν πολύ καλός ειδικά στο πρώτο ημίωρο ενώ οι αλλαγές του Ουζουνόιδη δεν βοήθησαν παρότι ο ίδιος χτύπησε το παιχνίδι μέχρι το τέλος.
* * *
Από την ΑΕΚ καλύτεροι οι Μπλάνκο, Σκόκο, Παυλής και Μαϊστόροβιτς, ενώ φάνηκε και ο Εντίνιο.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Μιχάλη Κουκουλάκη του Συνδέσμου Ηρακλείου, που έδειξε κίτρινες κάρτες στους: Ζεράλντο, Παυλή, Ταχτσίδη, Σκόκο, Πάρα, Ίλιτς, Βενετίδη, ενώ σωστοί στις υποδείξει τους οι δύο βοηθοί Τρύφων (Δράμας), Βλάχος (Γρεβενών).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕΚ: Σάχα, Ζεράλντο, Αλεξόπουλο, Μαϊστόροβιτς, Ενσιαμπαμφούμου (46’ Γεωργέας), Ενσαλίβα, Καφφές, Μαντούκα (86’ Ταχτσίδης), Σκόκο, Παυλής (65’ Εντίνιο), Μπλάνκο.
ΛΑΡΙΣΑ: Κοτσόλης, Βενετίδης, Κώτσιος, Νταμπίζας, Βέμπέρ, Ιγγλέσιας (80’ Τσίγκας), Σαρμιέντο, Ίλιτς, Γιαννακόπουλος (75’ Κυριάκος), Πάρα, Μετίν (69’ Γκουέλα).
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 8.804, ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ: 118.180
 
ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Αποδοκιμασίες σε Πηλαδάκη
* ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΙΣΤΟΡΟΒΙΤΣ
* ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗΣ
 
Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων της ΑΕΚ (αλλά και πολλές οι χειρονομίες) προς τον πρόεδρο της ΑΕΛ, Κωστή Πηλαδάκη, που θεωρούν ότι με την ιδιότητα του προέδρου της Σούπερ Λίγκα επηρέασε το διαιτητή κ. Κουκουλάκη και ζητούσαν την αποβολή του Βενετίδη για χτύπημα στον Σκόκο (πήραν και οι δύο κίτρινη κάρτα) στη φάση του 89’.
Μάλιστα οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του αγώνα.
Κατά τη διάρκεια της αποχώρησης των παικτών υπήρξε επεισόδιο μεταξύ του Πάρα και του Μαϊστόροβιτς που χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Στον αγώνα το «παρών» έδωσε και ο Τριποτσέρης που θα είναι παίκτης της ΑΕΛ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
* ΤΟ πρόγραμμα του αγώνα ΑΕΚ-ΑΕΛ είχε αναφορά όχι και κολακευτική για τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ και της ΑΕΛ, Γιώργο Δώνη, που τον ταύτισε με κακοτυχία στην παρουσία του τόσο στη λαρισινή ομάδα όσο και στην αθηναϊκή.
* ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ φιλοξενούσε μία μεγάλη αφίσα της ΑΕΛ και χαρακτήριζε ως αστέρι τον Πολωνό Ματσέι Ζουράφσκι που έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.
Τα σχόλια για την πορεία της ομάδας ήταν εγκωμιαστικά.
* ΑΠΟ την ΑΕΚ εγκωμιάστηκε ο τερματοφύλακας Σάχα.
* ΕΞΩ από το ΟΑΚΑ είδαμε να συζητούν ο διευθυντής της ΑΕΚ Στέλιος Μανωλάς και ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ και της ΑΕΚ Γιώργος Αγορογιάννης.
* Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ της ΑΕΚ για τους εκπροσώπους του Τύπου από τη Λάρισα θύμιζε «σκοτσέζικο ντουζ» καθώς δεν έβαλαν δημοσιογράφους της Λάρισας στο πάρκινγκ ζητώντας ειδική κάρτα (κάτι που στο Αλκαζάρ δεν ισχύει και μόλις έρχονται Αθηναίοι εκπρόσωποι Τύπου το χρησιμοποιούν και μάλλον αποδεικνύεται λάθος τακτική) αλλά από την άλλη υπήρχε δεξίωση με την άφιξη όλων των εκπροσώπων του Τύπου.
* ΑΔΕΙΟ το ΟΑΚΑ κάτι που δείχνει ότι τα πλέι οφ γίνονται μόνο για τηλεοπτικούς λόγους και όχι για την προσέλευση των φιλάθλων. Ας ελπίσουμε ότι στα επόμενα παιχνίδια θα υπάρχουν περισσότεροι φίλαθλοι.
* ΣΤΟΝ αγώνα και ο πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών νομού Λάρισας Σωτήρης Σουλούκος με τις κόρες του.
* ΕΛΑΧΙΣΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ Λαρισαίων στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να μην διατεθούν και όλες οι προσκλήσεις που πήρε η ΠΑΕ ΑΕΛ. Είδαμε τους κ.κ. Οδ. Λύτρα, Αχ. Στεργιάκη, Γ. Ντόντο (που είναι και διοικητικός της ομάδας), Γ. Φιλανδριανό που συνεχίζουν να ακολουθούν την ομάδα.
* ΑΡΧΗΓΟΙ των δύο ομάδων ήταν ο Νταμπίζας (ΑΕΛ) και Καφφές (ΑΕΚ).
* ΟΙ φανατικοί οπαδοί της ΑΕΚ κρέμασαν πανό καθόλου κολακευτικό για την διοργάνωση των πλέι οφ. Προφανώς θυμούνται τα περσινά που έχασαν τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ από τον Παναθηναϊκό.
* ΜΕΤΑ το γκολ που πέτυχε ο Πάρα πήγε και αγκάλιασε τον Ζουράφσκι που καθόταν στον πάγκο με τις φόρμες.
* ΕΚΤΟΣ δεκαοκτάδας από την ΑΕΛ εκτός του Ζουράφσκι έμειναν ο Βλασσόπουλος και ο Φεράρι.
* ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ αυστηρότητα υπήρχε στις θέσεις Τύπου καθώς δύο φορές οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ ζήτησαν τις δημοσιογραφικές ταυτότητες.
* ΜΕ νέα κόμμωση εμφανίσθηκε ο Ιβοριανός παίκτης της ΑΕΛ Φρανκ Γκουέλα.
* ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ μήνυμα από την ΑΕΚ καθώς στα ψηφοδέλτια για τον καλύτερο παίκτη του αγώνα είχε σύνθημα κατά του ρατσισμού που δεν τον θέλει στα γήπεδα. Το είδαμε και στην πράξη...
* ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ παίκτης του αγώνα από τους εκπροσώπους του Τύπου αναδείχθηκε ο Μπλάνκο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass