ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Ανέβασε πυρετό ο Κατσιαρός

* ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2008 4:03 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:20
Με διπλή προπόνηση συνέχισε χθες την προετοιμασία της η ΑΕΛ στο Καρπενήσι, όπου από προχθές πραγματοποιεί το βασικό στάδιο.
Στην απογευματινή προπόνηση δεν συμμετείχε, εκτός από το νεαρό γκολκίπερ Μπαϊμάκη και ο Παναγιώτης Κατσιαρός, ο οποίος ανέβασε πυρετό και έμεινε στο ξενοδοχείο. Κατά τα άλλα, ο Μάτσεϊ Ζουράφσκι βρίσκεται στα δύο τελευταία στάδια της αποκατάστασης του τραυματισμού του (θλάση στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού). Ο Πολωνός διεθνής επιθετικός ακολούθησε πολύ έντονο ατομικό πρόγραμμα το πρωί, ενώ το απόγευμα έτρεξε για μισή ώρα περίπου.Όσον αφορά στον γκολκίπερ Σερεμέτ, ανεβάζει ρυθμούς, προετοιμαζόμενος ατομικά με τον Χρήστο Μιχαήλ και από ημέρα σε ημέρα η κατάστασή του βελτιώνεται.Χθες το πρωί οι «βυσσινί» προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ, στις 9 και 10 το πρωί, για μία ώρα περίπου.Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης.
Ασκήσεις με την μπάλα και πρέσινγκ σε κλειστό χώρο περιελάμβανε το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης, όπου ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες 7-7 και 11-11, οι οποίοι έπαιξαν στο μισό γήπεδο.
Σήμερα και πάλι θα γίνουν δύο προπονήσεις, ενώ το Σάββατο θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι της φετινής σεζόν με τον Αστέρα Τρίπολης, στις 6.30 ή 7 μ.μ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass