ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΩΝ «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ»

Π. Παπαϊωακείμ: «Με εκφράζει η Ολύμπια»

* Γ. ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ * Γ. ΜΑΛΑΚΟΣ: ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2008 3:04 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:20
Το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της φετινής χρονιάς, τον Έλληνα σέντερ Παντελή Παπαϊωακείμ, παρουσίασε επίσημα χθες η Ολύμπια. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ παρουσία του προέδρου Γιώργου Μαλάκου, του προπονητή των «πορτοκαλί» Γιώργου Μπαρτζώκα του γενικού αρχηγού Μιχάλη Μπότσιου, του νομικού συμβούλου Χρήστου Νάστου, του πρόεδρου του Συνδέσμου Φιλάθλων «Οι Ολύμπιοι», Δημήτρη Αθανασόπουλο κ.ά.
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα. Από τις κινήσεις των ανθρώπων της Ολύμπια διαπιστώνω ότι υπάρχει μία σοβαρότητα. Βλέπω ότι έχω να κάνω με ανθρώπους οι οποίοι έχουν στόχους και κινούνται με σωστό τρόπο προς την υλοποίησή τους» ήταν τα πρώτα λόγια του Παντελή Παπαϊωακείμ ο οποίος εξήρε τη φιλοσοφία, το έργο και την προσπάθεια που γίνεται στη λαρισινή ΚΑΕ.
«Με εκφράζει πάρα πολύ το γεγονός ότι η Ολύμπια τα τελευταία χρόνια παίζει με Έλληνες παίκτες και με νέους παίκτες τους οποίους αναδεικνύει, κάτι που έχει να κάνει και με τον Γιώργο Μπαρτζώκα έναν ανερχόμενο προπονητή στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ.
Από την πλευρά μου θέλω να πω ότι όλοι γνωρίζουν τα τελευταία χρόνια ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω και δηλώνω ότι θα κάνω το παν μέσα στο γήπεδο για να κάνει η ομάδα την πορεία που της αρμόζει».
Γ. ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
Από την πλευρά του ο προπονητής της Ολύμπια, Γιώργος Μπαρτζώκας επισήμανε τα εξής:
«Αυτό που θεωρώ σημαντικό είναι ότι όταν ένας άνθρωπος μένει σε μία ομάδα περισσότερο από ένα χρόνο τότε αυτό καταδεικνύει πόσο πολύ τον εκτιμούν στην ομάδα που παίζει. Όταν τελειώσει η νέα χρονιά εύχομαι ο Παντελής να είναι ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με την ομάδα, αλλά νομίζω ότι η ομάδα μας θα είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη γιατί είναι ένα παιδί που παίζει πάντα με το 100% των δυνατοτήτων του.
Όλοι μου είπαν πολύ καλά λόγια τόσο για την αγωνιστική του προσφορά αλλά και για το χαρακτήρα του κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μας. Είμαι λοιπόν πάρα πολύ ευχαριστημένος και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που υλοποιεί τους στόχους που υιοθετούμε. Οι δύο πρώτες μεταγραφές που κάναμε ο Σιγκούνας και ο Παπαϊωακείμ είναι επιλογές μου και είναι πολύ ουσιαστικές. Οι επόμενες κινήσεις που θα κάνουμε θα έχουν ως αποτέλεσμα να γίνει η Ολύμπια καλύτερη από πέρυσι.
Εύχομαι να έχουμε υγεία γιατί το πρόβλημα των τραυματισμών που είχαμε πέρυσι μας στέρησε το κάτι καλύτερο».
Γ. ΜΑΛΑΚΟΣ: ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ
ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2001
Την αποκάλυψη ότι ο Παντελής Παπαϊωακείμ αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο τής Ολύμπια από το 2001 έκανε χθες ο πρόεδρος της λαρισινής ΚΑΕ, Γιώργος Μαλάκος ο οποίος με τη σειρά του έπλεξε το εγκώμιο του Έλληνα σέντερ και αναφέρθηκε στη φιλοσοφία των μεταγραφικών κινήσεων των «πορτοκαλί»:
«Να καλωσορίσω και ’γω με τη σειρά μου τον Παντελή Παπαϊωακείμ, ο οποίος σύμφωνα με την εισήγηση του προπονητή ήταν ο πρώτος και κύριος στόχος για τη θέση του βασικού σέντερ στην ομάδα Είναι ένας παίκτης που και το επίπεδό του είναι πολύ υψηλό και η ιστορία του και το ήθος του, και θα σας εκμυστηρευτώ ότι τον θέλαμε από το 2001.
Η μεταγραφή αυτή είναι μια συνέχεια στη λογική μας: Η Ολύμπια ανανέωσε τη συνεργασία με τον Κούρτοβιτς, τον Κινγκ και βέβαια τον Αρικγμπάμπου και από κει και πέρα επεκτείναμε το συμβόλαιο με τον Μπατή. Θέλουμε να δώσουμε το στίγμα ότι εμείς πρώτον εκτιμούμε τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην ομάδα και δεύτερον έχουμε αποκτήσει έναν κορμό από Έλληνες παίκτες.
Έχουμε κάνει μία εξαιρετική για το ελληνικό μπάσκετ προσφορά στον Γ. Τσιάρα και το σίγουρο είναι ότι οι επόμενες τέσσερις μεταγραφές που θα γίνουν θα είναι τέτοιες, ώστε η ομάδα να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να πούμε πως φέτος ο στόχος μας είναι να μπούμε στην εξάδα να κάνουμε πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και ο κόσμος να ευχαριστηθεί καλό θέαμα.
Η λογική των μεταγραφών είναι ότι τους παίκτες που θέλουμε πολύ τελικά τους αποκτούμε χωρίς αυτό να είναι εγωιστικό.
Σε ό,τι αφορά στον κόσμο της ομάδας κάθε χρόνο για μας είναι τίτλος τιμής το βραβείο fair play και πιστεύουμε ότι φέτος θα αγκαλιάσει ακόμα πιο πολύ την προσπάθεια που κάνουμε.
Τέλος σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά την άλλη εβδομάδα θα ανακοινώσουμε ένα ακόμα όνομα».
ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Στο περιθώριο της χθεσινή παρουσίασης ο τεχνικός της Ολύμπια, Γιώργος Μπαρτζώκας, αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στο «στόχαστρο» των «πορτοκαλί» βρίσκονται τέσσερις παίκτες ήτοι ένας πλέι μέικερ, ένας Αμερικανός περιφερειακός και δύο τεσσάρια. Παράλληλα αναφερόμενος σε κάποιους συγκεκριμένους παίκτες ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε:
Για τον Γ. Τσιάρα: Η διοίκηση του έκανε την καλύτερη πρόταση που μπορούσε με βάση τα δεδομένα που αξιολόγησε, αλλά επειδή η υπόθεση καθυστερεί αρκετά, εξετάζουμε και άλλες περιπτώσεις. Σίγουρα θα τον θέλαμε στην ομάδα.
Για τον Γκριρ: Ο Γκριρ είναι ένας παίκτης με μεγάλη ποιότητα. Πέρσι στην ομάδα μας, μόλις προσαρμόστηκε, προσέφερε πολλά. Στην ουσία τρία ματς έπαιξε: με τον Ολυμπιακό εδώ που ήταν καταπληκτικός και τα δύο ματς που παίξαμε για να περάσουμε στους ομίλους στην Ευρώπη που και στα δύο ήταν καθοριστικός. Το όνομα που έχει στην Ευρώπη και η ποιότητα σαν προσωπικότητα, θεωρούμε ότι είναι πολυτέλεια για την Ολύμπια. Αν είναι καλά και μπορούμε να το τσεκάρουμε αυτό, τότε η περίπτωσή του μας ενδιαφέρει.
Για τον Ν. Χατζή: Είναι ένας πολύ καλός Έλληνας παίκτης και καταξιωμένος αλλά είναι κάτι που θα το δούμε όχι άμεσα αλλά λίγο μετά.
Για τον Αγγέλοφ: Είναι καταπληκτικός παίκτης αλλά και συμπαίκτης, παίζει δύο θέσεις και είναι σημαντικός για μας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass