ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΣΕΡΕΜΕΤ

Αναζητεί τερματοφύλακα η ΑΕΛ

* ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΜΑΡΙΟΥΣ ΠΑΣΤΟΡ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2008 21:27 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:21
Εντείνει τις προσπάθειές της η ΠΑΕ ΑΕΛ, για την ανεύρεση τερματοφύλακα που θα καλύψει το κενό του τραυματία Σερεμέτ.
Το όνομα που ακούγεται περισσότερο είναι αυτό του 26χρόνου Κλέοπα Γιάννου που έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγιναν κάποιες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.
Κατά τα άλλα, χθες το πρωί δεν προπονήθηκαν ο Στέλιος Βενετίδης για προληπτικούς λόγους και ο Κώστας Θεοδωρόπουλος που είναι άρρωστος.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Μάτσεϊ Ζουράφσκι και ο νεαρός γκολκίπερ Πέτρος Μπαϊμάκης. Ο Πολωνός διεθνής υπολογίζεται προς το τέλος της εβδομάδας, να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας.
Χθες, στο Καρπενήσι έφτασε και ο 24χρονος Ρουμάνος μέσος Μάριους Πάστορ, ο οποίος θα δοκιμασθεί αυτή την εβδομάδα στις προπονήσεις των «βυσσινί» και εάν κρίνει ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης ότι μπορεί να προσφέρει, τότε θα κινηθούν οι διαδικασίες από την ΠΑΕ, για την απόκτησή του στην περίπτωση βέβαια που δεν βρεθεί και κάτι καλύτερο.
Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αγωνίσθηκε πέρυσι στη Δυναμό Βουκουρεστίου και τα δυο προηγούμενα χρόνια έπαιζε στη δεύτερη ομάδα της Δυναμό.
Στο χθεσινό φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης που διεξήχθη στο ΕΑΚ Καρπενησίου πήρε μέρος και ο Βραζιλιάνος μέσος Ταϊανάν. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Καρπενήσι βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι της ΑΕΛ που ταξίδεψαν από τη Λάρισα. (Όλες οι λεπτομέρειες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το χθεσινό φιλικό της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης στο αυριανό φύλλο).
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει υδρομασάζ και χαλάρωμα στην πισίνα.
Στο Καρπενήσι η ΑΕΛ θα παραμείνει μέχρι τις 31 του μηνός και θα δοθούν τρία ακόμη φιλικά παιχνίδια με τον Θρασύβουλο, τη Ρόδο και τον Παναιτωλικό που προετοιμάζονται στην ίδια περιοχή.
Ακολούθως η ομάδα θα μεταβεί στην Ιταλία στις 3 Αυγούστου όπου θα δώσει φιλικά παιχνίδια με τις Μπρέσια, Παλέρμο και Κιέβο.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass