ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΖΟΥΡΑΦΣΚΙ ΗΤΑΝ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΟΛΑΝΟ

Α.Ε.Λ.: Η ομάδα των διεθνών αρχηγών

* ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΠΕΡΟΥΒΙΑΝΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2008 21:14 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:28
Αν θέλει κάποιος να προβλέψει ποια θα είναι η επόμενη ηχηρή μεταγραφή τής Α.Ε.Λ., θα πρέπει να βρει τους αρχηγούς των Εθνικών ομάδων, καθώς η λαρισινή ομάδα δείχνει να τους προτιμά (λόγω προσωπικότητας και αξίας), αφού φέτος θα έχει στη σύνθεσή της (θα είναι η μοναδική ελληνική ομάδα) δύο αρχηγούς Εθνικών, μιας και μετά τον Μάτσεϊ Ζουράφσκι (της Πολωνίας) προστέθηκε και ο Νολμπέρτο Σολάνο (Εθνικής Περού).
Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής θα είναι ο δεύτερος αρχηγός εθνικού συγκροτήματος που θα αγωνίζεται στην Α.Ε.Λ.
Ο Περουβιανός σταρ ήρθε προχθές το βράδυ στην Αθήνα και όταν πήγε να καταλύσει στο ξενοδοχείο, η ρεσεψιόν τού έδωσε ένα φαξ με μία προσφορά τουρκικής ομάδας!
Ο παίκτης, αφού το πήρε, ειδοποίησε το μάνατζέρ του ότι, αφού έδωσε το λόγο του στην Α.Ε.Λ., θα υπογράψει και δεν συζητά άλλη πρόταση, έστω και αν είναι οικονομικά καλύτερη, δείγμα τού ήθους που τον διακρίνει.
Χθες, λοιπόν, διευθετήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την υπογραφή του συμβολαίου του με την Α.Ε.Λ. και αύριο θα ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή του.
Μάλιστα, αύριο το μεσημέρι θα βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του (τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους, ένα εξάχρονο αγόρι και ένα τρίχρονο κορίτσι) στη Λάρισα. Θα περάσει εργομετρικές εξετάσεις και την Τρίτη μάλλον θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την Α.Ε.Λ.
Χθες, η οικογένεια Σολάνο, που μένει στη Βουλιαγμένη, πήρε μια γεύση από Ελλάδα, ενώ ήρθε μαζί με όλες τις αποσκευές της, δείγμα ότι η μεταγραφή είχε κλείσει από την Τρίτη.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Οι μεταγραφικές κινήσεις τής Α.Ε.Λ. δεν σταματούν στον Νολμπέρτο Σολάνο. Η λαρισινή ομάδα θα αποκτήσει ένα χαφ, που μπορεί να παίζει τόσο αριστερά όσο και δεξιά. Αν βρεθεί καλό δεξί χαφ, θα παίξει ο Μπενζά αριστερά, ενώ αν βρεθεί καλό αριστερό χαφ, θα παραμείνει ο Μπενζά στη δεξιά πλευρά.
Ο Σολάνο θα είναι ο ηγέτης τής ομάδας και θα πάρει τη θέση τού Κλέιτον.
Η απόκτηση ενός τερματοφύλακα είναι σίγουρη και ο Κροάτης Βράνιτς μάλλον περνά τις τελευταίες μέρες με την Α.Ε.Λ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΑΣΤΟΡ
Σήμερα ή αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή τού Ρουμάνου Μάριους Παστόρ, που είναι το... δώρο τού πρώην παίκτη των «βυσσινί» Ντένις Σερμπάν στη λαρισινή ομάδα.
Ο Παστόρ θα αποκτηθεί από την Ντιναμό Βουκουρεστίου δανεικός με οψιόν αγοράς, αφού μέχρι τώρα ικανοποίησε απόλυτα τον τεχνικό των «βυσσινί», Μαρίνο Ουζουνίδη, στα παιχνίδια που τον χρησιμοποίησε.
ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
Ο Γερμανός Κριστιάν Βέμπερ δείχνει να κερδίζει πόντους, έναντι του Ντούσεκ, που δοκιμάζεται στην Α.Ε.Λ. και δεν αποκλείεται να παραμείνει στην ομάδα. Ίσως χρειαζόταν ένα χρονικό διάστημα προσαρμογής για να μπορέσει να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του και στις απαιτήσεις τής νέας του ομάδας.
Χθες το βράδυ, στα φιλικά παιχνίδια με Αλεξάντρια και Τζένοα (λόγω της ημιαργίας του Σαββάτου, τα αποτελέσματα των δύο αγώνων και αναλυτικό ρεπορτάζ θα υπάρχει στην «Ελευθερία της Δευτέρας») θα έβγαιναν πιο ασφαλή συμπεράσματα, αλλά ο Βέμπερ μάλλον θα παραμείνει στην ομάδα.
ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
Τα δύο επόμενα φιλικά τής Α.Ε.Λ. θα είναι στις 17 Αυγούστου με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο Βόλο, και στις 20 Αυγούστου με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.
Γίνεται προσπάθεια να κλειστεί ένα φιλικό παιχνίδι στις 24 Αυγούστου στο Αλκαζάρ, με ισχυρό αντίπαλο, όπου οι Λαρισαίοι φίλαθλοι θα πάρουν μια «γεύση» τής φετινής Α.Ε.Λ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass