ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ» Η ΟΛΥΜΠΙΑ

Η απεργία φέρνει... δυνατά φιλικά

ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟΥΣ «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ»

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2008 2:58 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:40
Με δυνατά φιλικά ξεκίνησε και με... δυνατά φιλικά θα συνεχίσει η Ολύμπια. Αυτήν άλλωστε είναι και η τακτική του τεχνικού τιμ της ομάδας και έτσι θα πορευτούν ως και την έναρξη της προετοιμασίας. Η λαρισινή ομάδα αρχικά έπαιξε στην Οχρίδα με την «νταμπλούχο» Σκοπίων, εν συνεχεία ακολούθησε το Μαρούσι σε δύο αναμετρήσεις και πριν από λίγες ημέρες έπαιξε με τον Ολυμπιακό στο Καρπενήσι. Σειρά πλέον παίρνουν από αύριο τα «Μαυροσκούφεια», στη Θεσσαλονίκη όπου θα παίξει αρχικά με τον ΠΑΟΚ και τη Δευτέρα με έναν εκ των Μαρούσι και Irony Kfar Hamaccabia Ramat Gan. Η αποστολή της Ολύμπια θα φύγει την Κυριακή το πρωί και θα επιστρέψει την Δευτέρα το βράδυ. Για τη συνέχεια ο τεχνικός, Γιώργος Μπαρτζώκας ήδη ψάχνει δυνατή ομάδα για φιλικό ματς καθώς όπως όλα δείχνουν η απεργία στο Κύπελλο θα ισχύσει και σε καμία περιπτωση δεν θέλει να επηρεάσει την ομάδα του.
ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΚΑΣΤΛ
Το νέο πρόσωπο στην ομάδα της Ολύμπια θα είναι ο Τέρελ Καστλ. Ο Αμερικανός με βοσνιακό διαβατήριο εδώ και τρεις ημέρες κάνει κανονικά προπονήσεις και αναμένεται να παίξει στο τουρνουά της Θεσσαλονίκης. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο για τον Αθηναίο προπονητή καθώς θα δει όλους τους παίκτες του. Μάλιστα όσο περνάει ο καιρός βλέπει όλο και περισσότερη βελτίωση σαν σύνολο και αυτό τον κάνει να αισιοδοξεί για τη συνέχεια.
* Αξίζει φυσικά να σημειώσουμε για όποιους Λαρισαίους θέλουν να δουν την Ολύμπια στο ΠΑΟΚ Sports Arena, πως τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ και θα διατίθενται κανονικά στα εκδοτήρια του γηπέδου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass