ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ

Παρουσίαση για... Α1 από το ΝΟΛ

ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2008 4:02 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:41
 Παρουσίαση που θα ζήλευαν ακόμη και ομάδες που αγωνίζονται στην Α1 Εθνική κατηγορία πραγματοποίησε χθες ο ΝΟΛ και πολλοί το μετάφρασαν αυτό ως προπομπό για την νέα αγωνιστική σεζόν. Χθες λοιπόν σε αίθουσα του ξενοδοχείου Imperial ο ΝΟΛ διοργάνωσε μια εκδήλωση στην οποία υπήρχε η παρουσίαση των ομάδων ανδρών και γυναικών, υπήρχε βράβευση του αθλητή Δημήτρη Χασιώτη και φυσικά έγιναν γνωστοί και με επίσημο τρόπο οι χορηγοί του συλλόγου που αν μη τι άλλο είναι πολύ δυνατοί. Με αυτόν τον τρόπο ο ΝΟΛ έδειξε πως προετοιμάζεται με τον καλύτερο τρόπο για μια χρονιά γεμάτη στόχους και φιλοδοξίες ανόδου.
ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ
Αν λάβουμε υπόψη μας το γεγονός πως ήταν Κυριακή πρωί στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» πλήθος κόσμου και είναι χαρακτηριστικό πως στην αίθουσα υπήρχαν και αρκετοί ορθιοι. Την εκδήλωση τίμησαν οι δύο βουλευτές Κώστας Αγοραστός και Αστέριος Ροντούλης. Ο δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης, το μέλος της ΕΑΣ κ. Σιδερόπουλος και ο εκπρόσωπος της διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισας κ. Μπέτσιος. Μιλώντας ο κ. Τζανακούλης προς τους παρευρεσθέντες αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της ύπαρξης σωματείων πόλο σε υψηλές κατηγορίες μιας και θα υπάρξουν αγώνες πόλο στη Λάρισα κατά τη διάρκεια των Μεσογειακών Αγώνων. Είπε ακόμη πως η πόλη μας μπαίνει σιγά - σιγά σε ρυθμούς αγώνων αφού σε λίγο διάστημα θα πάμε να πάρουμε τη σημαία από την Πεσκάρα και θα μπούμε οριστικά στην τελική ευθεία. Επίσης δεν έκρυψε την επιθυμία του να βοηθησει υπογραμμίζοντας μάλιστα πως θα προσπαθήσει να βρει χορηγούς για το ΝΟΛ (αναφέροντας κάποια στιγμή το ποσό των είκοσι χιλιάδων ευρώ). Τέλος εξήρε το έργο τόσο των προπονητών όσο και των γονέων των αθλητών αλλά και συνεχάρη το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.
Από την πλευρά του ο κ. Αγοραστός στάθηκε στα πρόσφατα κρούσματα ντόπινγκ που έγιναν γνωστά κατά το τελευταίο διάστημα. Απευθυνόμενος προς τους νεαρούς αθλητές ο βουλευτής εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θα πρέπει να προσπαθήσουν να γίνουν πρωταθλητές και να διακριθούν μέσω των αναβολικών. Σαν φωτεινό παράδειγμα φυσικά έφερε τον αθλητή Δημήτρη Χασιώτη που πρόσφατα πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Από το Gaea Εμπορικό Κέντρο είδαμε την κ. Ευδοξία Παπαδούλη (συνοδευόμενη από το σύζυγό της Λάμπρο Πράππα που είναι και προπονητής στη γυναικεία ομάδα βόλει της ΑΕΛ), ενώ από τους Μύλους Καπλανίδη οι εκπρόσωποί τους δεν μπόρεσαν να έρθουν λόγω ενός μικρού προβλήματος με το αυτοκίνητο. Οι άλλοι δύο χορηγοί ήταν η Γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος και η Staff του κ. Δημοβέλη. Είναι χαρακτηριστικό πάντως πως όλοι οι καλεσμένοι στο άκουσμα των χορηγών πραγματικά ήταν ενθουσιασμένοι για τη χρονιά που θα έρθει.
Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΑΣΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ... ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ
Μπορεί να είναι πλέον αθλητής του Ολυμπιακού, ωστόσο η Λάρισα του απέδειξε πως δεν τον ξεχνάει. Το αντίθετο μάλιστα, τον τιμάει και όλοι στο ΝΟΛ του απέδειξα πως είναι περήφανοι για το γεγονός ότι βγήκε από αυτόν το σύλλογο. Χαρακτηριστικό άλλωστε είναι και το σχόλιο που έκανε ο διοικητικός κ. Κουρδίστας λέγοντας πως ο Ολυμπιακός εξασφάλισε πρωταθλήματα για έναν... αιώνα με αυτό τον αθλητη. Ο Δημητρης Χασιώτης βραβεύτηκε από το σύλλογο και τη βράβευση έκανε ο βουλευτής κ. Αγοραστός. Ο Χασιώτης που ευχαρίστησε τους πάντες για αυτή την τιμή μόλις κάθησε στην καρέκλα του πήρε άλλο ένα βραβείο. Ένα... φιλί από την μητέρα του που καθόταν πιο δίπλα και πραγματικά ο κόσμος ξαναχειροκρότησε για τη συγκεκριμένη στιγμή που όντως ήταν από τις πιο τρυφερές. Μάλιστα μετά την εκδήλωση νεαροί αθλητές και αθλήτριες περικύκλωσαν τον Δημήτρη Χασιώτη για να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του και αυτός φυσικά και δεν τους χάλασε το χατίρι.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΡΕΤΑ
Ένας από τους κυριότερους ανθρώπους της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος του ΝΟΛ, Δημήτρης Κουρέτας ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους παρευρεθέντες για την προσέλευσή τους έστειλε ένα μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας. Επίσης ανέφερε πως η χρονιά που έρχεται δεν θα είναι εύκολη και για αυτό θα πρέπει να προσπαθήσουν όλοι με τις δυνάμεις τους για να πετύχουν το στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. 
 
ΑΝΔΡΕΣ
Προπονητής: Ομηρος Πολυχρονόπουλος
Νούσιος Θεόδωρος Τερματοφύλακας
Παπαδογιάννης Γιώργος     Τερματοφύλακας
Λάππας Ηλίας           Αμυντικός
Παύλου Αντώνης       Περιφερειακός
Κουρουπάκης Παναγιώτης Περιφερειακός
Ντόσας Δημήτρης σέντερ φορ         Κεντρικός επιθετικός
Κουλακσής Αλέξανδρος      Περιφερειακός
Κανδιόγλου Στέφανος           Περιφερειακός
Μερκουριάδης Αγγελος       Κεντρικός επιθετικός
Μερκουριάδης Παύλος         Αμυντικός
Μάγνης Δημήτρης     Αμυντικός
Κωνσταντινίδης Μάρκος       Περιφερειακός
Παπαδόπουλος Τριαντάφυλλος      Περιφερειακός
Μπεζηλιώτης Θάνος Τερματοφύλακας
Κατής Παναγιώτης     Αμυντικός
Μαυρογιάννης Γεράσιμος    Περιφερειακός
Κωστούλας Δημ.       Περιφερειακός
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Προπονητής: Κώστας Γαλανόπουλος
Ρενάτα Χουσιανίτη     Τερματοφύλακας
Σοφία Σίστου Περιφερειακός
Σοφία Καρυώτη         Περιφερειακός
Αναστασία Κουρέτα Περιφερειακός
Ιωάννα Βύσσια          Φουνταριστός
Μαρία Κουρούτσαλη Φουνταριστός
Αναστασία Πατούνα Περιφερειακός
Θεοδώρα Ράχη         Περιφερειακός
Μαρία Δασκαλοπούλου       Αμυντικός
Κατερίνα Κούκου       Αμυντικός
Ελίνα Χέδα     Περιφερειακός
Μαρία Κούτσικου       Φουνταριστός
Ιωάννα Λάκη Περιφερειακός
Νάσια Σεβαυλή          Περιφερειακός
Αθηνά Κολτσίδα        Περιφερειακός
Θέπη Κορδίστα         Περιφερειακός
Ανθή Καραπέδη        Περιφερειακός
Καρκάλα Ναυσικά     Τερματοφύλακας
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass