ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ ΡΑΜΑΤ ΜΕ ΣΚΟΡ 66-53

«Τρίποντη»... ήττα για την Ολύμπια

* ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2008 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:41
Έχοντας να αντιμετωπίσουν μια ομάδα με εκπληκτικά ποσοστά από την γραμμή των τριών πόντων (είχαν συνολικά 12 στα 19) η Ολύμπια ηττήθηκε από την Μακάμπι Ραμάτ με σκορ 66-53. Η λαρισινή ομάδα με δύο ήττες στο τουρνουά «Μαυροσκούφεια» επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη με την τέταρτη και τελευταία θέση. Οι «πορτοκαλί» δεν ξέφυγαν από τη μετριότητα και αυτό αποτέλεσε τον ουσιαστικότερο λόγο της ήττας. Οι Ισραηλινοί βέβαια είχαν στη σύνθεσή τους τον Λι που από όπου και να σηκωνόταν τα έβαζε. Ο συγκεκριμένος παίκτης είχε συνολικά 6 στα 6 τρίποντα ενώ άλλα τέσσερα είχε ο Γκόμεζ. Από την Ολύμπια είναι χαρακτηριστικό πως κανείς παίκτης δεν μπόρεσε να σημειώσει διψήφιο αριθμό πόντων.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-13, 35-26, 52-39, 66-53
ΜΑΚΑΜΠΙ ΡΑΜΑΤ: Γκόμεζ 18 (4), Ντανιέλ 2, Τζόμεζ 2, Μπέρκοβιτς 3 (1), Μπρένερ, Τζέντελ, Ορ. Μπρένερ 5 (1), Χάκμαν 12, Λι 24 (6/6 τρίποντα).
ΟΛΥΜΠΙΑ: Καστλ 6, Κίνγκ 6 (1), Σπανός, Σούλτζε 5 (1), Σιγκούνας 2, Τόμας 6 (2), Γιαννουλάκος 1, Μπατής 2, Αριγκμπάμπου 4, Κολώκας 9 (1), Κούρτοβιτς 3 (1), Παπαϊωακείμ 9.
 
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Μπαρτζώκας «Κάναμε βήματα πίσω...»
Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας σε αυτά τα δύο παιχνίδια του τουρνουά παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Ολύμπια, Γιώργος Μπαρτζώκας, με δηλώσεις του. Λίγο μετά τη λήξη του παιχνιδιού με την ισραηλινή ομάδα είπε τα παρακάτω: «Νομίζω ότι κάναμε βήματα πίσω στα δύο αυτά παιχνίδια τουρνουά. Δεν παίξαμε καθόλου καλά, η εικόνα μας ήταν κακή και στα δύο παιχνίδια που δώσαμε και το μόνο θετικό είναι ότι έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος».
Από την πλευρά του ο προπονητής της Μακάμπι Ραμάτ δήλωσε: «Το είχα πει και από την πρώτη ημέρα των αγώνων και χωρίς να θεωρηθεί δικαιολογία ότι το ταξίδι που κάναμε από το Ισραήλ μας επηρέασε. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι το Μαρούσι είναι πολύ δυνατή ομάδα έφεραν το αποτέλεσμα που είδατε. Εχουμε διαφορά με το Μαρούσι, αλλά όχι τέτοια όσο το σκορ του χθεσινού αγώνα. Με την Ολύμπια παίξαμε καλύτερα, διορθώσαμε αρκετά πράγματα, είχαμε και τη δυνατότητα να μιλήσουμε και να κάνουμε μία προπόνηση το πρωί και θεωρώ ότι βαδίζουμε σε σωστό δρόμο. Θέλουμε ακόμη δουλειά βεβαίως. Είμαι ικανοποιημένος από τη συμμετοχή μας στο τουρνουά, γιατί θεωρώ ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ισχυρό και μας δόθηκε η δυνατότητα να παίξουμε με δυνατές ομάδες».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass