ΠΑΡΑ ΤΗ ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δείγμα θετικό για την ΕΑΛ

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2008 2:43 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:41
Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι έδωσε η ΕΑΛ στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο «Κατσάνειο» με τον Ηρακλή. Η λαρισινή ομάδα μπορεί να ηττήθηκε με 3-0 σετ, ωστόσο αυτά που έδειξε χαρακτηρίζονται, αν μη τι άλλο, θετικά. Η ΕΑΛ έπαιξε αρκετά δυνατά και αν συνεχίσει έτσι με την προσθήκη των δύο ξένων παικτριών αλλά και με το πέρασμα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας η μεταμόρφωση θα είναι εντυπωσιακη. Άλλωστε από το συγκεκριμένο παιχνίδι έλειπε και η Τρικάλη που είχε ένα ελαφρύ τραυματισμό και δεν έπαιξε για καθαρά προληπτικούς λόγους
Από την άλλη το ντεμπούτο της, με τη φανέλα του Ηρακλή (ο οποίος έπαιζε με όλες του τις παίκτριες ακόμα και τις ξένες), πραγματοποίησε και η διεθνής διαγώνια Ελένη Κιόση που με μία μόλις προπόνηση ξεκίνησε στη βασική εξάδα του Γηραιού.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ
Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα εξάλλου ο προπονητής της λαρισινής ομάδας δήλωσε: «Είμαστε σε μια περίοδο που περισσότερο κοιτάμε τη δύναμη και την αλτικότητα και όχι τη διάρκεια και την τακτική. Σιγά – σιγά θα παίρνουμε τα σημεία που θέλουμε. Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από αυτά που βλέπω και θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο».
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του έμεινε ο Θανάσης Στράντζαλης, ο οποίος μετά και τη λήξη του αγώνα τόνισε: «Σίγουρα παίξαμε καλύτερα από ό,τι στο πρώτο ανεπίσημο παιχνίδι που δώσαμε με τον Άρη. Σε αυτό βοήθησε και η παρουσία της Κιόση που με μία μόλις προπόνηση αγωνίστηκε κανονικά. Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα παίζουμε καλύτερα έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος».
ΤΑ ΣΕΤ
(25-12, 25-16, 25-22)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Ηρακλής (Θανάσης Στράντζαλης): Κυριακίδου, Κάτιτς, Μοντάνο, Χαντάβα, Γεωργουπούλου, Κιόση, Βούγιεβιτς (λ), Γιακούμπ , Γεωργιάδου, Λαζαρίδου, Αναγνώσου.
ΕΑ Λάρισα (Απόστολος Οικονόμου): Τρικάλη, Λίτσιου, Τσαπραλή, Ζαφειρίου , Μοναστηριώτη , Τουσούδη, Κοτταραλέλα (λ), Κουτσουνίκου, Κιούση.
ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΟΙ ΞΕΝΕΣ
Εξάλλου το θέμα που απασχολεί εντόνως τους ανθρώπους της ΕΑΛ είναι αυτό με τις δύο ξένες. Ο προπονητής της ομάδας, Αποστόλης Οικονόμου είδε μερικές παίκτριες στο πρόσφατο ταξίδι του στη Βουλγαρία και αναμένεται να καταθέσει τις απόψεις του στη διοίκηση τις επόμενες ημέρες. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας μάλιστα δεν αποκλείεται και να έχει γίνει η απόκτηση της μίας ή ακόμη και των δύο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass