ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Ο Σαμουέλ Μέχια στην ΑΕΛ ΓΣ

* ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ, ΜΠΡΟΖΟΣ

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2008 2:59 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:41
Ο Αμερικάνος Σαμουέλ Μέχια είναι τελικά ο δεύτερος ξένος της ΑΕΛ ΓΣ καθώς δεν μπόρεσε να επιτευχθεί συμφωνία με τον Μάρλον Γκάρνετ (ζητούσε 30000 δολάρια το μήνα που κρίθηκαν υπερβολικά) και θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Μπρους Πράις που συμφώνησε με ομάδα της Βοσνίας.
Ο Μέχια έχει ύψος 1.98, γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1973 και το διάστημα από 1 Φεβρουαρίου έως 30 Ιουνίου έπαιζε στην Ιταλική Κάπο Ντ’ Ορλάνο (5η στην περσινή σεζόν) με 11 πόντους μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής. Είχε ποσοστό 60% στις ελεύθερες βολές , 48,9 % στα δίποντα και 26,8% στα τρίποντα.
Είναι καλός στα αμυντικά ρημπάουντ (3,9 μέσο όρο) και σε ασίστ(1,6)
Παίζει σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας ενώ ξεκίνησε την καριέρα του σαν πλεϊμέικερ στο κολέγιο που έπαιζε Stati Uniti.
Έγινε ντράφτ από τους Ντιτρόιτ Πίστονς και ανταλλάχθηκε με τους Ιντιάνα Πέισερς.
Για να συμφωνήσει με την ΑΕΛ ΓΣ σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρότρυνση του έτερου ξένου της ομάδας του Τόριν Φράνσις. 
Ο Μέχια αναμένεται να βρεθεί στην Λάρισα μέχρι την Παρασκευή.
ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΖΟΣ
Την απόκτηση των Φάνη Παπακώστα και Γιώργο Μπρόζο με μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΛ. Ο Φάνης Παπακώστας είναι γεννημένος στις 17/1/1978 και έχει ύψος 2,05 μ. Αγωνίζεται στις θέσεις "4" και "5" και άρχισε την καριέρα του από την ηλικία των 14 ετών, όντας γέννημα θρέμμα της λαρισινής ομάδας, αφού έκανε τα πρώτα του βήματα στον ΓΣΛ και στη συγκεκριμένη ομάδα έκανε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Επόμενος «σταθμός» στην καριέρα του ήταν η Χαλκίδα, όπου έμεινε για δύο χρόνια, έπειτα «μετακόμισε» στην Ολύμπια, μεταπήδησε στη Δάφνη και έπειτα έμεινε για δύο χρόνια στα Τρίκαλα απ΄ όπου πήρε τον δρόμο της επιστροφής για τη Λάρισα και την ομάδα, στην οποία άρχισε την καριέρα του.
 Ο Γιώργος Μπρόζος γεννήθηκε στις 25/5/1986 και έχει ύψος 2,02 μ. Αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4», ενώ ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με το μπάσκετ στην ομάδα του Άρη, όπου παρέμεινε για έξι χρόνια, αφού εν συνεχεία αποφάσισε να κάνει το άλμα και να φοιτήσει σε πανεπιστήμιο των Η.Π.Α. και συγκεκριμένα στο Φερμάν όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια. Έπειτα έλαβε την μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα, επιλέγοντας για επόμενο «σταθμό» της καριέρας του την ΑΕΛ ΓΣ. Επίσης, υπήρξε διεθνής με τις εθνικές ομάδες Παίδων και Εφήβων ενώ στην δεύτερη διετέλεσε και αρχηγός.
* Σε τουρνουά στη Λευκάδα θα συμμετέχει το Σαββατοκύριακο η ομάδα της ΑΕΛ ΓΣ στο οποίο θα συμμετέχουν η ΑΕΛ ΓΣ, τα Τρίκαλα 2000, ο Απόλλωνας Πατρών και η διοργανώτρια ομάδα
 
Ηρεμία στην Ολύμπια
 Ηρεμία επικρατεί στην Ολύμπια μετά τις δύο ήττες στο τουρνουά «Μαυροσκούφεια» από ΠΑΟΚ και Μακαμπί Ραμάν . Ο τεχνικός Γιώργος Μπαρτζώκας είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και να δει την πλήρη αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.
Στο μεταξύ η Ολύμπια αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αναμονή της απόφασης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας για τους αγώνες του κυπέλλου Ελλάδας ώστε να αποφασίσει και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει στη συνέχεια και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.
Πάντως γίνεται προσπαθεί το Σαββατοκύριακο να βρει αντίπαλο ομάδα της Α1 εθνικής κατηγορίας.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass