ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

Νέοι χώροι προπόνησης για τις ομάδες της Λάρισας

* Κ. ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ: ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2008 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:41
Σε χρήση δόθηκαν χθες τα τρία καινούργια προπονητήρια στο Α.Κ. Βιολογικού τα οποία αναμένεται να καλύψουν σ’ ένα μεγάλο ποσοστό τις προπονητικές ανάγκες των ποδοσφαιρικών σωματείων της πόλης της Λάρισας. Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο που θα συμβάλει στην επίλυση ενός σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Λάρισας αφού οι χώροι προπόνησης είναι κάτι περισσότερο από δυσεύρετοι.
Τα εγκαίνια έκανε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κώστας Τζανακούλης σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο χώρο του αθλητικού κέντρου στο Βιολογικού, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Κ. Μέγα, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Κ. Γιαννούλα, των αντιδημάρχων κ. Σπ. Μπαρμπούτη, Β. Κυριτσάκα και Κ. Σαμουρέλη, του προέδρου του ΑΟΔΛ κ. Ι. Οικονόμου, του προέδρου του Αστεροσκοπείου κ. Χρ. Τερζούδη, του δημοτικού συμβούλου κ. Ι. Λάτσιου, του προέδρου του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος κ. Νικολίτσα, αθλητικών παραγόντων κ.ά.
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σήμερα (σ.σ. χθες) παραδίδουμε στη νεολαία της πόλης τρεις νέους αθλητικούς χώρους για απρόσκοπτη προπόνηση και ενασχόληση με το ποδόσφαιρο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κώστας Τζανακούλης στο σύντομο χαιρετισμό του και συνέχισε:
«Στην πόλη της Λάρισας δραστηριοποιούνται πολλά αθλητικά σωματεία ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο τα οποία καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να προσελκύσουν τη νεολαία και να την απομακρύνουν από άλλες ασχολίες. Αυτό μας υποχρεώνει να κάνουμε και μεις το καλύτερο.
Δεν φτάσαμε στο σημείο που θα θέλαμε ωστόσο κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τις προσπάθειες που κάναμε και που θα συνεχίσουμε να κάνουμε.
Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά στην πρόκληση των Μεσογειακών Αγώνων. Είναι μια ευκαιρία που πρέπει να εκμεταλλευτούμε και μεις δεν είμαστε διατεθειμένοι να χάσουμε αυτή την ευκαιρία αφού θα χρηματοδοτηθούν έργα που θα ωφελήσουν την πόλη» κατέληξε ο κ. Τζανακούλης.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΑΟΔΛ, κ. Γιάννης Οικονόμου επισήμανε:
«Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθήσαμε να λύσουμε το αγωνιστικό πρόβλημα των ομάδων του Δήμου Λάρισας και καταφέραμε να δώσουμε λύση σ’ ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 90%. Ο δεύτερος στόχος μας ήταν η δημιουργία προπονητηρίων. Έτσι κατασκευάσαμε σ’ αυτήν εδώ την περιοχή τρία προπονητήρια τα οποία θα δοθούν προς χρήση στις ομάδες της Λάρισας προκειμένου να καλυφθούν οι προπονητικές τους ανάγκες στο μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό.
Θέλω να ευχαριστήσω το Γραφείο Αθλητικών Χώρων, την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου αλλά και τα στελέχη του Αθλητικού Οργανισμού που συνέβαλαν στο να υλοποιηθεί και αυτός ο στόχος».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Βιολογικό (ήδη έχουν ξεκινήσει τα σχετικά έργα) θα κατασκευαστεί ένα ακόμα γήπεδο προπόνησης, ενώ στις άμεσες προτεραιότητες είναι η τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού.
* * *
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης των εγκαινίων διεξήχθη στο γήπεδο Βιολογικού φιλικός αγώνας του Λαρισαϊκού με την ομάδα Νέων της ΑΕΛ.
Νικητές αναδείχθηκαν οι «βυσσινί» με σκορ 5-1 χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Ζάγγος (43’), Σιέλης (60’), Λύτρας (67’), Ελευθεριάδης (78’) και Λούγκος (80’), ενώ το γκολ της τιμής για τους πρωτοπόρους της Α1 ΕΠΣΛ πέτυχε στο 85’ ο Τάχατος.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία η κ. Τσιοφλίκη με βοηθούς τις κ. Κωνσταντίνου και Ντούρμα, ενώ χρέη 4ου διαιτητή εκτέλεσε ο κ. Δικόπουλος.
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ: Κουκουφίκης, Πατσιάς, Ναούμης, Γρηγοριάδης, Νταούλας, Κόκκινος, Κωνσταντάς, Κουτσιμάνης, Παλαμάς, Τζιόλας, Ευθυμίου (Κατσιάνης, Μπαμπαλιούτας, Ακριβόπουλος, Τατίας, Χαϊδούλης, Παγκράτης, Τάχατος, Μέμτσας, Σχοινάς, Δαμασιώτης, Γκέκας).
ΑΕΛ ΝΕΩΝ: Πρίφτης, Σπυρόπουλος, Ζάγγος, Mεζίνι, Κιος, Σιέλης, Βούζας, Καπετάνι, Λύτρας, Μπάρδας, Λούγκος (Μπανταβάνης, Μπουρουζίκας, Ελευθεριάδης).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass