ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΓΟ ΑΘ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΣΤΗΝ «Ε»

Περιφερειακό κέντρο γυμναστικής

* ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ * ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2008 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:41
Στη Λάρισα βρέθηκε χθες ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Σάκης Βασιλειάδης, λόγω της διεξαγωγής του αθλήματος της γυμναστικής στη Λάρισα στη διάρκεια των Μεσογειακών Αγώνων 2013.
Ο κ. Βασιλειάδης επισκέφτηκε μαζί με παράγοντες του Φιλαθλητικού (τους κ. Χατζηεφραιμίδη Κ., Γκρέζιο Απόστολο και τον προπονητή Θωμά Γρυπάρη) τον περιφερειάρχη Φώτη Γκούπα και τον Δήμαρχο Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη όπου μίλησαν για την ανάπτυξη του αθλήματος της γυμναστικής αλλά και τι χρειάζεται για την άρτια διεξαγωγή του στους Μεσογειακούς.
Μετά το τέλος των εθιμοτυπικών επισκέψεων ο κ. Βασιλειάδης παρευρέθηκε στον αγιασμό του Φιλαθλητικού (παρόντες ήταν ακόμα ο πρόεδρος του ΑΟΔΛ Γ. Οικονόμου και το μέλος της ΕΔ/ΕΑΚ το κ. Ν. Μπέτσιος), ενώ είχε συνομιλία και με τον πρόεδρο της ΓΕΛ κ. Παπαγεωργίου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Βασιλειάδης μίλησε στην «Ε» και τόνισε τα εξής: «Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία αποφάσισε να γίνει περιφερειακό κέντρο γυμναστικής στη Λάρισα επειδή εδώ υπάρχουν πολλά ταλέντα στην ενόργανη γυμναστική (στο Φιλαθλητικό) και στη ρυθμική (ΓΕΛ).
Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη περιοχή έχει να δώσει πολλά ταλέντα στην εθνική ομάδα.
Όμως για να συνεχιστεί η ανάπτυξη της Γυμναστικής θα πρέπει να υπάρχει το δικό της «σπίτι».
Ηρθαμε σ΄ επαφή με το δήμαρχο και θέλουμε να μας δώσει ένα χώρο στο Αβέρωφ που είναι οι παλιές αποθήκες.
Επίσης, εκτός από το χώρο αυτό, είναι βέβαιο ότι το 2013 και μετά θα υπάρχει μια εγκατάσταση που θα απογειώσει το άθλημα.
Συγκεκριμένα εκεί που θα διεξαχθεί το άθλημα της Γυμναστικής είναι υποχρεωτικό βάσει διεθνών προδιαγραφών να δημιουργηθεί παράπλευρη εγκατάσταση όπου θα χρησιμοποιείται για προθεραντήριο.
Αυτή η εγκατάσταση θα μείνει στη Γυμναστική. Με την άλλη εγκατάσταση στην περιοχή Αβέρωφ θα έχουμε και ένα καλό προπονητήριο.
Ετσι λοιπόν η Λάρισα θα γίνει και προπονητήριο εθνικών ομάδων».
Στο μεταξύ, ο κ. Βασιλειάδης μίλησε και για διοργανώσεις που θ΄ αναλάβει η πόλη της Λάρισας: «Στόχος είναι, φέτος, να κάνουμε δύο διοργανώσεις στη Λάρισα, μία ενόργανη και μία ρυθμική ενώ από το 2009 θ΄ αλλάξει ο τρόπος διοργανώσεων και κάθε διοργάνωση θα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή ενόργανης γυμναστικής, ρυθμικής γυμναστικής και τραμπολίνο.
Η ανάπτυξη του αθλήματος της γυμναστικής αποτελεί χαρά μας στη Λάρισα και για να έχουμε μία γεμάτη εγκατάσταση κατά τη διάρκεια των Μεσογειακών Αγώνων 2013 αν είναι δυνατόν δύο ή τρεις αθλητές που θα μετάσχουν στους αγώνες να είναι Λαρισαίοι.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass