ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Η ΑΕΛ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Με γνώριμα προβλήματα

* ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΠΕΝΖΑ ΚΑΙ ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2008 3:23 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:41
Τέταρτη αγωνιστική το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα και η ΑΕΛ το Σάββατο δοκιμάζεται στις Σέρρες(7 μ.μ.) με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό σε ένα παιχνίδι που πιθανότατα θα αποτελέσει «πιλότο» για την πορεία των «βυσσινί» στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, ειδικά μετά την ήττα το περασμένο Σάββατο στο Αλκαζάρ από την Ξάνθη με 1-0.
Συγκεκριμένα αν η ΑΕΛ κερδίσει τον αγώνα αυτό τότε βάζει πλώρη για μια θέση στην πρώτη πεντάδα, ενώ οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα προκαλέσει προβληματισμό και σκεπτικισμό για την πορεία της ομάδας μια και τη νέα χρονιά θα παίζουν στην Ευρώπη τέσσερις ομάδες.
Ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, για το συγκεκριμένο παιχνίδι, για το οποίο θα αποκαλύψει τις σκέψεις του στη σημερινή συνέντευξη Τύπου (11 το πρωί στην αίθουσα Τύπου του ΕΑΚ) θα στερηθεί των υπηρεσιών από τους τραυματίες Μπένζα και Νταμπίζα, που δεν χάνουν μόνο το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό αλλά και το επόμενο στο Αλκαζάρ με τον ΟΦΗ.
Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ προπονήθηκαν το απόγευμα και το ίδιο θα γίνει και σήμερα.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Σχετικά με το θέμα του γηπέδου της ΑΕΛ και την εξέλιξη που υπάρχει για την κατασκευή του, από την ΠΑΕ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Το μόνο που μπορεί να προκαλεί η αναπαραγωγή «φημών», οι οποίες νομιμοποιούνται με τη μορφή δημοσιευμάτων, είναι απορίες και ερωτηματικά σχετικά με την προέλευση και τους σκοπούς της. Πόσο μάλλον όταν αφορούν στο μείζον για την ΑΕΛ θέμα του νέου της γηπέδου και τους άμεσα εμπλεκόμενους στο κορυφαίο αυτό εγχείρημα.
Επί του προκειμένου, ούτε η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, ούτε η MARFIN EGNATIA BANK, ούτε κανείς άλλος υπαναχωρεί των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει απέναντι στην υλοποίηση του οράματος, η εξέλιξη του οποίου ακολουθείται κανονικά και με γνώμονα τις απόλυτα προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.
Άλλωστε, η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα και η συνέπεια μεταξύ λόγων και έργων αποτελούσαν και αποτελούν κυρίαρχα χαρακτηριστικά εταιριών αυτού του μεγέθους και διέπουν τη μεταξύ μας συνεργασία».
ΠΕΡΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Για τη διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Πανσερραϊκού-ΑΕΛ η λαρισινή ομάδα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Κατόπιν συμφωνίας με την ΠΑΕ Πανσερραϊκός και συναίνεσης από την πλευρά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 θα παραλάβει συνολικά 700 εισιτήρια (στην τιμή των 20 ευρώ) για τις ανάγκες των φιλάθλων της ενόψει της εκτός έδρας σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό (19:00). Μέρος των εισιτηρίων θα δοθεί στους Συνδέσμους και τα υπόλοιπα θα διατίθενται αύριο (πρωί-απόγευμα) και το Σάββατο έως τις 12 το μεσημέρι από το επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ, Vissini Store (οδός Μανωλάκη 1). Εφόσον υπάρξουν αδιάθετα εισιτήρια, θα προπωλούνται την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια της θύρας 8 του Δημοτικού Γηπέδου των Σερρών».
ΕΚΔΡΟΜΕΣ
Εκδρομή για τις Σέρρες διοργανώνουν οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων «Monsters» και Αλκαζάρ .Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν για δηλώσεις συμμετοχής ν΄ απευθύνονται στα γραφεία των Συνδέσμων, Περραιβού 8, τηλέφωνο 2410 - 537.117 (Monsters, 7-10 μ.μ.) και Πραξαγόρα 2, τηλέφωνο 2410 - 257.910 (7-10 μ.μ. - Αλκαζάρ).
Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές, μέχρι αύριο το βράδυ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass