ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ 2000

Κωδικός νίκη στην ΑΕΛ Γ.Σ.

* ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

Δημοσίευση: 22 Νοε 2008 2:23 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:59
Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής χρονιάς δίνει αύριο στις 4.30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης η ΑΕΛ Γ.Σ. με αντίπαλο τα Τρίκαλα 2000 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας.
Η λαρισινή ομάδα με νίκη θα βρεθεί πιο κοντά στην παραμονή στην κατηγορία, που είναι ο μεγάλος της στόχος τη φετινή σεζόν. Όμως το έργο της αύριο δεν θα είναι εύκολο καθώς και ο αντίπαλός της έχει τον ίδιο στόχο, αλλά με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν μια και οι γείτονες σε έξι παιχνίδια έχουν ισάριθμες ήττες.
Ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Αλεξανδρής, που πέρασε μια ήρεμη εβδομάδα και γνωρίζοντας ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του πιστεύει ότι η ΑΕΛ ΓΣ θα παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο και θα ευχαριστήσει τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι και ελπίζει ο «πολιτογραφημένος» Λαρισαίος τεχνικός ότι θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα.
Όσον αφορά στο σχήμα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά μια και οι μόνοι σίγουροι δείχνουν να είναι οι: Αποστολίδης, Μέχια, Φράνσις. Άλλωστε ο Αλεξανδρής μερικές φορές προτιμάει κάποιοι παίκτες που θεωρούνται βασικοί να είναι στον πάγκο στο ξεκίνημα του αγώνα ώστε να «φρεσκάρει» στη συνέχεια την ομάδα δημιουργώντας πρόβλημα στον αντίπαλο.
Πάντως για ένα παίκτη της ΑΕΛ Γ.Σ. υπάρχει επιπλέον κίνητρο στον αυριανό αγώνα και αυτός είναι ο Νέστορας Κόμματος που έκανε προπονήσεις με τα Τρίκαλα, είχε υπογράψει αλλά τελευταία στιγμή του είπαν ότι δεν θα αποκτηθεί επειδή δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ. Βέβαια ο Κόμματος είναι «ταύρος» και θα το αποδείξει και στο αυριανό παιχνίδι... Και ειδικά όταν είναι και το πρώτο μετά από οκτώ χρόνια μπροστά στο λαρισινό κοινό που τον αγάπησε πολύ.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass