ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑ (17.00, ΠΥΛΑΙΑ)

Με Κινγκ κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ.

* Γ. ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: «ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ»

Δημοσίευση: 22 Νοε 2008 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:59
Το άγνωστο «πρόσωπο» που αναμένεται να παρουσιάσει ο Π.Α.Ο.Κ. μετά τις αλλαγές που έλαβαν χώρα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και τον Γιώργο Καλαφατάκη να βρίσκεται πλέον στο «τιμόνι» του «Δικεφάλου του Βορρά» προβληματίζει έντονα τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του σημερινού αγώνα (17.00, Novasports 3) στο κλειστό της Πυλαίας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής.
«Οι αλλαγές στον Π.Α.Ο.Κ. διαφοροποιούν την εικόνα μιας ομάδας πάντα, με άγνωστο όμως αποτέλεσμα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αξιολογήσουμε, για το τι έχουμε να περιμένουμε. Το σίγουρο είναι ότι θα παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε ποιοτικούς παίκτες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «πορτοκαλί» ο οποίος θα στερηθεί σ’ ένα ακόμα παιχνίδι των υπηρεσιών του Αλέξανδρου Σιγκούνα που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ωστόσο θα έχει στη διάθεσή του τον Μάικ Κινγκ που γυμνάστηκε κανονικά δείχνοντας ότι ξεπέρασε το διάστρεμμα στο πόδι εξαιτίας του οποίου είχε μείνει εκτός μάχης στον αγώνα κυπέλλου με το Μαρούσι.
Για το σημερινό παιχνίδι της Ολύμπια με τον Π.Α.Ο.Κ. μίλησε και ο πάουερ φόργουορντ των «πορτοκαλί», Σβεν Σούλτζε ο οποίος υπογράμμισε:
«Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο Π.Α.Ο.Κ., που έχει δυνατή έδρα, ενώ άλλαξε και προπονητή. Εμείς από την μεριά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί».
ΚΛΙΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ
ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.
Εν τω μεταξύ η έλευση του Γιώργου Καλαφατάκη στη Θεσσαλονίκη έφερε κλίμα αισιοδοξίας για μία καλύτερη πορεία από δω και πέρα αρχής γενομένης από σήμερα.
Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. παρουσίασε και επισήμως χθες τον Γιώργο Καλαφατάκη, ο οποίος μίλησε για όνειρο ζωής, σχετικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του «δικέφαλου του Βορρά». Από την πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας της Κ.Α.Ε., Δημήτρης Δρόσος, είπε ότι είναι γνωστή η αξία του προπονητή και το τι έχει κάνει και ότι τον ήθελε στην ομάδα από το καλοκαίρι.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass