ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ ΓΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (16.30)

Τα Τρί(α)...καλα της νίκης

* ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ» * ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΕΛΙΚΟΣ...»

Δημοσίευση: 22 Νοε 2008 22:54 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:59
Τα ... τρία καλά της νίκης θα προσπαθήσει να «γευτεί» κόντρα στα Τρίκαλα σήμερα η ΑΕΛ ΓΣ. Στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 οι «βυσσινί» θέλουν: α) να πάρουν μεγαλύτερο προβάδισμα από έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με αυτούς β) να φέρουν τον κόσμο ξανά στο γήπεδο και γ) να αποδείξουν πως το φετινό πείραμα με τους Έλληνες παίκτες θα φαινόταν πιο πετυχημένο αν από την αρχή έπαιζαν και οι δύο αθλητές που περίμεναν τη δικαίωση από το ΑΣΕΑΔ και έχασαν έξι ολόκληρες αγωνιστικές.Βέβαια το σημερινό ματς πρόκειται να αποδειχτεί και μια ευκαιρία για τον Νέστορα Κόμματο να αποδείξει πως η κατάστασή του δεν είναι αυτή που πίστεψαν κάποιοι και τον... απέρριψαν.
ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ «ΤΡΟΧΟΥΣ» ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ
Με νέα οχήματα θα κινούνται πλέον στην πόλη της Λάρισας δύο παίκτες της ΑΕΛ ΓΣ. Γιώργος Αποστολίδης και Σωτήρης Μανωλόπουλος βρέθηκαν χθες στην εταιρία Auto Mokas όπου και παρέλαβαν τα νέα τους αυτοκίνητα χορηγία του επίσημου προμηθευτή της ομάδας. Ο πρώτος πήρε ένα Volksagen τύπου σκαραβέο και ο δεύτερος ένα Citroen με μοντέρνο σχέδιο και κοφτό στο πίσω μέρος. Εκεί συναντήσαμε τους δύο νεαρούς παίκτες και μας μίλησαν για όλα.
Αφού ευχαρίστησαν αρχικά την εταιρία για την παραχώρηση αυτών των αυτοκινήτων και δήλωσαν πως θα... τρέχουν μέσα στα επιτρεπόμενα όρια ταχύτητας (αυτό φυσικά ήταν για να το ακούσουν οι διοικούντες της ΑΕΛ ΓΣ που ήταν εκεί Μάνθος Γερακίνης και Αντώνης Τσαγγάλης) μίλησαν για το σημερινό ματς.
* Υπάρχουν αγώνες τελικοί. Ο σημερινός είναι ένας τέτοιος παιδιά;
Σ.Μ.- Είναι νωρίς να μιλάμε για αγώνες τελικούς. Είναι ένα σπουδαίο ματς αλλά όχι το κυριότερο ως τη λήξη του πρωταθλήματος. Άλλωστε αυτό στο μπάσκετ είναι γνωστό. Καμιά ομάδα δεν έπεσε ούτε σώθηκε από την έκτη και την έβδομη αγωνιστική.
Γ.Α.- Το παιχνίδι με τα Τρίκαλα είναι πολύ σημαντικό και θέλουμε να το κερδίσουμε.
* Περιμένετε βοήθεια από τον κόσμο σήμερα;
Σ.Μ.- Και βέβαια... ο κόσμος θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο όπως και σε κάθε τέτοιου είδους παιχνίδια.
Γ.Α. - Εμείς περιμένουμε να μας στηρίξει ακόμα περισσότερο από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τον έχουμε ανάγκη.
* Από το προηγούμενο ματς παίζετε με τρεις «νέους» παίκτες. Πόσο σας έχει επηρεάσει αυτή η αλλαγή;
Σ.Μ.- Με τα δύο παιδιά ξεκινήσαμε την προετοιμασία από την αρχή της χρονιάς και ήταν μέλη της ομάδας. Ο Κόμματος ήρθε τώρα. Και οι τρείς αποτελούν σπουδαίες προσθήκες και αυτό θα φανεί.
* Το σημερινό ματς είναι ένα θεσσαλικό ντέρμπι. Τι μετράει σε αυτά τα ματς;
Γ.Α. - Μετράει η καρδιά που θα δείξουν οι παίκτες και η δίψα για τη νίκη...
 
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΤΙΓΡΗ»
Μέχρι στιγμής πάντως γελάνε τα... μουστάκια του «Τίγρη» από την πορεία της προετοιμασίας. Η λαρισινή ομάδα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα όλη την εβδομάδα και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έχει πραγματικά ευχάριστο πονοκέφαλο για το ποιους θα χρησιμοποιήσει.
Από την άλλη τα πράγματα στα Τρίκαλα δεν είναι όμοια. Σίγουρος απών θα είναι ο Παπαχρήστος ενώ ο Μπόγδανος συμβουλεύτηκε από τους γιατρούς να μην αγωνιστεί. Σε καλύτερη κατάσταση είναι Έιβερι και Τζιγκάνοβιτς ενώ σίγουροι για να παίξουν είναι Χαρισμίδης και Λεπενιώτης.
Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ... ΠΑΛΙΑ
Ένας «φίλος» από πρόπερσι θα είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών στο σημερινό ματς. Ο λόγος για τον Γιάννη Χριστόπουλο που στο ξεκίνημα της ΑΕΛ ΓΣ (μετά τη συνένωση δηλαδή) ήταν ο τεχνικός της ομάδας. Μάλιστα μιλώντας για το ματς αυτό είπε πως είναι καθοριστικό και πως τα Τρίκαλα έρχονται για τη νίκη παρά τα προβλήματα τραυματισμών.
Δηλώσεις έκανε και ο Τάσος Χαρισμίδης που κυριότερη ήταν η ατάκα του «σημασία δεν έχει πόσες φορές θα πέσεις αλλά πόσες φορές θα σηκωθείς» αναφερόμενος για την ανάκαμψη της ομάδας των Τρικάλων.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass