Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΖΟΥΝΤΟ

Ο Γ.Γ.Α. Στ. Δουβής στη Λάρισα

* ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΖΟΥΝΤΟ ΒΑΓΓ. ΣΟΥΦΛΕΡΗΣ

Δημοσίευση: 22 Νοε 2008 22:56 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:59
Στη Λάρισα θα βρίσκεται σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Σταύρος Δουβής προσκεκλημένος της Τοπικής Επιτροπής Τζούντο για να απονείμει τα πτυχία της σχολής προπονητών.
Η παρουσία του «πολιτογραφημένου» Λαρισαίου (με βάση τις πολλές επισκέψεις που έχει κάνει στη Λάρισα με πολλές ιδιότητες) Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού δίνει μια ευκαιρία για να μιλήσει και για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης και συγκεκριμένα για τη διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων 2013 σε Λάρισα και Βόλο αλλά και για τα αθλητικά έργα που θα γίνουν στην πόλη.    
Ο Σταύρος Δουβής είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο γνωστικό αντικείμενο της αθλητικής Ψυχολογίας, είναι αναπληρωτής καθηγητής στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών, στον Τομέα Αθλοπαιδιών ενώ υπηρέτησε τον αθλητισμό από όλες τις θέσεις ως αθλητής, προπονητής και διαιτητής, στα αθλήματα του μπάσκετ, του βόλεϊ, του ποδοσφαίρου και του τένις.
Διεθνής διαιτητής καλαθοσφαίρισης, με συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια Πρωταθλήματα και Πρωταθλήματα και των πέντε ηπείρων.
Επί δέκα έτη, captain της Εθνικής Ομάδας αντισφαίρισης, στο Παγκόσμιο Κύπελλο, Davis.
Σήμερα είναι αντιπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της FIBA World και Μέλος της FIBA Europe, καθώς και FIBA International Instructor.
Είναι επίσης μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού (FISU).
Από το 2000 προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων «ΑΘΗΝΑ 2004», ως Σύμβουλος της Διοίκησης και από το φθινόπωρο του 2003 ως Διευθυντής της Καλαθοσφαίρισης.
Γνωρίζει σε άριστο επίπεδο, την Αγγλική, Γαλλική και Ιταλική γλώσσα.
ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΟΥΦΛΕΡΗΣ
Ο Σταύρος Δουβής θα συνοδεύεται από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο κ. Βαγγέλη Σουφλέρη που επί των ημερών του το άθλημα γνωρίζει σημαντική ανάπτυξη με αποκορύφωμα το χρυσό μετάλλιο του Ηλία Ηλιάδη στην Ολυμπιάδα της Αθήνας.
Ο Βαγγέλης Σουφλέρης εκτός από πρόεδρος της ΕΟΤ είναι διδάκτωρ του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου της Μόσχας, εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, μέλος της Επιτροπής Ισοτιμιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού από το Δεκέμβριο του 2002 έως σήμερα, αναπληρωτής Διευθυντής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και λέκτορας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Ειδικότητά του είναι η Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητισμού με αυτοδύναμη διδασκαλία στο γνωστικό αντικείμενο της ετήσιας Ολυμπιακής προετοιμασίας ομάδων και Ομοσπονδιών.
ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ
Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν πτυχία στους παρακάτω επιτυχόντες της σχολής προπονητών:
Αναγνωστοπούλου Μαρία, Αντωνίου Χρήστος, Γρίβας Ιωάννης, Ζωγραφάκης Σταύρος, Ζωγράφος Κων/νος, Ηλιάδης Βασίλειος, Ηλιάδης Βλαδίμηρος, Ηλιάδης Διονύσιος, Καζακλάρη Διονυσία, Κακαργιάς Δημοσθένης, Καρασσαβίδης Γεώργιος, Κατέλας Αθανάσιος, Κατσογριδάκης Εμμανουήλ, Κομνηνού Άννα, Κορτίτας Απόστολος, Κοροζίδης Βασίλειος, Κούτρας Ευάγγελος, Μάρκου Χρήστος, Μαρουλής Δημήτριος, Μπαράς Λάζαρος, Μπάρμπακας Ευάγγελος, Νίκας Ιωάννης, Παπαοικονόμου Αντώνιος, Πατσιανός Νικόλαος, Πετράκης Γεώργιος, Σακελλαρίου Θεοφάνης, Σακελλαρίου Κων/νος, Σουλακούλης Κων/νος, Σωτηρίου Δημήτριος, Τζιόλας Γεώργιος, Τσελαρίδου Μαρία, Τσιπλικιάρης Ανδρέας, Τσιτρούλης Θεοφάνης, Φυσικόπουλος Δημήτριος, Χονδρονάσιος Χαρίλαος.