ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Κλίμα ευφορίας στην ΑΕΛ ΓΣ

ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 25 Νοε 2008 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:06
 Κλίμα ευφορίας επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΛ ΓΣ μετά τη σημαντική νίκη επί των Τρικάλων στο κλειστό της Νεάπολης. Οι «βυσσινί» πήραν βαθιά ανάσα στην προσπάθειά τους για παραμονή, αλλά παράλληλα πήραν και ενθαρρυντικά μηνύματα τόσο από την παρουσία της ομάδας όσο και αυτήν του κόσμου. Πλέον η ΑΕΛ ΓΣ δείχνει πολύ πιο σταθερή στον αγωνιστικό χώρο μετά την προσθήκη των ΖάρΡα, Λαμπρόπουλου και Κόμματου (να περιμένουμε και κάτι ακόμα στα μεταγραφικά αυτό το διάστημα...), ενώ αυτό θα φανεί ακόμα καλύτερα στη συνέχεια.
ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ
Όμως τα πανηγύρια και οι χαρές σταμάτησαν πριν καν... ξεκινήσουν στην ΑΕΛ ΓΣ. Η ομάδα προπονήθηκε και χθες καθώς σήμερα αναχωρεί για την Καβάλα όπου θα δώσει το εξ αναβολής παιχνίδι (17.00 με διαιτητές τους Μουζάκη-Παπαπέτρου-Μπήτη) της πρώτης αγωνιστικής (τότε που είχε ξεκινήσει και τελικά γύρισε πίσω). Στη χθεσινή προπόνηση ο Παπακώστας δεν πήρε μέρος μιας και αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τον αχίλλειο τένοντα ενώ ο Φράνσις ξεκούρασε τη μέση του.
Η ΑΕΛ ΓΣ «ΕΦΑΓΕ» ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ
Ήταν στραβό το κλίμα... το ΄φαγε και η ΑΕΛ ΓΣ. Ο λόγος για το θέμα του προπονητή στα Τρίκαλα, που σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Χριστόπουλος αποτελεί παρελθόν από την ηγεσία της θεσσαλικής ομάδας και αφορμή στάθηκε η κυριακάτικη ήττα στη Νεάπολη. Η αιτία φυσικά ήταν το γεγονός πως ο ΑΣΤ δεν έχει σημειώσει νίκη ακόμα. Αντικαταστάτης του φέρεται να είναι ο Σκουρτόπουλος που έφυγε από το Αιγάλεω.
ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...
*Ένας σπουδαίος άνθρωπος του αθλητισμού βρέθηκε προχθές στις κερκίδες του κλειστού της Νεάπολης. Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Σταύρος Δουβής με την ευκαιρία της απονομής των πτυχίων προπονητικής Τζούντο στην πόλη της Λάρισας είδε το ματς με τα Τρίκαλα. Οφείλουμε να σημειώσουμε πάντως πως αποδείχτηκε γούρικος για τους γηπεδούχους...
* Ευχαριστημένοι με την προσέλευση του κοινού ήταν οι άνθρωποι της ΑΕΛ ΓΣ. Λίγο το γεγονός πως ήταν θεσσαλικό ντέρμπι και λίγο η σημαντικότητα του αγώνα 1.500 και πλέον φίλαθλοι βοήθησαν τους «βυσσινί». Εμείς θα προσθέσουμε και την παρουσία του παίκτη... οπαδού Νέστορα Κόμματου.
* Το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ πέρασε από το κλειστό της Νεάπολης την Κυριακή. Από την ΑΕΛ ΓΣ οι παίκτες που εξετάστηκαν ήταν ο Κόμματος και ο Καραβανάς.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass