Η ΦΙΦΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ» ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ

Η Ε.Π.Ο. αποφασίζει για Γκουέλα

* ΑΜΦΙΒΟΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ * ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ Ο ΝΤΙΝΟ ΣΕΡΕΜΕΤ * ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ 300 ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Δημοσίευση: 26 Νοε 2008 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:06
Μία λύση επιπλέον είναι πολύ πιθανόν να έχει από τον ερχόμενο μήνα ο τεχνικός τής Α.Ε.Λ., Μαρίνος Ουζουνίδης, για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «βυσσινί» στη Σούπερ Λίγκα.
Και η λύση θα είναι ο Ιβοριανός Φρανκ Γκουέλα, καθώς η ΦΙΦΑ έκανε δεκτή την αίτησή του για αλλαγή συλλόγου εκτός μεταγραφικής περιόδου, λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς που δέχτηκε στην ομάδα που ανήκει (Ντιναμό Ζάγκρεμπ).
Η ΦΙΦΑ ειδοποίησε την Ε.Π.Ο. και τώρα αναμένεται η έκδοση δελτίου στον ποδοσφαιριστή, ύστερα από αίτηση που κατέθεσε η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ.
Σίγουρα το δελτίο τού παίκτη είναι πολύ δύσκολο να εκδοθεί μέχρι το Σάββατο, που οι «βυσσινοί» παίζουν με τον Ηρακλή, αλλά όλα δείχνουν (εφόσον η Ε.Π.Ο. δεν καθυστερήσει...) ότι ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ πιθανόν να προλάβει το παιχνίδι της μεθεπόμενης αγωνιστικής στη Νέα Σμύρνη, με αντίπαλο τον Πανιώνιο.
ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ...
Η Α.Ε.Λ. δεν φτάνει που έχασε (χάρη και στο διαιτητή κ. Κουκουλάκη) το παιχνίδι της Τούμπας με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κ. (1-0), την περασμένη Κυριακή, αλλά μάλλον... έχασε και τον Μαρτσέλο Σαρμιέντο (μέχρι τώρα δεν έχει χάσει ούτε λεπτό συμμετοχής, όπως και ο Κοτσόλης), καθώς υπέστη θλάση στο δικέφαλο και γίνονται προσπάθειες για την αποκατάστασή του από το φυσιοθεραπευτή Κώστα Καλαμπάκα.
Ο Εβρίτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει και τον Μπουκουβάλα, που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μία εβδομάδα ακόμη.
Αντίθετα, σε σχέση με τον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ., θα έχει στη διάθεσή του τους Κυριάκο και Φωτάκη, που εξέτισαν την ποινή τους.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ο Μπένζα μπορεί ακόμη να μην μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, λόγω τραυματισμού, αλλά ο Σλοβένος τερματοφύλακας της λαρισινής ομάδας, Ντίνο Σερεμέτ, δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον ώμο του και μάλλον σε είκοσι περίπου μέρες θα είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη.
Ο Σερεμέτ προπονείται δύο φορές την ημέρα, υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων, Χρήστου Μιχαήλ, και ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης.
ΟΙ... ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ
ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ...
Στο μεταξύ, ο Ηρακλής θα έρθει στη Λάρισα με τριακόσιους οπαδούς, αφού χθες, σε επιθεώρηση που έκανε η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, σε συνεργασία με εκπροσώπους του Ηρακλή, είδαν ότι τα κιγκλιδώματα της θύρας των φιλοξενουμένων έχουν επισκευαστεί (εκτός από τα πλαστικά καθίσματα).
Αρχικά οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν οκτακόσια εισιτήρια και θα πάρουν τελικά τριακόσια. Αριθμός φιλάθλων που εύκολα μπορεί να αστυνομευτεί.
Ελπίδων όλων είναι να μη συμβεί ό,τι και στον αγώνα Α.Ε.Λ. - Π.Α.Ο. (1-1), πριν δέκα μέρες, που είχαμε μεγάλα επεισόδια, όπου κυριάρχησαν ρίψεις δακρυγόνων και κροτίδων λάμψης - ήχου...
Περισσότερα θα γίνουν γνωστά αύριο, μετά τη σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass