ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Ο Φρανκ Γκουέλα στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη

* ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΔΕΛΤΙΟ Η ΕΠΟ* ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «VISSINI STORE»

Δημοσίευση: 27 Νοε 2008 2:49 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:06
 Ευχάριστα ήταν τα νέα χθες για την Α.Ε.Λ., όσον αφορά στην υπόθεση του Ιβοριανού Φρανκ Γκουέλα, που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τους «βυσσινί» στη συνέχεια του Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ελλάδος.Συγκεκριμένα, η Ε.Π.Ο. με ανακοίνωσή της κοινοποίησε την ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της σύμφωνα με την οποία ανάβει το «πράσινο φως» για την περίπτωση του εν λόγω ποδοσφαιριστή. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:«Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνεδρίασε την Τετάρτη 26/11/2008 με θέμα το αίτημα της ΠΑΕ Λάρισα για την εγγραφή, εκτός της μετεγγραφικής περιόδου, του ποδοσφαιριστή Φρανκ Γκουέλα. Η FIFA με έγγραφό της, το οποίο περιήλθε στην ΕΠΟ την Τρίτη 25/11/2008, ενημερώνει την Ομοσπονδία ότι, με βάση τα έγγραφα που έχει στη διάθεσή της και αφορούν στη συγκεκριμένη υπόθεση, η ΕΠΟ μπορεί, εφόσον τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις του άρθρου 6, περ.1 του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών, να εγγράψει τον ποδοσφαιριστή εκτός της σχετικής μετεγγραφικής περιόδου.
Κατόπιν του εγγράφου της FIFA, η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει η Ομοσπονδία στην άμεση εγγραφή του ποδοσφαιριστή και να εκδώσει Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας υπέρ της ΠΑΕ Λάρισα, μετά και την έγκριση του συμβολαίου που έχει κατατεθεί αρμοδίως.
Η απόφαση αυτή κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ Λάρισα, στη Super League και στην Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών-Τμήμα Δελτίων».
*Σήμερα που θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή της ελληνικής ομοσπονδίας, αναμένεται να εκδώσει το δελτίο του Γκουέλα και να τεθεί έτσι ο παίκτης στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη, για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ένα παιχνίδι στο οποίο οι «βυσσινί» έχουν ως αποκλειστικό στόχο, το νικηφόρο αποτέλεσμα.  
 
ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ
 
Ενώ επανέρχονται ο Τάσος Κυριάκος με τον Γιώργο Φωτάκη καθώς εξέτισαν τις ποινές τους, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Μαρσέλο Σαρμιέντο, ο οποίος υπέστη θλάση και μέχρι αύριο θα τον περιμένει ο τεχνικός της Α.Ε.Λ., για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση.
Από διάστρεμμα ταλαιπωρείται ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, ενώ ο γκολκίπερ Ντίνο Σερεμέτ βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο, πριν περάσει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα παραθέσει την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου, σήμερα στις 13:15 στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου Αλκαζάρ.
 
ΣΤΟ VISSINI STORE ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ
 
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει ότι από σήμερα (11π.μ.) θα διατίθενται από το “Vissini Store” (οδός Μανωλάκη 1) τα εισιτήρια της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Ηρακλή στο Στάδιο Αλκαζάρ. Η προπώληση των εισιτηρίων από το επίσημο κατάστημα της ομάδας θα γίνεται μέχρι τη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου και ακολούθως από τα εκδοτήρια του γηπέδου.
Το Σάββατο ο κόσμος καλείται να δώσει εντυπωσιακό «παρών» στο Αλκαζάρ και να γίνει αρωγός για να πετύχει η Α.Ε.Λ. τη νίκη και να βελτιώσει σημαντικά τη βαθμολογική της θέση, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρώτου γύρου, της Σούπερ Λίγκα.
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχει ως εξής:
Θύρα 3 – STERGIAKI: 65 ευρώ
Θύρα 2: 35 ευρώ
Θύρα 4 – ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ: 35 ευρώ
Θύρες 10Α και 10Β – WIND: 25 ευρώ
Θύρες 6 και 7: 18 ευρώ
Επίσης γίνεται γνωστό ότι διατίθενται παιδικά εισιτήρια για όλες τις θύρες στην τιμή των 10 ευρώ για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με συνοδό.
Στην σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα θα αποφασιστεί αν θα παραχωρηθούν εισιτήρια για τις ανάγκες των φίλων του Ηρακλή. Στην περίπτωση που οι φιλοξενούμενοι λάβουν εισιτήρια, τα παιδιά της παιδικής κερκίδας ΟΛΥΜΠΟΣ θα φιλοξενηθούν σε άλλη θύρα του Σταδίου Αλκαζάρ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δοθούν 300 εισιτήρια στους Θεσσαλονικείς, μετά τη νέα επιθεώρηση που θα κάνει σήμερα στο γήπεδο η Αστυνομία, για να δώσει το τελικό οκέι.
 
ΣΤΙΣ 21/1 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
 
Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 16:45 θα γίνει ο αγώνας της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος, σύμφωνα με το πρόγραμμα που κοινοποίησε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και έχει ως εξής:
15/01 Παγκρήτιο16:45 Εργοτέλης-SKODA Ξάνθη
13/01 Δημ. Βέροιας 16:45 Βέροια-Πανιώνιος
14/01 ΔΑΚ Κομοτηνής 18:45 Πανθρακικός-Παναθηναϊκός
21/01 Δημ. Σερρών 16:45 Πανσερραϊκός-Α.Ε.Λ.
14/01 Τούμπας 21:00 ΠΑΟΚ-Άρης
21/01 Παγκρήτιο 20:00 ΟΦΗ-Ολυμπιακός
22/01 ΟΑΚΑ 16:45 ΑΕΚ-Κέρκυρα
20/01 Τρίπολης 16:45 Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass