ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί

ΜΕ 5-3 ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ 4-2 ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ 5ου ΟΜΙΛΟΥ

Δημοσίευση: 27 Νοε 2008 2:50 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:06
 Τη μοναξιά της κορυφής στο βαθμολογικό πίνακα του 5ου ομίλου απολαμβάνουν από χθες οι Μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣΛ. Τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του ν. Λάρισας επικράτησαν στο γήπεδο των Μεγ. Καλυβίων των αντίστοιχων ομάδων της ΕΠΣΛ Τρικάλων με 5-3 στους Παίδες και 4-2 στους Νέους.Οι χθεσινές αναμετρήσεις είχαν το χαρακτήρα του ντέρμπι κορυφής στον 5ο όμιλο αφού οι αντίπαλοι ισοβαθμούσαν με 4 βαθμούς (τόσο στους Παίδες όσο και στους Νέους) όμως οι λαρισινές ομάδες δείχνοντας αποφασιστικότητα και αγωνιστικό σθένος επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί κάνοντας ένα ουσιαστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Οι Λαρισαίοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και πέρασαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά στο προσκήνιο. Η υπεροχή των κινήσεων και η πίεση που άσκησαν στον αντίπαλό τους καρποφόρησαν στο 14’ όταν ο Διβανές άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν γρήγορα και στο 18’ ο Αλμπάνης ισοφάρισε σε 1-1 όμως στο 30’ ο Τσένος έδωσε ξανά το προβάδισμα στο σκορ στους φιλοξενούμενους πετυχαίνοντας το 1-2.
Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε με την ομάδα των Τρικάλων να παίρνει τα ηνία της αναμέτρησης και εκμεταλλευόμενη τα λάθη των Λαρισαίων να φτάνει στην ανατροπή. Έτσι στο 54’ ο Ρούστας ισοφάρισε σε 2-1 ενώ στο 62’ ο Μπαλαούρας έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στους γηπεδούχους κάνοντας το 3-2.
Μπροστά στο φάσμα της ήττας οι Λαρισαίοι ανασυγκρότησαν τις δυνάμεις τους, διόρθωσαν τα λάθη τους και με αποφασιστικότητα πέρασαν ξανά στο προσκήνιο.
Στο 68’ ο Τσιάρας με δυνατό βολέ ισοφάρισε σε 3-3, ενώ στο 70’ και στο 72’ με δύο προσωπικά γκολ ο Κρίτσας διαμόρφωσε το τελικό 3-5 χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα της Λάρισας.
ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Μέλλιος, Κουτάλης, Κλαπανάρας, Ρούστας, Γκούμπλιας, Τσιαφίτσας, Παπαστεφάνου ( 41’ Στάμος), Ευθυμίου (55’ Φορτούνης), Αλμπάνης Στ., Αλμπάνης Χ., Μπαλαούρας.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μητσόπουλος, Παναγιώτου, Μουσιάρης (58’ Αλεξόπουλος), Γκαραγκούνης, Περήφανος, Τσιάρας, Βούζας, Χάμος, Ζησάκης, Διβανές (65’ Φλέγγας), Τσένος (60’ Κυρίτσης).
ΟΙ ΝΕΟΙ
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους Νέους της Λάρισας που ξεκίνησαν το παιχνίδι με γκολ από τα αποδυτήρια. Ήταν το 2ο λεπτό του παιχνιδιού όταν ο Νάνος έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κ. Αγγέλης δεν κατάφερε να διώξει τον κίνδυνο και ο κορυφαίος χθες του αγώνα Φιλιππούλης με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.
Η Λάρισα συνέχισε να πιέζει χάνοντας ευκαιρίες κυρίως με τους Λύτρα και Φιλιππούλη, όμως στο 11’ σε μια στιγμή κακής εφαρμογής του τεχνικού οφ σάιντ ο Παπαευθυμίου έφυγε μόνος του μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
Η ανωτερότητα των Λαρισαίων επιβεβαιώθηκε και στο 22’ όταν ο Ρέντζας με εντυπωσιακό βολέ άφησε άγαλμα τον Π. Αγγέλη πετυχαίνοντας το 1-2. Ο Φιλιππούλης στο 27’ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Τρικάλων και στη συνέχεια της φάσης ο Λύτρα από κοντά πλάσαρε ελάχιστα άουτ.
Τα πράγματα πήγαν να χαλάσουν για τη λαρισινή ομάδα προς το τέλος του ημιχρόνου όταν σε δύο διαδοχικές φάσεις στο 44’ και στο 45’ τα Τρίκαλα είχαν δύο οριζόντια δοκάρια με τους Παπαευθυμίου και Σκόνδρα αντίστοιχα κι έτσι το 1-2 διατηρήθηκε με την ολοκλήρωση του 45λεπτου.
Στην επανάληψη παίχτηκε ανοικτό ποδόσφαιρο με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν ρυθμούς και να γίνονται πιο απειλητικοί.
Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 47’ για την ομάδα της Λάρισας η οποία είχε οριζόντιο δοκάρι με την κοντινή κεφαλιά του Κολοβέτσιου, ενώ στο 52’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ με τον Φιλιππούλη το οποίο ακυρώθηκε ως οφ σάιντ.
Τα Τρίκαλα κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 60’ με τον Φουρτούνη ενώ στο 71’ έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Στάμος έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση και έδωσε έτοιμο γκολ στον ξεμαρκάριστο (αλλά σε θέση οφ σάιντ) Παπαευθυμίου ο οποίος προς έκπληξη όλων σημάδεψε το κάθετο δοκάρι.
Ότι δεν μπόρεσε να κάνει ο Παπαευθυμίου στο 71’ το πέτυχε ο Φιλιππούλης στο 83’ αλλά για λογαριασμό της Λάρισας. Ο επιθετικός της ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου ήταν αυτός που έδωσε ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους πετυχαίνοντας το 2-3, ενώ στο 88’ ο Κοκόμπελης διαμόρφωσε το τελικό 2-4 σφραγίζοντας έτσι την πολύ σημαντική νίκη των Λαρισαίων.
ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Αγγέλης Π., Αγγέλης Κ. (46’ λ.τ. Στάμος), Τρίμμης (53’ Καμπαγιάννης), Σιούτας, Τσίκος, Μάμαλης, Πάτρας, Σκόνδρας, Ζαχαράκης, Φορτούνης, Παπαευθυμίου (80’ Ζαφείρης).
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γούπος, Καραγιάννης (46’ Τσιφλικιώτης), Κολοβέτσιος, Καρατέεφ, Μαντζιώκας, Ρέντζας, Νάνος, Κοκόμπελης, Λύτρας (75’ Κίτσιος), Σιατραβάνης (62’ Πρακατές), Φιλιππούλης.
Τα παιχνίδια διηύθυναν οι κ. Στεφανίδης, Γκλαβίνας (άριστοι) και Μερκούρης (του ξέφυγαν κάποια οφ σάιντ στο παιχνίδι των Νέων) από την Καστοριά.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τα χθεσινά αποτελέσματα του 5ου ομίλου έχουν ως εξής:
Τρίκαλα-Λάρισα: 3-5 (Π), 2-4 (Ν).
Βόλος-Καρδίτσα: 2-0 (Π), 4-0 (Ν).
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΑΙΔΕΣ
Λάρισα           7-4      7
Μαγνησία       2-1      4
Τρίκαλα          6-7      4
Καρδίτσα        3-6      1
ΝΕΟΙ
Λάρισα           12-4    7
Μαγνησία       6-2      5
Τρίκαλα          7-7      4
Καρδίτσα        3-15    0
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Λάρισα-Καρδίτσα
Τρίκαλα-Βόλος
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass