Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟΥΣ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Αναστροφή κλίματος στην Αγιά

* Γρ. Γουργιώτης: «Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2015 8:15

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η νίκη του Δωτιέα Αγιάς στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (3-2) και ο τρόπος με τον οποίο επιτεύχθη –με ανατροπή στο τελευταία λεπτό των καθυστερήσεων- μέσα στη δυνατή έδρα του Μαρτίνου έχει αναστρέψει το κλίμα στους κόλπους των «ερυθρολεύκων», δίνοντας περισσότερη αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια. Αναμφισβήτητα ήταν η ανατροπή της αγωνιστικής που προκάλεσε αίσθηση και μια επιτυχία η οποία παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις αν σκεφτεί κανείς ότι ο φετινός Δωτιέας έχει χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας σε σχέση με την περσινή σεζόν, αλλά και το γεγονός ότι παλεύει για να αποδείξει την αξία του κάτω από σαφώς πιο δύσκολες συνθήκες. Παράλληλα ήταν μία νίκη που δείχνει ότι η ομάδα αυτή έχει το σθένος να παλέψει για την επίτευξη του δύσκολου στόχου της παραμονής, αρκεί να παραμείνει προσγειωμένη και να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο την προσπάθειά της.

Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο τεχνικός Γιάννης Αλεξούλης, ο οποίος ανέφερε ότι η νίκη αυτή είναι σημαντική για πολλούς λόγους, κυρίως δε για τα παιδιά που κάνουν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. «Όπως είπαμε από την αρχή, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ένα αξιοπρεπές σύνολο, δικαιώνοντας τους ανθρώπους που δαπανούν για την ομάδα. Γι αυτό πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αλεξούλης.

ΓΡ. ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ: «ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ»

Για τον πρόεδρο του συλλόγου Γρηγόρη Γουργιώτη ήταν μία επιτυχία που έδειξε ότι η ομάδα αξίζει τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε έχει πραγματικά μεγάλες δυνατότητες.

«Από την αρχή πίστεψα ότι μπορούμε να πάρουμε το «διπλό». Κάποιοι έλεγαν ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε το πολύ μέχρι την ισοπαλία, αλλά εγώ το πίστεψα και θεωρώ ότι η ομάδα μας έχει μεγάλες δυνατότητες» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γουργιώτης και πρόσθεσε:

«Ακόμα και όταν έχαναν την μπάλα τα παιδιά πάλευαν και έδιναν μεγάλες μάχες μέσα στο γήπεδο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πιστεύω ότι εκτός από τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που πήραμε, είναι ένα μήνυμα για τον κόσμο να μας στηρίξει. Αρκετοί δεν μας πίστεψαν, μας αμφισβήτησαν, είπαν ότι από τον πρώτο γύρο θα χάσουμε τη χρονιά, αλλά πλέον τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας, είναι ο 12ος παίκτης και πιστεύουμε ότι θα μας συμπαρασταθεί όπως κάνει όλα τα χρόνια. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες των παιδιών αλλά και στον προπονητή μας τον Γιάννη Αλεξούλη, η παρουσία του οποίου θα βοηθήσει σημαντικά στο να πετύχουμε αυτό που θέλουμε» κατέληξε ο πρόεδρος του Δωτιέα Αγιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass