Οι ΣΥΝΕΚ για προϋπηρεσία και μισθολογικά κλιμάκια

Δημοσίευση: 07 Απρ 2016 14:23

Οι Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις (ΣΥΝΕΚ) Λάρισας με αφορμή θέματα που αφορούν προϋπηρεσία και μισθολογικά κλιμάκια σε ανακοίνωσή της σημειώνει πως «σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τους συναδέλφους   εκπαιδευτικούς που τέθηκαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας το 2013, όσον αφορά την προσμέτρηση της προϋπηρεσίας   για το χρόνο που βρίσκονταν σε διαθεσιμότητα και την ένταξή τους στα αντίστοιχα μισθολογικά κλιμάκια, οφείλουμε να επισημάνουμε ως παράταξη τα παρακάτω:

Θεωρούμε ότι το θέμα   δεν λύνεται ανάλογα με τις προθέσεις και τις διαθέσεις της κάθε Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης   της χώρας και αφορά την κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία .

Καλούμε   λοιπόν τα αρμόδια υπουργεία να προβούν στις κατάλληλες ενέργειες για την άμεση   υλοποίηση και την εφαρμογή του ν. 4369/2016 που η ίδια η κυβέρνηση ψήφισε και   η αναγνωριζόμενη προϋπηρεσία, να προσμετρηθεί για την κατάταξη των συναδέλφων σε προωθημένο μισθολογικό κλιμάκιο, βάσει του ν. 4354/15 . Η επίλυσή του προβλήματος δεν μπορεί παρά να είναι κοινή και ενιαία, παντού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass