Επίσκεψη φοιτητών στο ΤΕΙ Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2016 15:34

Το Εργαστήριο των Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών του ΤΕΙ Θεσσαλίας επισκέφθηκαν φοιτητές του Τμήματος Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Τους φοιτητές χαιρέτισε ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας Δρ. Καθηγητής, Παναγιώτης Γούλας ο οποίος τους ενημέρωσε για τη δομή και τη λειτουργία του Ιδρύματος,τη συνεργασία που έχει το Ίδρυμα με τα Τμήματα της Γεωπονίας της Ιατρικής και της Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά Προγράμματα,καθώς και τις παροχές που παρέχει το Ίδρυμα προς τους φοιτητές του.

Κατά την επίσκεψή τους οι φοιτητές ξεναγήθηκαν στις πειραματικές εγκαταστάσεις του εργαστηρίου και ενημερώθηκαν από την Πρόεδρο του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων και Υπεύθυνη του Εργαστηρίου Δρ. ΕλένηΒογιατζή – ΚαμβούκουΑναπληρώτρια Καθηγήτρια Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών, σχετικά με την καλλιεργητική τεχνική των Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών.

Επίσης ξεναγήθηκαν στα αποστακτήρια του εργαστηρίου, όπου γινόταν παραλαβή αιθερίου ελαίου καθώς και στον Αέριο Χρωματογράφο του Εργαστηρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass