Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών για μηχανικούς, στη Λάρισα

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2016 17:14

 

 

 

Προκηρύχθηκε  Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Διαχείριση έργων, συγκοινωνιακός και χωρικός σχεδιασμός» από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2016-17, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους μηχανικούς. Το πρόγραμμα οργανώνεται από τα Τμήματα  Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Πολιτικών Μηχανικών.

Απευθύνεται, τόσο στους προπτυχιακούς φοιτητές, στους οποίους παρέχει τη δυνατότητα βελτίωσης των ερευνητικών τους προοπτικών και των βασικών δεξιοτήτων στο επιστημονικό πεδίο της διαχείρισης και του σχεδιασμού των έργων, με εστίαση στα συγκοινωνιακά έργα, όσο και στους επαγγελματίες μηχανικούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, στους οποίους παρέχει τη δυνατότητα απόκτησης νέων γνώσεων και εμπλουτισμού του θεωρητικού τους υποβάθρου, στο παραπάνω επιστημονικό πεδίο.

Οι μεταπτυχιακές σπουδές στο πρόγραμμα οδηγούν στη λήψη Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης Master και προϋποθέτουν την επιτυχή παρακολούθηση και εξέταση σε οκτώ μαθήματα, κατά τη διάρκεια των 2 ακαδημαϊκών εξαμήνων καθώς και την εκπόνηση και επιτυχή εξέταση της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας στο τρίτο ακαδημαϊκό εξάμηνο (90 ECTS). Η απονομή του Master συνοδεύεται από το «Ευρωπαϊκό παράρτημα διπλώματος», καθώς το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας είναι από τα τρία πρώτα Ελληνικά ΑΕΙ που απέκτησε την πιστοποίηση DSLabel της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Για τη διευκόλυνση των εργαζομένων μηχανικών, οι παραδόσεις στα μαθήματα θα γίνονται δύο ή τρείς ημέρες την εβδομάδα από τις 3.00 έως τις 9.00 μ.μ., ενώ δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης υπό το καθεστώς της μερικής φοίτησης, με ελάχιστη χρονική διάρκεια τα πέντε  ακαδημαϊκά εξάμηνα. Τα μαθήματα θα διεξάγονται στη Λάρισα σε πιστοποιημένη αίθουσα που παραχωρεί το Τ.Ε.Ε. – Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, στο Δ.Π.Μ.Σ. και τα δίδακτρα του Δ.Π.Μ.Σ. ανέρχονται συνολικά σε  3.000€.

Οι φάκελοι υποψηφιότητας και τα απαραίτητα δικαιολογητικά , θα πρέπει να έχουν υποβληθεί στη γραμματεία του Δ.Π.Μ.Σ. μέχρι και την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 (σφραγίδα ταχυδρομείου, σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής) και πρέπει να κατατεθούν στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. ή να αποσταλούν στην παρακάτω διεύθυνση:

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης

ΔΠΜΣ «Διαχείριση Έργων, Συγκοινωνιακός και Χωρικός Σχεδιασμός»

Πεδίον Άρεως, 38334, ΒΟΛΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα του Διατμηματικού Π.Μ.Σ. «Διαχείριση Έργων, Συγκοινωνιακός και Χωρικός Σχεδιασμός»: www.pmtsp-master.uth.gr  ή να απευθυνθούν στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. (κ. Ι. Παππάς, τηλ. 24210-74455, 24210-74444, fax 24210-74384, e-mail: ipapas@prd.uth.gr).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass