Εξετάσεις μαθητών παρελθόντων ετών με ανεπαρκή φοίτηση στο 7 ΕΠΑΛ

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2016 17:17

 

 

 

Ξεκινά την Τρίτη 7 Ιουνίου, η εξεταστική των μαθητών του 7ουβ Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Λάρισας, που έχουν απορριφθεί λόγω ανεπαρκούς φοίτησης.

Αναλυτικότερα το 7ο ΕΠΑΛ ανακοινώνει: «Οι απορριπτόμενοι μαθητές  οι οποίοι το σχολικό έτος 2014-2015 ή και τα προηγούμενα έτη φοίτησαν στις ειδικότητες που λειτούργησαν στη Γ τάξη ημερησίου  Επαγγελματικού Λυκείου, συμπεριλαμβανομένης και της ειδικότητας «Γραφικών Τεχνών» καθώς και των τριών ειδικοτήτων του τομέα Υγείας και Πρόνοιας»,  και έχουν απορριφθεί λόγω ανεπαρκούς φοίτησης ,  μπορούν να προσέρθουν σε μερική ή ολική,  προφορική και γραπτή  εξέταση  στην εξεταστική περίοδο Μαΐου-Ιουνίου 2016, Σεπτεμβρίου 2016, προκειμένου να λάβουν απολυτήριο ή και πτυχίο σύμφωνα με το άρθρο 24 του ΠΔ50/2008(Α81), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Οι ενδιαφερόμενοι  μαθητές οφείλουν  να καταθέσουν στο 7ο  ΕΠΑΛ Υπεύθυνη Δήλωση, ή οι κηδεμόνες του μαθητών, εφόσον οι ίδιοι είναι ανήλικοι, για τη συμμετοχή τους στις προαναφερόμενες προφορικές και γραπτές εξετάσεις. Προθεσμία υποβολής υπεύθυνης δήλωσης μέχρι και την Παρασκευή 3/6/2016. Έναρξη εξεταστικής Τρίτη 7 Ιουνίου2016».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass