ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ο υφ. Παιδείας Δ. Μπαξεβανάκης σήμερα στο Βελεστίνο

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2017 7:38

Στο Βελεστίνο θα βρίσκεται σήμερα Παρασκευή, ο υφυπουργός Παιδείας κ. Δημ. Μπαξεβανάκης, προκειμένου να συμμετέχει σε ημερίδα για την επαγγελματική εκπαίδευση, που θα πραγματοποιηθεί στο Επαγγελματικό Λύκειο Βελεστίνου.

Την ημερίδα οργανώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και το θέμα της είναι: «Επαγγελματική εκπαίδευση–δυνατότητες και προοπτικές». Θα την παρακολουθήσουν διευθυντές και εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης καθώς και όσοι δραστηριοποιούνται στη σχολική εκπαίδευση ή επιδεικνύουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για θέματα Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να επιμορφωθούν σε θέματα που αφορούν στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και τον θεσμό της μαθητείας στα ΕΠΑ.Λ.

Η ημερίδα θα περιλαμβάνει ομιλίες, από τον υφυπουργό Παιδείας, κ. Δημ. Μπαξεβανάκη, τον αντιπρόεδρο του ΙΕΠ, κ. Χαραμή Παύλο, τον διευθυντή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ, κ. Μουστάκα Γεώργιο, τη διευθύντρια Περιφερειακής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Ελένη Αναστασοπούλου, τον αντιδήμαρχο Δήμου Λαρισαίων κ. Γ. Σούλτη, τον αντιπρόεδρο Π.Τ. Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γ. Χρηστάκη κ.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass