ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ»

«Χρυσό» βραβείο στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου

* Απονεμήθηκαν τα βραβεία Education Business Awards 2017

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2017 12:24

«Χρυσό» βραβείο κατέκτησε το 4ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου, στην κατηγορία «Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία» στον διαγωνισμό «Education Business Awards 2017».

Η βράβευση αφορούσε στο διετές πρόγραμμα φιλαναγνωσίας «Το σχολείο που διαβάζει… αλλάζει» το οποίο υλοποιήθηκε από το σύνολο των εκπαιδευτικών και των μαθητών του σχολείου. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα σχολικών δραστηριοτήτων που αξιοποίησε πολυδιάστατα τη φιλαναγνωσία ώστε να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες και διαφοροποιημένες ανάγκες των μαθητών του σχολείου και να τους προσφέρει εμπειρίες που ξεπερνούν τον αυλόγυρο του σχολείου.

Με παρουσία στην τελετή βράβευσης, πλέον των 350 εκπροσώπων της εκπαιδευτικής κοινότητας, από κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης και από κάθε γωνιά της Ελλάδας, στον πολυχώρο πολιτισμού Αθηναΐδα, τα Education Business Awards 2017 powered by RDC Infromatics, απονεμήθηκαν με σκοπό να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν οι βέλτιστες πρακτικές στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στον χώρο της εκπαίδευσης.

Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους της κριτικής επιτροπής, η κ. Βάσω Κόλλια, πρ. γ.γ. Νέας Γενιάς και πρ. γ.γ. Ισότητας, η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφερόμενη στην αξία των βραβείων για τον κλάδο και συγχαίροντας τους οργανισμούς που ξεχώρισαν.

Με υψηλής ποιότητας συμμετοχές από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, από νηπιαγωγεία μέχρι πανεπιστήμια και με γεωγραφική διασπορά από τη Θάσο, το Κιλκίς, τα Ιωάννινα, την Κεφαλονιά, την Κέρκυρα μέχρι και την Κρήτη, οι οργανισμοί που βραβεύθηκαν έθεσαν τον πήχη ακόμα ψηλότερα για την επόμενη διοργάνωση των Education Business Awards.

Τα βραβεία της διαγωνιστικής διαδικασίας απένειμαν στους νικητές τα μέλη της κριτικής επιτροπής: Έφη Μπάσδρα, πρώην πρόεδρος ΙΚΥ, καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Βασίλειος Δασκαλάκης, πρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικών Κολεγίων, Νίκος Φαλδαμής, πρόεδρος HEPIS, Φαίδων Στράτος, πρόεδρος ΙΕΠΑΣ, Στράτος Στρατηγάκης, μαθηματικός Ερευνητής, Βάσω Κόλλια, πρ. γ.γ. Νέας Γενιάς και πρ. γ.γ. Ισότητας, Μάρνυ Παπαματθαίου, δημοσιογράφος εκπαιδευτικού ρεπορτάζ, Αργύρης Τζικόπουλος, γενικός διευθυντής ΣΕΝ/JA Greece, Αθανάσιος Κυριαζής, καθηγητής,Τμήμα Στατιστικής και Aσφαλιστικής Eπιστήμης, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Αγγελική Παππά, ιδρύτρια, επιστημονικά υπεύθυνη, CEO “i love dyslexia” EFL-FL School.

Για το 4ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου, το βραβείο παρέλαβε η διευθύντρια του σχολείου, κ. Θεοδώρα Μπλάκου, η οποία, αφού ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή για την αναγνώριση της προσφοράς του σχολείου, τόνισε ότι το βραβείο ανήκει στους εκπαιδευτικούς του σχολείου που κατέθεσαν μεράκι, φαντασία, δημιουργικότητα και κόπο για την οργάνωση και την υλοποίηση του προγράμματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass