ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ:

«Συνεχίζουμε τη μάχη…»

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2017 17:00

Η Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση Λάρισας, σε ανακοίνωσή της για τα αποτέλεσμα των εκλογών για αντιπροσώπους στη ΔΟΕ , του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας, ανακοινώνει μεταξύ άλλων: «Χαιρετίζουμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που μας στήριξαν με την ψήφο τους στέλνοντας αντιπρόσωπο στη συνέλευση της ΔΟΕ και από το ρεύμα του ανυπότακτου συνδικαλισμού.

Δώσαμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε αυτή τη μάχη με πλήρη διαχωρισμό από τους μηχανισμούς της κυβέρνησης, του υπουργείου και της διοίκησης, απορρίπτοντας σταθερά τις πρακτικές που ακολουθούν χρόνια τώρα οι κάθε απόχρωσης κυβερνητικοί συνδικαλιστές .

Η κυριαρχία στον σύλλογό μας των παρατάξεων της εθνικής των μνημονίων, παλιών και νέων κυβερνητικών, που αποτελούν τους ιμάντες των αντιεκπαιδευτικών και αντιλαϊκών πολιτικών ,της διαπλοκής με τη διοίκηση και μόνιμους θαμώνες των διαδρόμων της εξουσίας , σαφώς και είναι δυσμενής παράγοντας.

Θα δώσουμε μάχη και πάλι με όλες μας τις δυνάμεις σε πείσμα των θεσμών, των αγορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των γραφειοκρατών που εξουσιάζουν τη ζωή μας. Έχοντας την επίγνωση ότι: "Δεν είμαστε εμείς εκείνοι που θα φέρουν το φως. Είμαστε όμως εκείνοι που θα θυμίζουμε πάντα πως το σκοτάδι δεν είναι μόνο και ανίκητο"».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass