ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΜΕ:

«Αρνητικός ο συσχετισμός δυνάμεων για την πορεία ανασύνταξης του κινήματος»

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2017 15:30

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΠΑΜΕ) Λάρισας, για τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας, ανακοινώνει: «Χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε τους συναδέλφους που στις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ μας στήριξαν με την ψήφο τους, αναγνωρίζοντας έμπρακτα τη δράση και τη συνέπεια μας και δήλωσαν έτσι την πίστη τους στην αναγκαιότητα να αλλάξει πορεία το συνδικαλιστικό κίνημα.

Η εκλογή μας για δεύτερη συνεχή χρονιά στο νέο Δ.Σ. , αποδεικνύει τη σταθερή εκτίμηση και τη μεγαλύτερη απήχηση των θέσεών μας στους συναδέλφους μας.

Θεωρούμε πως ο συσχετισμός δυνάμεων στην ΕΛΜΕ παραμένει αρνητικός για την πορεία ανασύνταξης του κινήματος, για τη διεκδίκηση των απωλειών μας, για να μπει φραγμός στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζεται να φέρει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.

 Έχουμε δρόμο ακόμη μέχρι να απεγκλωβιστούν ακόμη περισσότεροι συνάδελφοι από τις δυνάμεις του παλιού και νέου κυβερνητικού συνδικαλισμού και από αυτούς που ήταν μαζί τους τα προηγούμενα χρόνια σε κοινά ψηφοδέλτια καλλιεργώντας αυταπάτες ότι μπορεί να υπάρξουν φιλολαϊκές λύσεις με κυβερνητική εναλλαγή.

Το επόμενο διάστημα πέρα από τον αντιαπεργιακό νόμο, έχουμε μπροστά μας σοβαρές εξελίξεις στον κλάδο (Νόμος για Λύκειο, Μνημόνιο για την Παιδεία, αύξηση ωραρίου, συγχωνεύσεις κτλ) και για αυτό χρειάζεται ετοιμότητα για άμεση και αποφασιστική απάντηση, για κλιμάκωση της πάλης.

Η επανεκλογή μας στο νέο ΔΣ , δίνει μεγαλύτερη ώθηση να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για να ενισχυθεί η γραμμή του ταξικού κινήματος και στον κλάδο μας. Εμείς θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις όχι μόνο για να εμποδίσουμε αυτές τις αρνητικές εξελίξεις στη ζωή μας και την εκπαίδευση, αλλά για να περάσει το συνδικαλιστικό κίνημα στην αντεπίθεση, να δυναμώσει η πάλη για τις διεκδικήσεις μας, για να δυναμώσει ο προσανατολισμός της σύγκρουσης στα σωματεία μας. Πρώτιστος στόχος μας είναι να αποκτήσουν ζωή και αγωνιστική δράση τα σωματεία μας, οι ΕΛΜΕ, ώστε να εξελιχθούν σε κύτταρα των μεγάλων ανατροπών που έχει ανάγκη σήμερα ο ελληνικός λαός».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass