ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Την 25η Μαρτίου εορτάζει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2018 15:00

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνουν πανηγυρική εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου του 1821, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 23 Μαρτίου και ώρα 19.00,στο αμφιθέατρο «Γιάννης Κορδάτος» του παραλιακού συγκροτήματος Παπαστράτου, στον Βόλο.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει προσφώνηση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθηγητή Γεωργίου Κ. Πετράκου και ομιλία της αναπληρώτριας καθηγήτριας Ευρωπαϊκής Ιστορίας, Πρόεδρο του Tμήματος Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών και πρόεδρο του Δ.Σ. του Κέντρου Έρευνας για τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες, κυρίας Άντας Διάλλα, με θέμα: “Γιορτάζοντας το 1821 στην ψηφιακή εποχή”. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τη Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και με τα εξής μουσικά κομμάτια: Ραχήλ (Γιάννης Καρκάλας), 10 Παλικάρια (Λ. Παπαδόπουλος – Μ. Λοΐζος) και Τσάμικος (Ν. Γκάτσος – Μ. Χατζιδάκις).

Διευθύνει ο μαέστρος Νίκος Χιώτογλου και στο πιάνο συνοδεύει η Κασσιανή Αμυγδαλίτση. Μετά το πέρας της τελετής θα δοθεί δεξίωση στη Θόλο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass