×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/200196

ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ - ΣΤΟΜΙΟΥ

Διδάχτηκαν τη σωστή χρήση του διαδικτύου

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2018 22:02

Μια ιδιαίτερη μέρα βίωσαν μαθητές και εκπαιδευτικοί των Δημοτικών Σχολείων Μελιβοίας και Στομίου, με αφορμή το σεμινάριο που τους έγινε από ειδικούς στην ενημέρωση περί ηλεκτρονικού εγκλήματος και από τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς Βασίλη Βλαχογιάννη, με θέμα «Παιδί και διαδίκτυο».


Στόχος της δράσης ήταν να κατανοήσουν πως πέρα από τα αναμφισβήτητα οφέλη του διαδικτύου σε όλους τους τομείς, από την επικοινωνία μέχρι τον πλούτο της γνώσης που προσφέρει, υπάρχουν και κίνδυνοι που παραμονεύουν από την κακή χρήση του. Η ενημέρωση επικεντρώθηκε, κυρίως, στην τήρηση κάποιων κανόνων στη χρήση του διαδικτύου, ώστε η περιήγηση σ’ αυτό να γίνεται με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια. Στη συνέχεια, οι μαθητές των δύο σχολείων είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να παίξουν, ν’ ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες από τη σχολική ζωή στη Μελιβοία και στο Στόμιο αντίστοιχα και να δώσουν υπόσχεση για μια επόμενη συνάντησή τους σε κάποια άλλη δράση.
Το διδακτικό προσωπικό των δύο σχολείων ευχαρίστησε τον κ. Βλαχογιάννη και το κλιμάκιο που τον συνόδευε για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα για ενημέρωση, καθώς και τον δήμαρχο Αγιάς, Αντώνη Γκουντάρα, για την έμπρακτη συμβολή του στη μεταφορά των μαθητών του Στομίου στο σχολείο της Μελιβοίας όπου έλαβε χώρα το σεμινάριο.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη

Gallery άρθρου

{gallery}200196{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass