ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Τα είπαν δήμαρχος Τεμπών και έφηβος βουλευτής

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2018 22:22
Ο δήμαρχος Τεμπών Κ. Κολλάτος με τον έφηβο βουλευτή Αντώνη Στρατόπουλο Ο δήμαρχος Τεμπών Κ. Κολλάτος με τον έφηβο βουλευτή Αντώνη Στρατόπουλο

O μαθητής της Α' Λυκείου Μακρυχωρίου του Δήμου Τεμπών Αντώνης Στρατόπουλος, κληρώθηκε να εκπροσωπήσει το σχολείο του, αλλά και όλο τον νομό, μαζί με άλλους πέντε έφηβους βουλευτές στη φετινή ΚΓ' Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων, στις αρχές Ιουλίου στην Αθήνα.

Ο έφηβος βουλευτής επισκέφθηκε χθες στο Δημαρχείο Μακρυχωρίου τον δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο ο οποίος συγχάρηκε τον νεαρό βουλευτή και του ευχήθηκε επάξια να εκπροσωπήσει το σχολείο του και γενικότερα τον Δήμο Τεμπών, στη Βουλή των Εφήβων στην Αθήνα. Επίσης του χάρισε ένα περίγραμμα με τα διοικητικά όρια του Δήμου Τεμπών και των Δημοτικών Διαμερισμάτων του.

Τέλος, ο δήμαρχος Τεμπών απηύθυνε τα συγχαρητήρια του σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου, τους γονείς του και στο σύνδεσμο-καθηγητή που εφάρμοσε το πρόγραμμα, τον φιλόλογο κ. Γρηγόρη Κοντογιάννη.

Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά επιλέγεται έφηβος βουλευτής από το Λύκειο Μακρυχωρίου και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το σχολείο, αλλά και για τον Δήμο Τεμπών γενικότερα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass