Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υποβολή των voucher της ΕΕΤΑΑ

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2018 15:46

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ενημερώνει τους γονείς μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2018-2019” ότι οι δικαιούχοι μπορούν ήδη να εκτυπώσουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher) για κάθε παιδί (μια για κάθε παιδί) από την ειδική εφαρμογή «οριστικά αποτελέσματα» της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (voucher) με την εισαγωγή του ΑΦΜ και του κωδικού Πιστοποίησης) και να την καταθέσουν για την κράτηση της θέσης τους στα γραφεία της Διεύθυνσης Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής (Οικονόμου εξ Οικονόμου και Ρούσβελτ) για τα voucher που αφορούν τους παιδικούς σταθμούς, και στα γραφεία της ΔΗΚΕΛ (Λευκίππου και Γαριτσίου-Ροδοπούλειο) για τα voucher που αφορούν ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ. Σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης των voucher και για τη διευκόλυση των γονέων οι ωφελούμενοι μπορούν να εξυπηρετηθούν στα ανωτέρω σημεία.

Από 1 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου 2018 μπορούν να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στα ίδια σημεία που προαναφέρονται με την υπογραφή της σύμβασης με τον φορέα επιλογή τους. Η σύμβαση υπογράφεται σε τρία αντίτυπα, ένα για την/τον ωφελούμενο/νη, ένα για τον φορέα και ένα για την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Επίσης, πρέπει να υπογράψουν την εξουσιοδότηση προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για να διενεργεί αυτή τις πληρωμές προς τη Δομή για λογαριασμό της/του δικαιούχου και να συμπληρώσουν τα στοιχεία του Ερωτηματολογίου Εισόδου στην ειδική εφαρμογή από το «Ερωτηματολόγιο Εισόδου» της ΕΕΤΑΑ (voucher) για κάθε παιδί (μια για κάθε παιδί) με την εισαγωγή ΑΦΜ και ειδικού κωδικού πιστοποίησης.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούνε να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2410-680205, Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και 2410-661727 ΔΗΚΕΛ και ώρες 8.00-14.00.